skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co máte výhledově v plánu ?
prohledat
73 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 23.08.2004 do 20.09.2004, založil/a
12:13:50
20.09.2004
20.09.2004

Saky
karburatory nevim ze by nekdo delal novy.. to jsem se jeste s napodobeninou nesetkal.. ono je uz taky docela problem sehnat karbec..
11:50:30
20.09.2004
20.09.2004

Jirik - zrušená registrace
To já vím že to nebylo na mě.
Jenom jsem říkal, že mě překvapil novej vjenec a že šlape OK. Opravdu mě překvapil. Co karburútory ? Jak jsou na tom nový karburátory ? Protože fabrika co je vyráběla byla při povodních zaplavená a to co je v krámech jsou doprodeje.
Jenom jsem říkal, že mě překvapil novej vjenec a že šlape OK. Opravdu mě překvapil. Co karburútory ? Jak jsou na tom nový karburátory ? Protože fabrika co je vyráběla byla při povodních zaplavená a to co je v krámech jsou doprodeje.
11:46:55
20.09.2004
20.09.2004

Saky
ne to nebyla narazka na tebe.. to byl jen prosty vycet moznych zavad n ktere jsem postupem casem prisel.. proste kolikrat novy dil je uplne nahovno a stary dil muze vklidu slouzit.. docela me stve kdyz clovek neco postavi a ono se to pak posere vinou nejayho tureckyho dilu.. a clovek to nemuze postavit z kvalitnich dilu nebot proste nejsou, nema sanci to poznat a nebo stoji destekrat vic a zakaznik to odmitne zaplatit.. takhle treba odesel jeden rozdelovac.. po ujeti 2000km.. praskaj tesnei pod hlavou pokud nejsou kvalitni.. atd atd.. takhle by clovek mohl pokracovat porad..
11:39:30
20.09.2004
20.09.2004

Mno vjenec mám dobrej, dával jsem novej a pořád je krásně čistej tmavej i na nábězích, žádný oklepy. Ani pastorek nemá oklepy a ten startér je původní
.

11:33:53
20.09.2004
20.09.2004

Saky
problematika ND je v dnesni dobe slozita.. na nasem trhu se neprosadi nic co by bylo drahe a proto zde je tolik mista pro polske turecke a podobne vyrobky ktere sice cenou mohou konkurovat rohlikum-) ale kvalita nic moc.. novy rozvody v aute vydrzej treba 70000km kdyz koupis novy vydrzej ti ani ne polovinu nektery ani ne 10000, muzes koupit ozubenej venec na servak kterej je ovalnej a po omereni ma kazdej zub jinej a starter zabira poradne jen treba v polovine otacky a casem (relativne rychle-) se ty zuby vymelou a je po venci uplne.. tesneni pod hlavou ani nemluve.. polsky rozdelovace a kominky s vuli a nebo naopak bez vule-) turecky sady na GO motoru atd atd.. bohuzel to neni jen u skodovky ale u vsech aut.. viz treba klouby rada nikdy nekupujte tzv repase kloubu nevydrzi ani petinu toho co dvojnasobne drahy original.. proste to chce koupit nove auto a kazde dva roky ho menit.. -)
11:23:28
20.09.2004
20.09.2004

A víš co je ještě hnus ?
Mám tam 1,5 roku new spojku, velmi málo najeto. Všechno je OK, styčné hroty s ložiskem na přítlačáku (pružině) jsou netknutý, ale ložisko je vyklepaný jako prase. Hlučit nehlučilo, ale má vůli od středu do všech stran. A takhle vyprdelený nebylo ložisko které jsem z toho auta vyndaval a bylo starý 15 let.
Nebylo takhle dokurvený ani na naší 1000MB a ta měla na jednu spojku najeto 163 000 km.
Je to všechno šmejd nad šmejd.
Byl to tuším LUCAS. Jaký bych měl koupit aby bylo dobrý ?
Mám tam 1,5 roku new spojku, velmi málo najeto. Všechno je OK, styčné hroty s ložiskem na přítlačáku (pružině) jsou netknutý, ale ložisko je vyklepaný jako prase. Hlučit nehlučilo, ale má vůli od středu do všech stran. A takhle vyprdelený nebylo ložisko které jsem z toho auta vyndaval a bylo starý 15 let.
Nebylo takhle dokurvený ani na naší 1000MB a ta měla na jednu spojku najeto 163 000 km.
Je to všechno šmejd nad šmejd.

