www.skoda-upravy.cz - Pomoc

prohledat
112 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.08.2008 do 22.01.2010, založil/a Saky
řadit dle data
00:28:07
22.01.2010
Saky
odkaz sem nedavej nema smysl davat odkaz dokud to nebude funkcni a plne dat.. dekuji
21:35:22
18.01.2010
Fén
-> Shark: ZenCart? :o)
21:35:22
18.01.2010
Maxx
-> Shark: to nevadí chcem se podivat jak to bude vypadat...4
21:33:11
18.01.2010
Shark
chalani je to spustene len par hodin,takze nieje to este naplnene 6
21:16:13
18.01.2010
jarda.u1
-> Shark: jj,odkaz
21:13:51
18.01.2010
che.jiri
-> Shark: tak nahod odkaz...
21:09:26
18.01.2010
petr s
-> Shark: A prodavač prodává?
21:07:54
18.01.2010
Shark
takze shop som pre saky-ho spravil :) 4
upraveno 3x, naposled 18.01.2010 21:33:44
13:54:35
01.01.2010
DuriQ
Jarda: ako teraz nerozumiem comu som mal na vyber 3

Jarda/felda: ked to nevie robit tak nech to radsej nerobi 4
15:42:32
31.12.2009
Jarda - zrušená registrace
-> Jarda/felda: jj a taky za jiny penize...-> DuriQ: koukni kolik stoji u chovanca samotna klika, mel jsi na vyber4
14:59:31
31.12.2009
Jarda/felda
-> DuriQ 31.12.09 10:03:02: to se dá dělat pokud se tomu věnuješ na plnej úvazek 4 ale ne po práci a ve volným čase jako to dělá Saky
13:02:03
31.12.2009
DuriQ
strucy: jj
11:21:46
31.12.2009
Jožynek
-> strucy: tak šťastný nový rok3
11:19:34
31.12.2009
strucy
-> Gemini: vianoce už prešli 3
11:03:56
31.12.2009
Gemini
heeeej, ludia, budte k sebe slusny aspon na Vianoce 8 8
10:03:02
31.12.2009
DuriQ
LiMaK - 742 forever: pozri poctivy a hlavne dobry obchodnik, alebo podnikatel si sleduje svoje zakazky a je jedno v akej su hodnote. Ak nastane situacia, ze mu vypadne dodavatel tak ma za prve informovat odberatela o tom, ze sa to trochu skomplikovalo a medzi tym zisti aky dlhy bude vypadok pripadne skusi zohnat ineho vyrobcu a radsej si da rezervu a urci realny omeskavajuci termin dodania, ja si myslim, ze kazdy normalny zakaznik to bude vedet pochopit. Toto saky nerobi resp. nerobil a nehovorim o tom, ze to neurobil ani raz v mojom pripade. Keby nebol trulo mohol mat kseftov omnoho viac a mohol ich aj normalne zvladat. Proste ak si solventny podnikatel a vazis si klienta inac povedane jeho peniaze, pretoze to nerobis za jeho pekne modre oci. Ak si budes chciet klienta aj udrzat tak nato sa musis vedet trochu flexibilne prisposobit zakaznikovy, ked ne mas smolu a je daleko viac lepsie mat menej klientov, pritom 100% spokojnych ako len jedneho nespokojneho. Proste tu su ludia este tazko poznaceny komancizmom ale cest vynimkam. :)
upraveno 1x, naposled 31.12.2009 10:06:17
08:20:00
31.12.2009
LiMaK - 742 forever
-> DuriQ: vis o co mi jde...

pro par mych znamych delam tisk A0 ohledne jedne pitchoviny na pristi rok.

jelikož to delam dobrym znamym,kteri se na celku i taky nejak podílejí, vidi, ze to neni jednoduché a muj osobní skluz je zapricineny nemocí jednoho doslova koncového cloveka.

reknu to jeste jinak, pokud budes chtit vytisknout fotky tveho ditete na fotopapír, budes rad kdyz najdes cloveka s kvalitni PC tiskarnou,koupis fotopapir a kdyz ti jeste reknu ze o barvy se nebudes muset starat, jestli vyjebes 2x nebo 3x barvy za 1000korun jednu sadu..... budes nadsenej, neb ve fotolabu bys dal za to same 1000kč....a ted si predstav, ze ve stejne situaci mas znameho v tiskarne, kterej to vytiskne na stroji za xy milionu na perletovy papír....dostanes darek na celej zivot a uprimne ti reknu, ze nekteri mi znami mi nutili za ten tisk 1500kc, coz jim budu uctovat ani ne polovinu...oni to jeste neví :-)

me osobne strasne sere ze je ten clovek nemocnej, neb se to proste nedalo stihnout do 24.12. a to me sere. nikdo z mych znamych ale nerekne kriveho slova,vsichni jsou nadseni.

