skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hudba do Skudky :)
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 02.01.2003 do 04.01.2003, založil/a
18:32:11
04.01.2003
04.01.2003

U-Geen
No prostě já vim, že MP3 není to pravý ořechový, ale nekup to když je to zadarmo. Nemám potřebu mít extra kvalitní výbavu, u kompu mám zesík Kenwood a jinak mám vež Panasonic a na tom poznám rozdíl CD vs MP3 u bitratu pod 160.
18:20:11
04.01.2003
04.01.2003

U-Geen
Nejsem netopejr, a 90% MP3 stahuju :-) Každej holt máme jiné priority...
18:08:47
04.01.2003
04.01.2003

Tuner#2 - zrušená registrace
Za jízdy možná ne, ale mě jde i o slušnou muziku při stání na srazech a tam rozdíl poznám - samozřejmě na slušné aparatuře a ani variabilní bit-rate není dostačující. Konec konců když někdo redukuje něco, co už v základu je špatné (a jako že CD systém má své dosti výrazné chyby a kdo slyšel pořádný gramofon nebo nové formáty DVD audio nebo SACD mě dá za pravdu), tak jak to může asi dopadnout. A abych si pálil něco na doma a něco do auta a pokaždé v jiném formátu (jednou CD a podruhé MP 3), tak to opravdu ne...
a pane webmajstr nezlobte se na mě a pokud Ti to stačí, tak prosim, ale pak až si domu pořídíš pořádné hifi, tak budeš brečet, proč jsi si pálil tak hrozné MP 3
a pane webmajstr nezlobte se na mě a pokud Ti to stačí, tak prosim, ale pak až si domu pořídíš pořádné hifi, tak budeš brečet, proč jsi si pálil tak hrozné MP 3
18:14:24
03.01.2003
03.01.2003

U-Geen
NO netopýre... chci říct Tunere, já už sem svůj názor taky řek ne? :-) Pokud je MP3 alespoň v 192kbps tak je to v klidu, je fakt ze 128ku nevydrzim ani ja. Ale ve skodivce za jizdy je to skoro jedno :-) Takze mam v aute RWčka vypálený z MP3. Tak a teď mě zabij.
Ale jinak taky, doporucuju Pioneer nebo Clarion, sám mám Pio a sem spokojenej a papá to CD-RW takže je to v klidu. V akci se nejlevnější Pio dá sehnat kolem 5.000, no nekup to. Mě vyšel na 7ku.
Ale jinak taky, doporucuju Pioneer nebo Clarion, sám mám Pio a sem spokojenej a papá to CD-RW takže je to v klidu. V akci se nejlevnější Pio dá sehnat kolem 5.000, no nekup to. Mě vyšel na 7ku.
16:54:53
03.01.2003
03.01.2003

Tuner#2 - zrušená registrace
Docela se bavím :o)) Dane díky za pochvalu, ale počkej si na léto (teda pokud to stihnu :o((). To zmiňované rádio nebrat, stejně jako další nesmyslné neznačkové věci - za půl roku to nebude brát žádné CD, což je mimochodem vlastnost i Aiwy, takže Raydene nemusíš nikam nic strkat - Pioneer je mnohem lepší a na sračky typu MP 3 se vyprdni - je to formát pro účely internetu a pevných pamětí a né na poslech kvalitní hudby!!!!! Sakra kdy už to lidi pochopíte :o)) (viz. moje diskuze na autohifi.cz) No a ke kolekci MS se vyjádřím asi takto - je to nejlevněší a nejhorší řada od Magnatu co kdy zplodil a zvuk hroznej, ale holt mám asi jiné nároky než většina z Vás a taky mě to stojí pořád víc a víc peněz :o(( Takže autohifi zdar a pokud chcete něco vědět o tomhle oboru, tak Vám rádi poradíme na autohifi.cz - píšou tam lidi co tomu opravdu rozumí.
09:53:44
03.01.2003
03.01.2003

Luděk
Zadní prostor využít v každém případě,ale repráky bych montnul do opěradel pak tam dostaněš pořádný repro a né tydle sračky
,který se kupujou pod různejma značkama v motoristickejch krámech.Pokud chceš pořádnou muziku,tak musíš do nějakýho audio krámu a používat značku Motorola,Voice,JBL atd.