Byl to tuším LUCAS. Jaký bych měl koupit aby bylo dobrý ?
10:53:44
20.09.2004
20.09.2004

Saky
na druhou stranu jsi prisel o dalsi jednoduchy zpusob jak pribrat 5kg na vaze-) jeste 5aut a mas spravnou vahu-))
08:16:49
20.09.2004
20.09.2004

V sobotu a v neděli jsme zase pracovali na demontáži převodovky. Kdyby šly ty posraný šrouby normálně povolit, tak už jsem dneska jezdil. Nešly nám povolit šrouby jak drží trubku s poloosou u podélného ramene. Bylo to 150x prostříknutý, ale ty závity mají tak jemný stoupání, že to tam stejně nevlezlo.
Nakonec jsme to v neděli povolili - vpravo celkem v pohodě. Ale levá strana byla srací.
Tam jsme měli eLkovou tyč od TONY nastavenou, takže byla dlouhá asi metr.
Bejčili jsme na tom jeden šroub (ten volnej průchozí) se nám nahoře protočil i přes zarážku co je tam navařená, takže jsme tam narvali vočko, to zapřeli o nápravu a jali se zase bejčit. Poklepávali jsme, prostříkávali ale bylo to na nic. Viděli jsme nevídanou věc. Normálně se celá tyč s vořechem a šroubem tak o 30 cm pootočila a po puštění zase vrátila. Pružil šroub, vořech i tyč. Nakonec za pekelného skřípotu matka povolila. Ostatní šrouby na příčce apod. šly v pohodě povolit. Další hnus bylo odpojení náhonu. Prachovka na řadící tyčce byla úplně rozpadlá až rozteklá a skrz ní prolínal z převodovky olej. Na špici převodovky bylo všechno zasraný jako prase, ale zbytek převodů je čistej.
Nohavice na poloosách a jejich stahovací pásky byly daný (z výroby) úplně obráceně, takže se k tomu vůbec nemohlo a musely se přeštípat šrouby. Dvě povolit s na 3x zalomenou rukou šly. Nejlíp šel asi vyndat motor, ten byl na našem especialle vozíčku venku za minutku.
Závěr : kdybych měl ještě jednou absolvovat podobný manévry okolo povolení 4 šroubů a další sračky. Tak to auto raději rozkopu a pustím ze stráně.
Verdikt : táta si skoro vyšvíknul voko vylétnutým táhlem od plynu. Má bolavá záda. Praštil se do hlavy a má tam pěknou dirku o ostrou hranu na konci zadního blatníku jak se šroubuje navrchu čelo.
Já mám bolavé celé tělo, smrdím, mám olej a směs prachu a oleje snad až v žaludku (tak 5 kg). Mám poškrábané ruce od různých výčnělků a ostrých hran atd...
--- UŽ NIKDY !!!! ---
Ale na druhou stranu už jsme měli vyndaný a povolený už snad všechno, takže výhledově nebude problém..., nebo ať se v tom drape zase někdo jinej
Nakonec jsme to v neděli povolili - vpravo celkem v pohodě. Ale levá strana byla srací.
Tam jsme měli eLkovou tyč od TONY nastavenou, takže byla dlouhá asi metr.
Bejčili jsme na tom jeden šroub (ten volnej průchozí) se nám nahoře protočil i přes zarážku co je tam navařená, takže jsme tam narvali vočko, to zapřeli o nápravu a jali se zase bejčit. Poklepávali jsme, prostříkávali ale bylo to na nic. Viděli jsme nevídanou věc. Normálně se celá tyč s vořechem a šroubem tak o 30 cm pootočila a po puštění zase vrátila. Pružil šroub, vořech i tyč. Nakonec za pekelného skřípotu matka povolila. Ostatní šrouby na příčce apod. šly v pohodě povolit. Další hnus bylo odpojení náhonu. Prachovka na řadící tyčce byla úplně rozpadlá až rozteklá a skrz ní prolínal z převodovky olej. Na špici převodovky bylo všechno zasraný jako prase, ale zbytek převodů je čistej.
Nohavice na poloosách a jejich stahovací pásky byly daný (z výroby) úplně obráceně, takže se k tomu vůbec nemohlo a musely se přeštípat šrouby. Dvě povolit s na 3x zalomenou rukou šly. Nejlíp šel asi vyndat motor, ten byl na našem especialle vozíčku venku za minutku.
Závěr : kdybych měl ještě jednou absolvovat podobný manévry okolo povolení 4 šroubů a další sračky. Tak to auto raději rozkopu a pustím ze stráně.
Verdikt : táta si skoro vyšvíknul voko vylétnutým táhlem od plynu. Má bolavá záda. Praštil se do hlavy a má tam pěknou dirku o ostrou hranu na konci zadního blatníku jak se šroubuje navrchu čelo.
Já mám bolavé celé tělo, smrdím, mám olej a směs prachu a oleje snad až v žaludku (tak 5 kg). Mám poškrábané ruce od různých výčnělků a ostrých hran atd...
--- UŽ NIKDY !!!! ---
Ale na druhou stranu už jsme měli vyndaný a povolený už snad všechno, takže výhledově nebude problém..., nebo ať se v tom drape zase někdo jinej