Problem ale nastava, ze poku budu to samé delat pro 200mych znamych, a pak jeste pro pulku virtu, tak se 1. zblaznim a 2. z tech 580lidí bude 12 nespokojenejch a budou tu kidat sracky....

proto obdivuju sakyho, já osobne v jeho situaci bych se vsim v tuto chvili prásknul, vrátil love, omluvil se ze uz nic delat nebudu a vklidu uzival vanoc.
19:35:51
30.12.2009
pitrs-84@
-> Tom.t: na co se budu pripominat?ty to chces nebo ja?uz sem se pripomel 2x nebo 3x ,a nebavi me to kdyz v inzeratu bylo jasne napsano ze do tydne to chci mit pryc!
19:07:17
30.12.2009
Saky
-> vhml: ja to beru jen jsem rikal ze vsechny navody co mam nejsou jen zamerene k prodeji ale proste obecne navody a rady..a hlavne myslim si ze web skodateam je o skodovkach a to uz moje veci prevazne nejsou.. ano napsal jsi presne to co jsem rikal ja.. jen to tam namrskat popsat atd... opet bych to musel delat ja.. proto jsem shanel nekoho kdo to udela na zaklade mych podkladu.. proste na to neni cas.. radsi si kreslim v cadu nez abych upravoval fotky a cpal to nekam na web..
18:07:22
30.12.2009
DuriQ
Bery: a povies mi dvovod preco by som mal ist do PMka ked auto mam uz hotove ? nedrbe ti tak trochu nahodou ?
16:37:07
30.12.2009
Bery
-> DuriQ: tak si najdi jinýho dodavatele,kua,proč pořád vytahuješ pravěk?do PMto máš blíž,jdi tam,nebo si to udělej sám...občas....uleví se ti 5 4
16:03:15
30.12.2009
DuriQ
LiMaK - 742 forever: ked viem ze nieco nemozem alebo neviem splnit tak to nerobim a hlavne neslubujem co neviem splnit, tohoto sa ja drzim a ked si chces ty alebo iny vylepsit povest tak neslujte to co neviete splnit. Co sa tyka pastorku, si myslis ze teraz kvoli niektorym individuam budem vyberat riadenie z auta v tejto kose tak ste na tazkom omyle, ked chces najdi si cas a prosim ja si dam popri tom teply caj. Ked chce robit niekto bussines tak nech si ho robi ale ked ho robi napicu voci zakaznikom tak hold. Opat SAKY odomna dostal velice dobre zaplatene a to chudasek nevie kolko ludi som mu este poslal a kolko ich mohol mat. Ked ta to tak tazko sere tak to jednoducho necitaj :)
15:27:01
30.12.2009
LiMaK - 742 forever
-> DuriQ:

Nechci tady zbytecne lit benzin do ohne...ale...tohle uz me sere

1) tvuj pastorek jsem nevidel. je problem ho vyfotit?

2) Od sakyho jsem zatim nic nekupoval, take kvuli tomu ze tisice investuju do bydlení a auto je jaksi stranou, takže zkusenost s jeho dodanim taky nemam.

ALE...na virtu jsem již nejaky ten patek, ¨diskuze čtu a je pravdou, že JSEM V ŽIVOTE NESLYSEL O TOM, ŽE BY SAKY PRODAVAL SMEJDY....JEN TED OD TEBE.

Ano, problemy s dodanim jsou, to ja pochopim, taky delam veci pres 4-10 lidí a když mi jeden z nich onemocní, neco se posere, taky mam skluz. Vsichni mi zakaznici o tom ví a pocitaji s tim.

