2 Jiri Cech

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 06.01.2003 do 16.01.2003, založil/a
řadit dle data
21:39:21
16.01.2003
Dan
Jiží poněkud nechápe.
Píšeš normálně (teda skoro) ale Max tim chtěl říct - jak píšeš ve svým příspěfku", nikolivěk jakým stylem píšeš.
Občas zkus použít mozek (jestli ti tato vymoženost nětso říká, he he 18 )
17:25:54
15.01.2003
Jirik
Jak pišu ? 9
13:34:01
13.01.2003
Max
No jo....nemá cenu se dohadovat.Je pravda,že ne vždy vše vede smyslu plně k cíli.....hlavně někdy ty dotazy...ty mě dostavaj.Připadá mi, že kdyby se tázající pořádně podíval na své auto,ušetřil by si čas psaní dotazu. No já taky dost věcí nevim. Ale připadá mi zbytečný mluvit takhle nadřazeně....jestli to někoho nebaví,ať sem nechodí. Osobně osud moc lidí neznám, ale například Luděk, toho znám a myslim že nedělá problém ani jednomu že mě je 20 a jemu pře 30. Jak píše Jiřik...je zbytečný se dohadovat.Jen nemám rád buranský chování....asi jako víc lidí tady.
12:36:54
13.01.2003
Jirik
Mrknul jsem do téhle diskuse na popud kamaráda. A nějak mi uniká, proč se všichni tak nervujete a vášnivě diskutujete o ničem. Jinak souhlasím s oběma stranami. Každá má v něčem pravdu.
08:26:50
13.01.2003
Vici
Víte jak získat popularitu? Pořádně všechny naštvat - Zeman to dělal denně. Takže jsem pořádně všechny vytočil a tak byli všichni zvědaví, co z toho náfuky vyleze - a o to hlavně šlo, abyste články četli. Píší je pro vás, protože jste "blbí jako kulečníkové tágo" (slova klasika). Nevíte o autech skoro vůbec nic - až na několik výjimek - a pořád se v tom neúčelně hrabete. A protože mám škodovky rád a myslím si, že si nezaslouží takové zacházení, začal jsem psát. Nic mi za to nikdo nedá, stojí mne to hodně času, ale pokud si aspoň polovina z vás z toho něco vezme, účel to splnilo. TAK myslim ze tohle mluvi za vse, krasny profil cloveka ktery to napsam sam o sobe.....
22:52:59
12.01.2003
Jean
No já sem chodím opravdu rád. Ale musím říct, že v mnohém má Čech pravdu. Já toho tedy moc nenapíšu, protože jsem fakt línej mačkat Ty čudlíky, ale je fakt, že se tu dost často radí různé nesmysly. A jsou věci, které se opakují a odpovídají se na ně pořád ty samé nesmysly. Nicméně diskuse jsou to většinou pěkné. Abych pravdu řekl, tak netuším, co Čecha vede k tak rozsáhlému psaní. Já bych na to asi nemel čas. A mimochodem taky jsem nesouhlasil vzdy se vsim, co on psal...5
21:10:51
08.01.2003
Baghira
Když neco nevím, zeptám se. Dělá to většina lidí co sem chodí. Je mi líto, že si někdo myslí, že jsme tu všichni blbci, protože vlastně všechno co děláme je špatně, nefunguje to a pokud to funguje, tak jedině blbě, protože tu nabízíme samé "zhoršováky"... Nejsem dokonalej a vzděláním hodně daleko od aut. Když chci něco upravit, občas to někomu zadám, protože bych to sám nerad zkurvil, třeba kolem motoru. Přiznám, že jste mi mnohokrát poradil pane Čechu. Ale proč teda, když vás to tak otravuje jak mi tak připadá? Nechme toho, nemá cenu se dohadovat, jak se kdo chová. Když jdu na úřady a něco potřebuju, taky se mi jejich chování nelíbí, ale poslat do řiti je nechci a ve lastním zájmu ani nemůžu.
20:11:31
08.01.2003
Dan
Wekky, tys to celkem dobře vystih.
Taky mi tu ňák zavání jistej "nadhled" a nadřazenost, a to mi celkem smrdí...... 81
Já bych se třeba ani nic nepsal, ale kdybych to neudělal, nebylo by co číst, tagže ať si Jirka klidně myslí, že sme jedni z těch "buráků", co ničemu nerozumí......
20:01:11
08.01.2003
Jiří Čech
Hele, zase se chytili... Přečtěte se několik zde uvedených komentářů a snad už konečně pochopíte o čem pořád mluvím. V tom množství komentářů se jen těžko hledá pár skutečně správných postřehů a rad, jinak je to "já to tak mám a tak je to nejlepší". Navzájem si radíte vyslovené mesmysly a dokáži komukoliv a kdykoliv z těchto lidí, že jejich zlepšováky jsou vlastně zhoršováky. Navíc pokud se někdo chlubí, že se škodovkou po městě jezdí za 11 litrů, je mi ho skutečně líto. Kdybych nevymazával ze své schránky spoustu dotazů na elementární věci, mohl bych na nich ukázat o čem zde pořád mluvím. Člověk, který o autech něco ví chápe, že tyto řádky nejsou určené jemu, ale právě těm co skutečně o autech nic neví. A klidně mi můžeš říct, že o stavařině nic nevím, mohu Tě ujistit, že skutečně toho vím pramálo. Zatím jsem se do stavby ničeho z cihel či jiných materiálů nepouštěl a tak mám zkušenosti nulové. Rozumím tak maximálně výrobě betonu, protože jsem svého času makal na panelárně, ale to je tak asi vše.
