dotaz na zadní sedačky Rapid

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 04.09.2004 do 04.09.2004, založil/a
řadit dle data
16:02:22
04.09.2004
martin m - zrušená registrace
-->Sep:no to je vlastně pravda,že jsou tam jen 2 packy na uchycení,-takže s tím dělením je to blbost--to mě nějak"nedošlo"; o).ale stejně by bylo lepší,-kdyby to bylo dělené.Příští týden jedu nechat do auta nainstalovat ochraný polorám,-a jak to potom vyndám(jako to spodní sedadlo),přes tu rozpěrnou spodní trubku oblouku,--to teda fakt nevím.
15:51:05
04.09.2004
sep
origo se na rapidy dávaly jen nedělený sedáky.....lavice drží na dvou držácích,u sedana každý sedák na dvou(čili dohromady na 4).Záměna je technicky možná oboustraně,ale rozhodně bych do rapida necpal dělený ze sedana....jinak rapid sedák je nižší a delší(směrem k přední sedačce) než ze sedana...a samozřejmě tvrdší...
15:45:29
04.09.2004
jo,-taky mam pocit že jsem to tu někde viděl,--ale že to dokonce snad někdo prodával,-ten dělený spodek(a nebo se mýlím?).
každopádně to nesháním proto,že bych chtěl vzadu něco vozit;o),--mě se spíš jedná o tu manipulaci.jak jsem měl ještě 110R tak tam to bylo všechno dělené,-a opravdu dobře se to vyndávalo,--nechápu,proč to teda u Rapida neudělali stejně?
15:26:08
04.09.2004
minno
nie tak dávno sa to tu preberalo, ale už si to presne nepamätám, skús pohľadať v starších príspevkoch.
13:15:07
04.09.2004
RM
->Minno ted si nejsem jistej, ale nechybej tam nahodou drzaky (zbyle dva). Hlavne by se tam pak dost blbe sedelo vyssim osobam - uz ted je to na hrane a sedani sedak je o dost vyssi...
12:35:16
04.09.2004
minno
na rapidoch určite nebola delená zadná sedačka, ale kdesi som čítal, že by sa ten spodný sedák mal dať vymeniť za dvojitý delený sedanový, ale nie som si istý, zdá sa mi že tam čosi ináč pasuje - boky - kvôli dverám na sedane/nedverám na rapide...
12:25:50
04.09.2004
RM
Já mam takovej pocit, že ten Rapidí spodek dělenej neni (zatim sem to nikdy neviděl), navic Rapid byl "sportovni vuz" a u toho se převoz nakladu moc neuvažuje...
12:14:25
04.09.2004
nevíte náhodou,-jestli se dělala ta spodní část zadních sedadel taky"dělená"??J á tam mám takový ten Monolit;o),-z jednoho kusu,-špatně se to sklápí,vyndavá,-no je to jak gauč.Proto bych tak uvítal,-kdybych koupil nějakou dělenou verzi,-ale nevím,jestli to vůbec existuje?
Extreme Tyres