Me to sere jak cip, nebot jsem taky za cipa....já cumim asi 14dní v kuse do pocitace, delam 16hodin denne grafiku,mezitim jeste semtam chodím do práce na 12tky smeny....i dokonce 2 dny volna sem si vzal at to stiham udelat od bileho papíru až po obaleni ozdobnym papírem.... pak to narychlo vytisknout na 8mi barevnem heidelbergu....práce na kokot a nejvíc me sere že lidem jsem to slibil na vanoce hotove a sere me s tim jeden chlap, ktery taky za to vlastne nemuze, jelikož mu nemuzu vycitat, že má horečku bo co....takže asi 20 zakazniku me má za chuja že sem to nestihl, ale ikdybych na tom delal 25hodin denne, proste to nelze....PS: teda za chuja me nemaji, jsou radi vubec ze to delam, ale mi je to blbé když sem do toho investoval nemale usili, že to nebylo 100% uz 24.12.2009.....

to co tred delam je velkoformatovy zakazkovy tisk a problem je v chlapovi,. kterej ma svázat specialnim vazanim asi 13 listu k sobe(poslední článek z řetezce asi 6ti lidí)...neni v praci, je nemocnej nebo co, tak zakaznici dostali vanocni darky nesvazane a po novem roce si to zase budu brat zpatky na vazačku....kdo na to nespechal pod stromek, dostane to rovnou po novem roce.

takže, OBDIVUJU SAKYHO, ŽE VUBEC NECO DELA, a za sebe ti radím...pokud jsi rozebral vic rizení nez saky (jak pises) tak se kurva naser a začni delat sakyho praci TY. uvidime jak budes stihat takovej vedlejsak ty.
upraveno 1x, naposled 30.12.2009 15:32:50
14:15:16
30.12.2009
DuriQ
Saky: ty si fakt chudasek... preco asi nemalo 50ludi to stastie ako ja, ze by mali dobre pastorky na riadeny ? to ja netusim, ale jedno viem iste tych riadeni som dal dole rozhodne viac ako ty a jedinemu komu tu idu ruky do X si ty a nechci ma nasrat lebo ti pojde aj HUBA do X

ty sasek myslis si ze by som bol ochotny cakat dalsieho dajme tomu 1/2 roka kym mi posles dake posrate drziaky ? ktore by sa neviem kolko krat stratili na poste?

ono lahsie sa posielaju peniaze ako robota ktora sa ma dokoncit a ja som auto nemienil mat dlhsie na spalkoch kvoli tvojej tazkej neschopnosti...

Bery: ked tak moc chces pridi a mozes si ten pastorcek prist pozret pripadne si ho mozes prist vyskusat vybrat pozret sa na neho ze neni otlceny kladivom a opatovne ho mozes nasadit ak ti to pojde jedna basen a pastorcek pritom nebude omlateny budem ticho, ak

ne tak to riadenie narvem do prdele a mozes ho odniest panovy MASTROVY, a ked nevies co som si objednaval v akych rozmeroch a kedy to malo byt a ake to bolo a kedy to doslo tak by bolo celkom namieste aby si drzal hubu... ak vies co som mal objednane tak mi to prezrad 1 ja to viem dodnes... a zmieril som sa s tym ze nemam co som chcel a mam to co mam. Este to ze ty si to dokazes ohlidat, ty hlidac skus si uvedomit co stalo volanie z SR mobilu do CR na mobil... da sa to v pohode zvladnut ale stoji to hlidanie trosku ine financie ale to mi bolo a aj je jedno len ono mozes volat kolko chces ked ti nikto nedvyha... jedine ako by som si ho uhlidal by bolo mu pripnut na krk retaz a pripnut ho o hromozvodu pokial je to mozne o najvyssiu budovu...
upraveno 2x, naposled 30.12.2009 14:17:21
13:36:17
30.12.2009
vhml
-> Saky: přečti si znova a pomalu co jsem napsal ,,udělat na škodateamu k vlastnímu prodeji i jakýsi návod k montáži atd by neměl být problém. "

Existuje tam systém jednoduché administrace článků, vkladání fotek jednoduše přes Javu, dky tam fotky akorát natáhneš atd.