06:58:58
08.01.2003
wekky
Jirko Čechů: Jasně, naštvat všechny je způsob jak na sebe upozornit, ovšem trochu buranský.
Z článků je vidět, že hodně znáš i máš zkušenosti, které mnozí tak hluboké nemáme, ale forma komentářů je ve většině případů příliš nadřazenecká. Možná to dělá rozdíl generací29, takže nadsázku nepochopíme. Kdo z nás občas nechápe třeba rodiče, že?
Na každý pád za rady dík, je to náš společný cíl, zachovat odkaz předků (a jejich techniky) i pro naše případné potomky. A pomáhat v tom i těm, kteří se o to snaží a neví přesně jak (a sobě navzájem).
PS: Omluv to tykání, ale na podobných webdiskusích je to už jakési ustálené pravidlo. Tváří v tvář by to bylo nejspíš jiné 4.
23:36:12
07.01.2003
Baghira
Troufnu si říct, že jsem odborník ve svém oboru... Stavební konstrukce, statika, sádrokartony... Ale nikdy bych si nedovolil nikomu, ani panu Čechovi říct, že o stavařině neví vůbec nic a jen se do ní neuměle hrabe, byť by to byla pravda. Každýmu rád vždy poradím bez rozdílu, jestli se se stavařinou někdy setkal nebo ne, protože já jsem před pár lety o tomtéž věděl taky kuloví a muselo kolem mě být pár vstřícných lidí, kteří mi poradili a neodradili mě svou arogancí. Předpokládám, že ani pan Čech se nenarodil s tím, že by od dvou let kutil sám od přírody motory... Většina z nás jsme tu svým způsobem odborníci ve svých oborech a to že jsme se sešli zde znamená, že máme společného koníčka, který slouží k naší radosti a ne dokazování si osobních dokonalostí. Takže prosím sklidněme emoce...
23:09:22
07.01.2003
Dan
Jo, ty zkušenosti v tom věku jistě už budou, pan Čech zažil okolo Škodovek mnohé, takže zajisté ví, o čem mluví. To je fajn, mít tu někoho už životem protřelýho 4
Ale celkem se mi nelíbí ta fráze "Nevíte o autech skoro vůbec nic - až na několik výjimek - a pořád se v tom neúčelně hrabete".........
Myslim, že je tu jistej počet lidí, který mají celkem obsáhlý znalosti v určitým oboru a těch by se to mohlo dotknout. Ta alibistická fráze "- až na několik výjimek -" právě naráží do zdi v tom, že těch lidí tu zas tak málo asi nebude. Tohle totiž neni web pro pitomce, kerý na co šáhnou, to poserou, typu venkovskej balík, neustále objíždějící náves s vykuchaným vejfukem svojí užofky po dědkovi.....
Většina lidí, co tady diskutuje, má svoje škodofky povětšinou dost precizně vymyšlený a tudíž se nedá říct, že "autům vůbec nerozumí".
Je možný, že ta mnou napadnutá fráze byla myšlena pouze a jen ironicky, ale vyznělo to velmi nehezky a dost útočně, že sem i já na to zareagoval.
Teď čekam ňáký narážky typu potrfená husa se vždycky ozve, ale příště při takových tvrzeních teda líp rozlišit ironii od výsměchu.
Jinak, viz výše, vážím si vašich článků a považuju je za velmi účelné a už sem se znich dozvěděl mnohé.
Díky za ně.
22:30:39
07.01.2003
Jiří Čech
Víte jak získat popularitu? Pořádně všechny naštvat - Zeman to dělal denně. Takže jsem pořádně všechny vytočil a tak byli všichni zvědaví, co z toho náfuky vyleze - a o to hlavně šlo, abyste články četli. Píší je pro vás, protože jste "blbí jako kulečníkové tágo" (slova klasika). Nevíte o autech skoro vůbec nic - až na několik výjimek - a pořád se v tom neúčelně hrabete. A protože mám škodovky rád a myslím si, že si nezaslouží takové zacházení, začal jsem psát. Nic mi za to nikdo nedá, stojí mne to hodně času, ale pokud si aspoň polovina z vás z toho něco vezme, účel to splnilo.
20:07:04
07.01.2003
jb
taky mam obcas smisene pocity z pana Cecha ale jedno je jiste v hlave toho ma dost
23:36:24
06.01.2003
Samantus
Pane Cech, chtel bych Vam podekovat za to ze jste mi pochvalil ten clanek (neco k zamysleni), ale jak jsem psal, neni z me hlavy. Ty Vase clanky na Techwebu, jsou opravdu vycerpavajici a kvalitne a srozumitelne napsane. Jinak se vam musim k necemu priznat: ze zacatku sem Vam moc nefandil (opravdu jste ty prispevky psal s takovym povyseneckym "tonem" a to me zrovna nesedi), taky jsem, s prominutim, blbej jako kulecnikovy tago na cokoli co se tyka motoru a elektroinstalace (podle meho kamarada), ale se skodovkama to myslim vazne viz samantus.szm.sk/ a napsal sem ten prispevek (sam jste neprimo mne oznacil jako "tleskace") To si mu to nandal. Ale v tu dobu jsem si byl jisty co pisu, ted asi tak zhruba vim ze jste motoristicky vzdelany clovek a takove my tu potrebujeme. Jen tak dal, a jeste jednou se Vam omlouvam. S pozdravem Samantus......
Extreme Tyres