07:39:35
03.01.2003
03.01.2003

Zazaa
to radio se me vzhledove zrovna nelibi, ale proti gustu :)
cena vypada slusne jen by to chtelo slyset jak to hraje jestli to neni totalni srot
a k dotazku pokud chces delat plato pod zadni okno taxe tam vejdou max 165mm repro nebo pokud to prizvednes tak asi 200mm protoze tam je pricka oddelujici motor od vnitrku
a pokud si myslel za sedacky jako do objemu toho zadnihio kufru tak potom je nejlepsi prestehovat baterku k motoru a dat tam vyndavaci drevotriskovou (laminovou, MDF ....) bednu :)
cena vypada slusne jen by to chtelo slyset jak to hraje jestli to neni totalni srot
a k dotazku pokud chces delat plato pod zadni okno taxe tam vejdou max 165mm repro nebo pokud to prizvednes tak asi 200mm protoze tam je pricka oddelujici motor od vnitrku
a pokud si myslel za sedacky jako do objemu toho zadnihio kufru tak potom je nejlepsi prestehovat baterku k motoru a dat tam vyndavaci drevotriskovou (laminovou, MDF ....) bednu :)
23:56:46
02.01.2003
02.01.2003

Dan
Cha chá, tak to jest síla ! 
Vono přece jenom na značce TROCHU nětso bude
Já slyšel jak hraje McFun (znáte to, ne, ten největší koláč příde bratru kolem 2 000,-)
A teď mam v autě nastěhovanej subwoofer Pioneer a to je ŽRÁDLO......
No a rozdíl ? UKRUTNEJ !
Holt značka jest značka.......

Vono přece jenom na značce TROCHU nětso bude

Já slyšel jak hraje McFun (znáte to, ne, ten největší koláč příde bratru kolem 2 000,-)
A teď mam v autě nastěhovanej subwoofer Pioneer a to je ŽRÁDLO......

No a rozdíl ? UKRUTNEJ !
Holt značka jest značka.......
23:39:06
02.01.2003
02.01.2003

Max
Kámoš má magnáty (3-pásmy) a myslim dobrý....druhej ma tubu a hodně dobrý
Zatim jsem od magnáta neviděl nic špatnýho.....ale tuhle sérii od červenýho Michala jsem ještě neslyšel.....
A ještě k tý aiwě...nejen že nečte CD-DA,ale dá se to poslouchat jen na stojícím autě...jinak hodně utržkovytý

23:36:03
02.01.2003
02.01.2003

Rayden
Noooo jako při max. hlasitosti a neskreslení mi to za jízdy trochu duní v hrudníku(auto duní taky) , ale pořád se mi to jeví slabé.
23:32:31
02.01.2003
02.01.2003

Dan
Což je celkem podstatná nevýhoda, ehmm, že ?!
Jinak Magnat celkem hudbu dělat umí, ne ?
Už mě ty limitovaný sérije "Mikael Čumager" (takle to řikaj italové) začínaj pjekně unavovat.
Je to fšade. Vločky, Fiaty, repráky, hadry, za chvíli to budou i dětský posrávačky : nejrychlejší pleny......
Jinak Magnat celkem hudbu dělat umí, ne ?

Už mě ty limitovaný sérije "Mikael Čumager" (takle to řikaj italové) začínaj pjekně unavovat.
Je to fšade. Vločky, Fiaty, repráky, hadry, za chvíli to budou i dětský posrávačky : nejrychlejší pleny......