23:17:46
18.09.2004
18.09.2004

U-Geen
-> Max: a nechces se nekdy stavit pro ten vejfuk? vyhledove :-) pac lezi v koprivach...
23:11:58
18.09.2004
18.09.2004

Max
myslim že tunit starý nebo nový auto...jo to hlavně o tom,co se komu líbí néé ??
a s těma bengama mí Jiží pravdu...bych řek :o)
Ale Jiží...tu calibru...no fuj... opela do baráku nikdy... :o)
Jak to tady tak čtu,tak bych se chtěl mít jak ty....já na svoje auto nemám skoro čas... teď je polorozebraný,tak bych ho rád složil a pak vyměnil blatníky a př. dveře. Jo a dal tomu ten správnej odstín,abych nejezdil jak řiká drahá polovička s deseti barevnym autem :o)
No a u druhýho...rád bych aplikoval plastizol na potřebná místa ještě před zimou. Výměnu blatníku asi nestihnu páč škola i zima se blíží a já mám ještě brigádku a pak pátky i soboty pracovní...a né na svym,ale zas za peníze :o)
a s těma bengama mí Jiží pravdu...bych řek :o)
Ale Jiží...tu calibru...no fuj... opela do baráku nikdy... :o)
Jak to tady tak čtu,tak bych se chtěl mít jak ty....já na svoje auto nemám skoro čas... teď je polorozebraný,tak bych ho rád složil a pak vyměnil blatníky a př. dveře. Jo a dal tomu ten správnej odstín,abych nejezdil jak řiká drahá polovička s deseti barevnym autem :o)
No a u druhýho...rád bych aplikoval plastizol na potřebná místa ještě před zimou. Výměnu blatníku asi nestihnu páč škola i zima se blíží a já mám ještě brigádku a pak pátky i soboty pracovní...a né na svym,ale zas za peníze :o)
17:26:49
13.09.2004
13.09.2004

16:32:53
13.09.2004
13.09.2004

Labros
-> Jirik: čoveče smrdělo to tam hrozně, skoro jak v kadiboudě
ale kvůli Tobě jsem to přežil 

14:56:26
13.09.2004
13.09.2004

To o čem ty mluvíš nemám.
V kadiboudě jsem teď byl a bylo to bezva.
Jak bylo u prasečáku ?
V kadiboudě jsem teď byl a bylo to bezva.
Jak bylo u prasečáku ?