Jenže to bys musel chtít a ne hledat důvody proč by to nešlo
12:50:38
30.12.2009
Bery
-> DuriQ: nebavím se o tvé sexualitě,fňukáš tu jak malý dítě a pořád vytahuješ jedno a to samý.Už by jsi se přez to mohl přenést.nebo se stav,ukážu ti jak se nasazuje pastorek od Sakyho na mojem autě.Nemám žádné technické vzdělání a když je něco potřeba upravit,udělám to a neremcám,o tom jsou ale škodovky:-)

A to BRUTALNE neschopne manazovanie zakazok - jsem asi otravnější a dokázal jsem si to ohlídat,nebo jsem se na danou věc zeptal v dobu kdy byla skladem,dojel si pro ni a popřípadě upravil,protože mě to baví.

-> venni: v té dostupnosti autem máš pravdu,mám to 40 minut...
12:28:21
30.12.2009
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
venni 30.12.09 09:59:05 napsal:

→ Tom.t 29.12.09 23:52:44: Ty jsi asi nečetl tady tich pár

příspěvků níže viď.Kdo chce po Sakym aby to dělal zadarmo nebo za pár

peněz proboha?X lidí už se schodlo že si za jeho kvalitní práci rádi

připlatí !

→ Bery: Vím o tom že na rapidu jezdíš Sakyho

práci,nicméně mi přijde že dřív to Saky ještě stíhal a měl v tej

práci ještě pořádek což už teď moc nemá.Další Tvoje výhoda je že

to máš k Sakymu třebis blíže.Já vím taky to nemám zase ukrutnou

dálku,ale směr Praha jezdím fakt jen třebis jednou do roka a nemám čas

ani cestu abych jel okolo sakyho a pozeptal se osobně jak to vypadá nebo mu

tam odvezl pár věcí.Proto mě maličkosti které jdou poslat českou poštou

docela zachrání (pošta 200,čas minimum.Autem dálnička 200,benzín

700,času 4 hodiny).Chápu že je jednodušší se u něj stavit a řízení

nebo pružiny,kotouče si vyzvednout (motor samo že nechci poslat poštou

:).Jinak jsem chtěl říct že je i pár prodejců ze kterýma to klape

i přes poštu naprosto v pohodě a nemaj s tim problém…
já to psal s trochou nadsázky a ironie, proti sakymu nic nemám4
12:03:31
30.12.2009
Saky
-> vhml: ja ale nechci jen nabizet veci chci tam dat i ty navody co jsem mel nebavi me stale dokola odpovidat na dotazy jake dat rozvody jake drzaky motoru atd.. takhle bych je vsechny odkazoval na clanek na webu.. celej ten web by nemel bejt pouha nabidka veci k prodeji.. a hlavne dneska uz nedelam pro skodovkare, vetsina veci je pro jina auta..
11:57:47
30.12.2009
Saky
-> DuriQ: vsichni hovori o me neschopnosti plnit terminy.. to beru to je pravda.. jedinej ty mluvis o me fusarske praci naopak nikdo jinej netvrdi ze bych mu dodal smejd, to ze nejses schopnej nasadit hrebenovou tyc na pastorek kdyz to jinych mozna 50lidi udelalo bez problemu za to ja nemuzu, to jestli jsi mel tu tyc zahnojenou a nebo od barvy nebo pomlacenou kladivem kdyz si to vyndaval a nebo jen obe ruce leve neresim a je me to jedno.. fakt je ten ze s pastorkem a nasazenim nemel nikdo jiny problem tak kde je asi chyba? a nebo pokud nam tady chces tvrdit ze jsem jich delal 50 a Tobe jeden specialni spatnej tak si to tvrd vraceni penez jsem ti nabizel tys nechtel.. to ze jsem ti omylem poslal jinej drzak a Tobe tim padem logicky nesel nasadit a misto toho abys to reklamoval si se dal do konstrukterske cinnosti a celej drzak prefrezoval a znicil tak za to ja opravdu nemuzu..
11:17:09
30.12.2009
vhml
-> Saky: udělat na škodateamu k vlastnímu prodeji i jakýsi návod k montáži atd by neměl být problém. Pokud opravdu chceš mít shop bez práce tak kontaktuj Davese nebo eRmana a rozhodně se na nějaké společné řeči domluvíte.
10:45:45
30.12.2009
DuriQ
Bery: co ma jeho fuserina, z mojou SEXUALITOU 3 myslim ze tento vas strojnicky sasek moze byt celkom spokojny s tym ako dostal zaplatene a to dostal velice slusne zaplatene, ja narozdiel od neho som svoju cast splnil a mozes si byt isty, ze ja nesom typ co sa oplakava takze si na dost velkom omyle, len chcem upozornit inych na jeho BRUTALNE neschopne manazovanie zakazok a miesanie tovaru pripadne to, ze si objednas nieco a pride ti uplne nieco ine nato je master 3 sa divim ze ho este daky cvok neposadil do kresla...