23:25:49
02.01.2003
02.01.2003

U-Geen
No jinak co vim tak ty AIWy na MP3 maj problem s prehravanim CD-DA :-))
23:17:01
02.01.2003
02.01.2003

Rayden
Máte někdo zkušenosti s bednama od Magnata série Michael Schumacher?Ja sem si koupil 2vou pasmovky 100W.Byly v akci.Pův. cena byla 1999 a slevnili to na 1299Kč.Zvuk je super i ty basy ujdou, ale nemají moc vysoký výkon teda pdle mně.
23:12:11
02.01.2003
02.01.2003

Rayden
Já asi strčí svoje prsty do do baterky!!!Kdybych věděl,že existuje něco tak levného, tak bych si nekoupil od kamaráda pijonýra(pink floyd)na CD za 2 500Kč.Je sice na 4 bedny a žere i pálené ale ted mně to teda nasralo.Kdybych počkal tak...........
23:04:38
02.01.2003
02.01.2003

Max
Čau,tak muziku....tu taky plánuju ale až hodně časem.....Chci určitě na CD,možná na MP3.Uvažoval jsem o pioneeru.A když na mp3,tak o VDO.Je to dost peněz,ale když něco koupim,tak chci aby mi to chvíli hrálo (když chci kvalitu,ne jen aby "něco" hrálo) Nějakej ten Kingstech nebo co to tam máš...no nevim.Do toho bych nešel.Uvažoval jsem o aiwě na CD.Al má to kámoš.....blééééé.To s 18kou CD-ROMkou mi to hrálo líp.To co píšou je věc jedna....ale co to umí,věc druhá.A v krámě s tim můžeš klepat,ale stejně pořádně tu vyrovnávačku nevyzkoušíš.A když si to koupíš přes net,tak vůbec..... Jinak za sedačkama....mám bednu.Ten prostor by šel využít....spočítat na jakej basák a je to.
22:59:21
02.01.2003
02.01.2003

Dan
Noooo, tak oproti tomu soňáku za 9 000,-
TO DE....
Eště jak to bude s qalitou.
Mě ježíšek nadělil CD/MP3 diskmena a sem vychechtanej, to je paráda. Antišok jaxvině, neskáče to ani při skoku přes horizont
Fakt špica.
Co se týče plata, podívej se na škodofku Tunera2, je tu v galerii, a tomu to kamaráde, harje MOC DOBŘE !!!!
TO DE....

Eště jak to bude s qalitou.
Mě ježíšek nadělil CD/MP3 diskmena a sem vychechtanej, to je paráda. Antišok jaxvině, neskáče to ani při skoku přes horizont

Co se týče plata, podívej se na škodofku Tunera2, je tu v galerii, a tomu to kamaráde, harje MOC DOBŘE !!!!
22:56:12
02.01.2003
02.01.2003

U-Geen
tomu rádiu bych moc nevěřil...
22:46:08
02.01.2003
02.01.2003

BazyPv
Cauky kuciiii
Tak sem se poohlizel po nejakym radijku do svyho auticka .... chci uz neco lepsiho a pokud mozno tak i na MPtrosky :)
Kouknite co jsem na webu nasel ...
www.discomp.cz/MP3-9818.h tm
Co na to rikate ???
No nic ja jdu setrit
PS: zatim si budu uzivat music z discmana :) ..
Jo jesne dotazek .... mama v palnu udelat poradny plato dozadu za sedaky .... mate tekdo zkusenosti .... ten objem za sedakama se musi vyuzit ...

Zatim cau
Tak sem se poohlizel po nejakym radijku do svyho auticka .... chci uz neco lepsiho a pokud mozno tak i na MPtrosky :)
Kouknite co jsem na webu nasel ...
www.discomp.cz/MP3-9818.h tm
Co na to rikate ???
No nic ja jdu setrit

PS: zatim si budu uzivat music z discmana :) ..
Jo jesne dotazek .... mama v palnu udelat poradny plato dozadu za sedaky .... mate tekdo zkusenosti .... ten objem za sedakama se musi vyuzit ...

Zatim cau