13:40:50
13.09.2004
13.09.2004

Labros
-> Jirik: ty chlupáče budeš mít za zadkem pokud si auto ověsíš nějakýma pochybnýma plastama nebo si dáš kola s podložkama co vyčuhujou z blatníků. Ale klidně si to udělej, mě je to jedno.
Tak teď si zas ty můžeš dát procházku 3x do kadiboudy a zpátky
Tak teď si zas ty můžeš dát procházku 3x do kadiboudy a zpátky

13:01:13
13.09.2004
13.09.2004

2 Labros: no nic.... Tvůj názor ti nevyvracím. Za poladěnou Calibru (i když to není nejnovější) a nebo novýho 4ku, 5ku Golfa tě nikdo mrdat nebude. Ale poladíš 120ku a máš chlupáče furt za prdelí.
V tom je ten smysl....chápeš ?
Tak...a teď si dej procházku 2x kolem kurníku a 3x kolem prasečáku a pak můžem pokračovat.
V tom je ten smysl....chápeš ?
Tak...a teď si dej procházku 2x kolem kurníku a 3x kolem prasečáku a pak můžem pokračovat.

12:27:59
13.09.2004
13.09.2004

mates
-> Komár 1981: jo,ta zenská mě řekla,žre to je odněkud ze švédska,polosyntetika...s
lyšel jsem dobře ještě jednou jsem se totiž ptal...
12:23:09
13.09.2004
13.09.2004

Labros
-> Jirik: ty zase vytahuješ něco o starejch a novejch dílech a nějakejch sračkách.
Já zpochybňoval výrok, že tuning novýho auta má větší smysl než tuning starýho auta. Podle mě nemá smysl ani jedno, a novýho auta je větší škoda. Jediná vyjímka je když zlepšíš užitnou hodnotu nebo jízdní vlastnosti což u novýho auta prakticky nehrozí.
Já zpochybňoval výrok, že tuning novýho auta má větší smysl než tuning starýho auta. Podle mě nemá smysl ani jedno, a novýho auta je větší škoda. Jediná vyjímka je když zlepšíš užitnou hodnotu nebo jízdní vlastnosti což u novýho auta prakticky nehrozí.
11:50:32
13.09.2004
13.09.2004

Komár 1981
-> mates: polosyntetiku????
13:14:43
11.09.2004
11.09.2004

Roupik
Po neděli půjdu šoupnout do 130ky motor 742.136.....dneska jsem ho konečně sehnal. Kámoš dává 1.8 z golfa tak má 742.136 ve špajsce 

17:03:42
10.09.2004
10.09.2004

mates
-> Jirik: jo to akryl? Me to nabidli levnejc jako nejakou polosyntetiku...kolik Te to stalo?
11:02:47
10.09.2004
10.09.2004

2 Labros Bimbos Péros :
ke komu mluvíš ?
Když tuníš nový auto, tak používáš jedině odpovídající kvalitní a nový díly a žádný pižlaniny a podobný sračky jak do motoru, tak na podvozku. Neznám moc lidí co by dávalo sračky i do škodovky a ještě si myslelo, že je to jedno, když je to holt ta škodovka.
Takže kdo se zbláznil jsi maximálně ty...
Mimochodem vytahuješ věci o pojišťovnách a nehodách co se tady probírá už kolik let a každej to ví...

Když tuníš nový auto, tak používáš jedině odpovídající kvalitní a nový díly a žádný pižlaniny a podobný sračky jak do motoru, tak na podvozku. Neznám moc lidí co by dávalo sračky i do škodovky a ještě si myslelo, že je to jedno, když je to holt ta škodovka.
Takže kdo se zbláznil jsi maximálně ty...
Mimochodem vytahuješ věci o pojišťovnách a nehodách co se tady probírá už kolik let a každej to ví...
09:47:32
10.09.2004
10.09.2004