apropo myslis si ze je nemam dvolezite casti od neho na aute ? 3 co to ma co spolocne s tym ze su dvolezite ked nesu take ako som zadal aby boli pripadne som ich musel upravit aby boli vobec pouzitelne... chlapce zobud sa!
upraveno 1x, naposled 30.12.2009 10:50:07
09:59:05
30.12.2009
venni
-> Tom.t 29.12.09 23:52:44: Ty jsi asi nečetl tady tich pár příspěvků níže viď.Kdo chce po Sakym aby to dělal zadarmo nebo za pár peněz proboha?X lidí už se schodlo že si za jeho kvalitní práci rádi připlatí !

-> Bery: Vím o tom že na rapidu jezdíš Sakyho práci,nicméně mi přijde že dřív to Saky ještě stíhal a měl v tej práci ještě pořádek což už teď moc nemá.Další Tvoje výhoda je že to máš k Sakymu třebis blíže.Já vím taky to nemám zase ukrutnou dálku,ale směr Praha jezdím fakt jen třebis jednou do roka a nemám čas ani cestu abych jel okolo sakyho a pozeptal se osobně jak to vypadá nebo mu tam odvezl pár věcí.Proto mě maličkosti které jdou poslat českou poštou docela zachrání (pošta 200,čas minimum.Autem dálnička 200,benzín 700,času 4 hodiny).Chápu že je jednodušší se u něj stavit a řízení nebo pružiny,kotouče si vyzvednout (motor samo že nechci poslat poštou :).Jinak jsem chtěl říct že je i pár prodejců ze kterýma to klape i přes poštu naprosto v pohodě a nemaj s tim problém....
upraveno 1x, naposled 30.12.2009 09:59:51
09:13:59
30.12.2009
-> pitrs-84@: stačí se připomenout sz nebo sms, nemůžu všechno držet v hlavě .. za blok jsi měl nabídky 1000kč, já ti nabídnul 1500kč, s tím že až budu mít cestu předpokládal jsem do toho týdne tak se stavím.

Pak jsem ti psal že mám auto v servisu což byla pravda,ale do toho te nic není, a také sem ti psal že pokud chvátáš na peníze tak to klidne prodej někomu jinému. Opravdu se nebudu 23.prosince v noci prcat nekolik set km pro korunovou záležitost4

Mimo jiné saky mě taky slíbil dva bloky z fábie a i když sem jel kolem něj a bylo to tak nějak domluveno tak to neklaplo, prostě neměl čas to připravit, a já mu to nevyčítám, prostě měl jiné věci na práci tak to dopadne třeba příšte. Mám i jiné zdroje a akutně jsem ten blok nepotřeboval, kdyby jsem to tak síleně moc hned potřeboval tak mu nabídnu za blok třeba 3tis kč a to už věřím že by si čas našel :-) všechno je to o nabídce a poptávce
upraveno 1x, naposled 30.12.2009 09:17:22
08:41:11
30.12.2009
pitrs-84@
-> Tom.t: me by taky zajimalo kdy si prijedes pro ten blok kdyz uz tady vedes sileny reci..... v inzeratu bylo jasne napsano ze ho chci mit do tydne pryc a cekam 3tyden a nic,vymluvy na auto si nech od cesty...........neco si nasliboval a hovno ...a budes poucovat druhy.....(tedy sam si asi z tech co si radi plivnou)
01:48:59
30.12.2009
Bery
-> DuriQ: buď chlap a už to překousni,fakt je ten tvůj pláč už nuda...

jinak mám několik a docela důležitých částí na autě od Sakyho a neměl jsem problémy-ani technický ani se dohodnout.