Labros
-> Jirik: A co na tom chceš tunit? Motor? Podvozek? Ses zbláznil, na škodovce nemáš co zkazit, ale na calibře? Nehledě že jak máš uprovovaný auto a uděláš s nim průser, tak ti pojišťovna může říct že máš nepovolený to a to a že máš smůlu. Jak budu mít jednou seriózní auto, tak bude prostě navždy sériový, max.údržba sériovýho stavu. Škodovka je přece jenom spíš na hraní.
08:16:04
10.09.2004
10.09.2004

Palic - zrušená registrace
-> Jirik: chnapu, me totiz v jednom krame nabizeli stejny bazmekty co tam mas akorat to byli LED blinkry........ :)))
08:00:50
10.09.2004
10.09.2004

Pod těma světlama byly v čele 3 dirky a tak jsem tam dal takovej malej plochej odrazovej panýlek, teď je tam stín, ale jinak nejni vůbec vidět, akorát dyž do toho posvítí světla.
Mám míchanou barvu Valti Miranol (Tikkurilla) a je to odstín taky 2021.
Mám míchanou barvu Valti Miranol (Tikkurilla) a je to odstín taky 2021.
07:49:36
10.09.2004
10.09.2004

Palic - zrušená registrace
-> Jirik: pjekne, hlavne se mi libi ty mangelsy........ uz abych je mel...... :)) a predek taky pjekny.... co je to pod svetlama?? to jsou ty samolepici Ledkovy blinkry?????
22:40:17
09.09.2004
09.09.2004

mates
-> Jirik: co to máš za odstín laku? Já mám 2021 a nemůžu sehnat akryl,pouze namíchat a za to chcou 160-180/deci. Chci si to na stříkat celé.tak zvažuji,zda nedát jiný odstín...
20:52:00
09.09.2004
09.09.2004

Ještě chci dát na masku i část s blinkrama černě eloxovaný šroubky, aby nebyly tak vidět. Nebo tyhle vezmu černou barvou.
Docela prdel to bylo vyrovnat a dokytovat.
Docela prdel to bylo vyrovnat a dokytovat.
20:50:28
09.09.2004
09.09.2004

Zachoval jsem i možnost výměny žárovky zepředu. 

20:49:05
09.09.2004
09.09.2004

.
20:49:03
09.09.2004
09.09.2004

U-Geen
hmmmmmm nevypada to vubec zle
20:48:15
09.09.2004
09.09.2004

.
20:47:27
09.09.2004
09.09.2004

Proti sluníčku....škoda...
20:46:46
09.09.2004
09.09.2004

Tak tady mám už skoro hotový ty nový blikátka.
15:26:29
01.09.2004
01.09.2004

Na Schtilets nejedu, pošli mi pak die fotken prosím
. Já nevím proč děláte zrazi vždycky začátkem měsíce. Už mám zase rozhrabanej čumák, zadek a budu kutat převody. Tudíž, dnes už tradičně, nestíhám Štilec. 

15:22:00
01.09.2004
01.09.2004

Sušenka
-> Jiží: No nevim, ale co se tyce T613 v schade i s napravou a prevodofkou, tak ja uz o jedny vim, resp. o rapidu, ale nebudu vic prozrazovat, snad dorazi na Stilec...
16:48:35
31.08.2004
31.08.2004

Komár 1981
prumyslova spionaz!!! pozor na Jizikosauri tajnou sluzbu!!!!

09:16:46
31.08.2004
31.08.2004

CityShark
sep - no... pricin mohlo bejt nekolik - budto ucpanej kanalek, co maze nejaky vackovy lozisko, nebo praskly rozvodovy kolo na vacce s tim, ze pak nekam vlitl jeho ulomenej kus a ten tam spachal ty skody. To kolo je regulerne snad na deset dilu, pretrzenej retez a na tom kole, co je na klikovce je jeden zub ohlej asi o 1mm (coz bylo nejspis tim jak se trhnul retez). Nevim, chtelo by to rozebrat, ale abych to delal jenom kvulio zjisteni priciny se mi moc nechce. Nemam garage.
.
Proste vacka nejde otocit, je takova povyosena u rozvodu a blok prasklej vpravo nahore (nad olejovym filtrem). Jinak ventily chodeji normalne a vahadylka jsou rovny...
.
Proste vacka nejde otocit, je takova povyosena u rozvodu a blok prasklej vpravo nahore (nad olejovym filtrem). Jinak ventily chodeji normalne a vahadylka jsou rovny...
15:30:50
30.08.2004
30.08.2004