-> Saky: Ať tu není jen jediný -> Rapid05: :-)

BTW zakázka ohledně prodloužení sání na webery pořád platí!
00:06:20
30.12.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Tom.t: Ja si rikal kam ses podel, ze se neukazujes 6
00:03:33
30.12.2009
-> Matthes, záškodník z TechWebu: klidne napiš, je mě to u prdele :-)

ty jsi přesne z tý kategorie co s dotyčným nic neměl, ale taky si rád plivne 3 a od kdy jsem se vysral na virt a zdejší ubožáky tady, mám svatej klid, na nedostatek zakázek si taky stežovat nemůžu protože zde jsem měl jen zlomek zákazníků, a kamarádů mám kupodivu tady taky ješte celkem dost 1
23:57:27
29.12.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Tom.t: No, radsi nebudu nic psat. Tehda jsem napsal jednoho smajlika a celej virt byl rozhadanej asi 3 mesice 3 3
23:52:44
29.12.2009
Saky 29.12.09 12:34:31 napsal:

→ Rapid05: nechci už spolupracovat s nikym jinym co bych

nemohl primo kontrolovat.. viz ty problemy.. ono nekteri tady proste na me

pohlizeji jako na boha ze proste vsechno delam a ze vsehcno muzu ja.. nicmene

ja jsem v 90% případů pouze zprostředkovatel a hromosvod na problémy při

dodávkách.. dnes už mám relativně slušné vybavení a mohu spoustu věcí

dělat sám a nadále dělám a troufám si tvrdit že docela obstojně a

svižně, jenže spokojený zákazník na fórum nenapíše nespokojený si

přidá a ten kdo mě ani nezná nikdy se mnou nic neměl si plivne taky..

takže pak nemá smysl být hromosvodem pokud ten hromosvod z toho nemá tolik

aby mu to zalepilo díry od blesku..
pokud to nebudeš dělat vše skoro zadarmo tak moc "kamarádů" mít nebudeš ..

ono tamhle franta z hospody to udělá za dvě piva a určite to bude minimálně stejne dobrý jako tvoje předražené zboží .. dovolil sis dost - vydělávat na kamarádech, a škodovkách, to se přece nedělá ..

navíc rádoby mechaniků, teoretiků je tady víc než dost, a složit motor, na tom taky nic není , jen pár šroubků a matiček ...

a že nikdo veřejně nenapíše že je s nečím spokojen - to se nediv .. byl by hned terčem posměšků že za něco "vyhodil kupy peněz" a ješte čekal .. radši každej drží hubu a krok aby byl "in" ..

a pro ty co nechápou, všechno je to o nabídce a poptávce, nikdo vás nenutí to od sakyho kupovat nebo čekat .. dneska jsou možnosti různe, tak si každý může sehnat nebo udělat co chce kde chce a za kolik chce ..

-> Saky: pro tebe snad konečně poučení a to vysrat se na to co děláš, resp. jak to děláš, dej konkrétní nabídku typu dělám tohle tohle a tohle, stojí to tolik a tolik peněz, pokud máš zájem pošli zálohu, až budeš mít zálohu tak na tom začneš makat ... ubyde ti tak polovina špekulantů a pseudozájemců, a taky potencionálních pomlouvačů ..i když blbec s vždycky najde ..

A věř mi že vím o čem píšu, spousta lidí jezdí v autech ty moje předražené motory podělávky , a ač všechno šlape jak má a jsou spokojeni, drží hubu a krok, protože kupovat něco od Tom.T , kterej chce na všem vydělat, to neééééé.

A toho že bys stratil všechny zákazníky se neboj, je spousta lidí co si za dobře odvedenou práci rádi zaplatí, i když vetšina nebude ze stránek škoda.virt.cz
upraveno 1x, naposled 29.12.2009 23:55:31
23:25:12
29.12.2009
DuriQ
Saky: vtedy som bol slusny odvtedy som sa zmenil
23:09:47
29.12.2009
Saky
-> DuriQ: precti si tu diskuzi kdy jsme o tom debatovali chapu ze je to uz 5let ze se ti to z hlavy vykourilo, ale aspon bys mohl tvrdit porad to same jako predtim..
21:42:52
29.12.2009
DuriQ
Saky: zaujimavejsie bolo ze som na ten tvoj paskvil musel cakat 1 1/2roka a este smutnejsie bolo ze som si to musel dorobit sam nakolko sa mi nechcelo cakat dalsieho 1 1/2 roka na drziaky ty sasek... ak by si mi preplatil vsetky naklady tz cestu, dialnicne znamky, vazeliny loziska a vsetky sracky okolo toho tak OK ale toho by som sa pane FUSERE teda nedockal