sep
CityShark.a co byla příčina?
15:09:56
30.08.2004
30.08.2004

CityShark
Tak me predevsim ted ceka sehnat nejakej motor na preziti zimniho obdobi, pac mi tedka praskl blok, zadrhla se vacka a dal uz nebudu popisovat, nebo se rozplacu :'-(
12:03:40
30.08.2004
30.08.2004

Hanz - zrušená registrace
Mno kde začít? Plechy už mám v pohodě díky hodným klempířům, teď nějaké úpravičky: nic extra jelikož škodule bude a je určena pro běžné ježdění. Chtěl bych jí rozebrat provařit a vystužit, pak to postupně dávat dohromady. Sundat předek, pak repásnout převodovku motor fávo a 130-kový brzdy ( to kvůli legalizaci, nemam rád prudy policajtů ). No a pak ten motor půjde zase ven a jestli to půjde převrtat obsah tak na jednačtyři možná na jednapět. Na spojlery prdim akorát křidélko jo a pak lak uvažuji o oranžovém. Toď zatím vše
Rád bych to měl sfouklí přez zimu ale nemam dílnu ani garáž tak se to povleče
Rád bych to měl sfouklí přez zimu ale nemam dílnu ani garáž tak se to povleče

23:51:52
29.08.2004
29.08.2004

Strnadek
Výhledově (do zimy) plánuju novej vejfuk od Hřičiny, pak vytáhnutí kasle(ještě furt nevim kde), pak new pružiny a tlumiče... a pak technická (tak jak to je, neprojde - piclej předek) No a pak se uvidí (ono se zase něco vysere...)
19:05:22
29.08.2004
29.08.2004

Tak už mě čeká pouze poslední fáze dovýroby čirých předních blikátek, už se docela těším až sundám ty velký eMkový skla i když budou pořád záměnný. Pokročil jsem s očišťováním 5qaltu a už dostává čistě stříbrnej vzhled, příští tejden půjde do auta. Vyměnil jsem taky přední paraboly za originál GLSkový, takže už mám konečně parkovačku na normálním místě
. Mno a pak ještě zavařit zadní čelo kolem světel a uprostřed. Víc toho zatím dělat nebudu, páč se chci ještě povozit dokud je teplo a než napadnou tuny těch bílejch sraček.

08:29:32
27.08.2004
27.08.2004

TUNER
Tyyy brďo...Tak to máš dobrý...Já kdyby se za mnou točili tak bych to měl spočítaný....
Jinak je to asi tak jako když to bylo těma páskama a opticky mi nepřijde že by to s tim autem něco dělalo...Osvětlení se plánuje,ale ještě to mosim nějak vymyslet...Chtěl bych něco malího a nenápadnýho...asi LED...To ale až přes zimu...Letos už toho moc nenajezdim.

Jinak je to asi tak jako když to bylo těma páskama a opticky mi nepřijde že by to s tim autem něco dělalo...Osvětlení se plánuje,ale ještě to mosim nějak vymyslet...Chtěl bych něco malího a nenápadnýho...asi LED...To ale až přes zimu...Letos už toho moc nenajezdim.