ty si proste len slubotechna... ako nezodpovednejsieho typka co sa tyka kseftu som nevidel nato mas patent v celej CR iba ty a to dokonaly ked sa iny chcu nehat odrbat je to ich vec...
20:20:53
29.12.2009
Saky
-> Rapid05: neprobehlo jen jsme se o tom kdysy bavili.. mel zajem o nektere moje veci..
19:48:46
29.12.2009
Rapid05
-> Saky: Ahá, tak to OK, nevěděl jsem že už v minulosti něco proběhlo 4
19:45:44
29.12.2009
Saky
-> Rapid05: Daves me kdysi davno nabizel spolupraci.. nicmene me nejde jen o nabidnuti zbozi je k tomu taky dost informaci ve forme clanku a fotek, neco jako zaclo na mem webu a pak se to tam uz nedostalo.. spousta clanku je tam takoejch rozdelanejch doma v kompu mam i veci doplneny ale tam se proste uz nedostaly..
19:39:11
29.12.2009
Saky
-> DuriQ: zajimave ze moje fusarske nabojky byly az po te co jsi se dal do vlastni upravy drzaku.. a presto na nich jezdis i kdyz sem se ti nabizel ze ti vratim za vsechno penize.. vsechno bylo spatne, slovensti mistri by vse udelali lip ale presto jsi penize vratit nechtel a se zbozim jsi byl spokojeny.. a asi ti to stalo za to si pro to 8x jet.. kdyz se podivas do nasich predchozich diskuzi tak predtim si psal ze jsi jel 3x.. ono uz uteklo spousty casu a ty jizdy do cech se asi rozmnozili..tak proc je neprihodit ze?
19:38:17
29.12.2009
Rapid05
-> Saky: Nebál bych se toho, že nebudeš mít nad něčím kontrolu, nejsem si teda 100% jistej, ale myslím, že si tam každý prodejce svů artikl spravuje sám, navíc , domluva jak s Romanem, tak i s Davesem je v pohodě, i oni sami budou mít určitě zájem o rozšíření nabídky. Tobě zas odpadnou starosti s tvorbou vlastního webu, zajištění domény a hostingu, nehledě na to, že to vyjde levněji. Neber to jako nějakou agitku, jen by to dle mě bylo poměrně jednoduchý a funkční.
15:43:20
29.12.2009
DuriQ
Kto sa tu este pamata na moje story BEYER(alias DuriQ) vs. SAKY a ktora trvala vyse 1 1/2 roka ? 3 vtedy ste sa mi tu vsetci smialy ohovarali ma nadavali mi tu a pod. nech sa vam paci pani neni nad zivu skusenost 3

SAKY JE FUSER bol a BUDE!

zadne naboje uplne ine ako som chcel, predne detto, nehovorim o drziakoch, nehovorim o riadeni... z Bratislavy som bol v Prahe snad 8 KRAT to sa v matematike 8 * 660km = 5280km ktory dement by toto podstupil... keby som to nepodstupil tak to nikdy nemam a auto nikdy nedokoncim 3 ale uz nikdy viac nespravim rovnaku chybu!

Pripadne pamatate si tu na take jedno vlakno ze cernobil 3

par cardov retardov, sa chcelo zorganivat a vybehnut si na oziarenie do cernobilu, ked som povedal svoj nazor, vsetci boli zrazu radiacny experti a ja som bol hovno 3... to iste ako pri spore vyrobkamy od FUSERA 3 len s tou vynimkou ze v cernobilskom vlakne som dostal BAN od pana COOLaDMINA 3
upraveno 1x, naposled 29.12.2009 15:49:17
13:52:52
29.12.2009
spartra
-> Saky: ty tam nemáš 1000 položek abys u toho seděl, žádný platby kartou, nabídka splátek, kolikrát budeš měnit ceny a zboží. Leckde jde dohodnout i měsíční splátka.

upraveno 4x, naposled 29.12.2009 14:02:52
13:28:24
29.12.2009
ondie
-> Saky: Dobře,díky píšu mejl..
Extreme Tyres