08:14:15
27.08.2004
27.08.2004

A jak to vypadá, nezvyšuje nebo nezužuje to opticky auto ? A máš jí tedy zhruba ve stejné výšce a na stejném místě jako když byla jenom přitažená těma páskama ?
Co osvětlení bude ?
Hehe, dneska mě stavěli chlupky, docela sympatičtí. Jel jsem po Rokycanské od Pietasu nahoru a oni jeli dolů v protisměru, otočili se rovnou v křižovatce a jeli za mnou na maják
.
Okoukli papíři, STK, měli drobátko připomínku k mračítku, ale když jsem řekl, že to zakrývá kousíček jenom u přídavnejch dálkovejch tak pokejval hlavou a OK.
Zeptal se z čeho mám ráfky, řek jsem že z Brouka, že má stejný rozteče, kuknuli na motor. Pochwálili mě, vrátili papíry a hotovo. Docela gut, ale jeli za mnou jako kdybych vyloupil banku
Co osvětlení bude ?
Hehe, dneska mě stavěli chlupky, docela sympatičtí. Jel jsem po Rokycanské od Pietasu nahoru a oni jeli dolů v protisměru, otočili se rovnou v křižovatce a jeli za mnou na maják

Okoukli papíři, STK, měli drobátko připomínku k mračítku, ale když jsem řekl, že to zakrývá kousíček jenom u přídavnejch dálkovejch tak pokejval hlavou a OK.
Zeptal se z čeho mám ráfky, řek jsem že z Brouka, že má stejný rozteče, kuknuli na motor. Pochwálili mě, vrátili papíry a hotovo. Docela gut, ale jeli za mnou jako kdybych vyloupil banku

07:39:11
27.08.2004
27.08.2004

TUNER
Já jsem si vyrobil tokový hezký držáčky a mam jí jakoby na nárazníku..Je přidělaná k tej vnitřní traverze abych nemusel vrtat tak pracně sehnané plastové nárazníky.Mam doma fotky tak ti je příští tejden můžu poslat...

07:10:22
27.08.2004
27.08.2004

Tak už jsem se domluvil s jedním moooc šikovným klukem a máš už dojednané zavaření zadního čela. Zarovná mi prostředek a zavaří tu škvíru nad vrchní stranou světel, zruší upevňovací šroubky.
Měl jsem to tam takhle pouze provizorně, než vymyslím co dál. Ještě teď budu muset vymyslet, kam s SPZ, hodit jí na to zahlazený a nebo na nárazník (což se mi moc nelíbí).
Hoj, pšíteli Tunere ! Kde budeš mít SPZ ty ?
Jinak jdu dneska koupit ještě jedny jiný paraboly na předek s dirkama pro parkovačky a budu moct dodělat ty přední blikátka. Už jsem myslel, že už mám hotowo a zatím zase předělávám, co jsem před rokem udělal. Zase zjednodušuju a vyhlazuju.......jojo...ac h...jo
Měl jsem to tam takhle pouze provizorně, než vymyslím co dál. Ještě teď budu muset vymyslet, kam s SPZ, hodit jí na to zahlazený a nebo na nárazník (což se mi moc nelíbí).
Hoj, pšíteli Tunere ! Kde budeš mít SPZ ty ?
Jinak jdu dneska koupit ještě jedny jiný paraboly na předek s dirkama pro parkovačky a budu moct dodělat ty přední blikátka. Už jsem myslel, že už mám hotowo a zatím zase předělávám, co jsem před rokem udělal. Zase zjednodušuju a vyhlazuju.......jojo...ac h...jo

22:52:34
26.08.2004
26.08.2004

Zero
Koupit lepsi auto.
07:23:56
26.08.2004
26.08.2004

TUNER
To by šlooo...
Teď mam plnou nádrž tak až jí vyjezdim zkusim spočítat spotřebu kolik to tak papá
...ale jestli pojedu do Mimoně tak to moc reálný nebude...na těch sprintech.

Teď mam plnou nádrž tak až jí vyjezdim zkusim spočítat spotřebu kolik to tak papá

07:17:35
26.08.2004
26.08.2004

Saky
na druhou stranu kdyz vemes tunera na lan tak pojedes porad za 16 nebot to auto to nepozna a tuner zadarmo a celkove ste oba na osmi-)
07:14:07
26.08.2004
26.08.2004

Akorát Tuner by jezdil na srazy s 1.8kou za 8 litrů a já s motorem z T613 za 16... huh !