skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zazitek z STK
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 18.08.2004 do 23.08.2004, založil/a
19:48:07
23.08.2004
23.08.2004

Kočislav
To Milošek: Taky si myslím,že tím naznačoval, abys mu něco podstrčil. Jinak já jsem ze Zbraslavi a do Prahy na STK bych určitě nejel. Doporučuji Mníšek p. Brdy.
10:04:11
23.08.2004
23.08.2004

Peklo-Evo-Luboš
-> Milošek: Obavam se ze vsechno je o lidech... Nejhorsi je srazka s blbcem. Treba si rikal o uplatek,tys ho preslechl a on te zacal mit nerad :-)
00:47:44
23.08.2004
23.08.2004

Milošek
no tak to ja nesouhlasim:)z STK je mi vzdy na b***í protože kara je v cajku a kdyz ne tak do ni narvu love jako krava aby byla a ten "KOKOT"co děla na Plzensky na stk me uz 6x vyhodil!!!2x s moji motorkou ze mu nejak nesedi cislo vin prej ze tam nemuzou bejt 3nuly za sebou tak jsem jak kreten jel do týnce(fabrika na jawy)a tam mi dali stempla do velkyho TP ze cislo je opravdu legalni pak tam jedu zase kretenovi se nelibilo najednou cislo motoru zatnul jsem zuby ze si neulevil uz kdyz sem tam byl poprve tak sem se nasr...a jel jinam na STK(bohdalec)technik prisel a cumel jak kra...ze mam v tak supr stavu tripadej jawkinsona a bez debat mi tam liponul znamku ze at na tu stk odkud me vyrazily at radsi nejezdim:)pak sem si to dal z tenkrat jeste dedvou volhou samozrejme nelibila se ji mm rucka ruku sem dotahnul a vadily mu zavady v tride "A"-lehk zavady!!!!jel jsem jinam a ehjle zase prosla s prehledem!no a pak po techto zkusenostech jsem potreboval stk na moji skodnou rekl jsem si ze toho vola do tretice dostat nemuzu-mylil jsem se!!!shnila kastle(to mu uznavam),tlumice na zadku povoleny?! a jeste nejaky drobnosti no nic mel celkem pravdu tlumice sem dotahl,auto slo komplet na plecharinu,dokoupil jsem povinnou vybavu a jel tam po 3 tydnech znova-vymyslel jsei jine veci a al mi to na mesic!!!!kvuly gumam-tak sem se malem posr.. vzteky a po mesici vyhledal stk"bez auta" od te doby delam technickou bokem stoji me min nez si kdejakej blbec vymysli ze mu na mem aute vadi a oprava stoji vic nez uplatek:)
PS:kdo me zna vi ze me auto bylo vzdy po tech.strance dobre a ne nejaklej strep ktery ohrozoval okoli
PS2:Venovano vedoucimi stk v praze motole p.Zdenkovi Teplemu-tve nalady me staly 15000kč šmejde!!!
PS:kdo me zna vi ze me auto bylo vzdy po tech.strance dobre a ne nejaklej strep ktery ohrozoval okoli
PS2:Venovano vedoucimi stk v praze motole p.Zdenkovi Teplemu-tve nalady me staly 15000kč šmejde!!!
19:47:44
21.08.2004
21.08.2004

minno
tiež si myslím že STK je fayn, teda ako pre koho, pre niekoho je výhodnejšie dať úplatok a brzdiť na podlahe:(
19:18:41
21.08.2004
21.08.2004

Peklo-Evo-Luboš
Muj osobni nazor je ten, ze STK je vyborna vec, nebot ja bych na ty svislaky v zivote sam neprisel a nekde bych se jeste zabil...Aspon ti tam poradi co a jak, uvidis co ti auto dela. Pak si muzes zajet domu, a poslat technicak nekam jinam at ti to ostemplujou...ale jak rikam. Sem rad kdyz se na to moje auto podiva taky nekdo jinej...
15:38:00
21.08.2004
21.08.2004

U-Geen
no v Semilech sou cajti hodne v klidu takze by to asi vubec neresili :-)
15:33:06
21.08.2004
21.08.2004

Honza "Bobr"
Hm, ja si koupil nalepky a den jezdil bez technicaku, pak jsem je lepil ( nesly dolu, svine ) na parkovisti pred pennymarketem v Semilech. Sli okolo chlupaty na svacu a ani se nepodivali, co si to tam ten drzej prazak lepi na SPZtku . . . pak si jednu nedej . . .
11:08:18
20.08.2004
20.08.2004

Peklo-Evo-Luboš
-> Pohan: STK v Solnici, ale emise tam nedelaji. Jen STK.
Jinak co jsme se bavili, tak tam technici prohlasili ze upravy, ktery zvysuji bezpecnost a ovladatelnost vozidla prejdou bez pripominek, ale kdyz tam prijede borec se shnilou kastli, motorem s fava a dvoupis. brzdami, tak ho vykopnou, coz naprosto chapu.
Jinak co jsme se bavili, tak tam technici prohlasili ze upravy, ktery zvysuji bezpecnost a ovladatelnost vozidla prejdou bez pripominek, ale kdyz tam prijede borec se shnilou kastli, motorem s fava a dvoupis. brzdami, tak ho vykopnou, coz naprosto chapu.
14:47:20
19.08.2004
19.08.2004

Pohan
-> Peklo-Evo-Luboš: A kde je ta STK, rád bych tam zajel se svým autem. 

06:48:51
19.08.2004
19.08.2004

sep
Gryzly:mám dojem že jsem Tvý auto prolez dost,takže vím co máš a co ne

23:32:09
18.08.2004
18.08.2004

Gryzly
-> sep: No zkus, auto je ok, akorát tam mám Favo motor, zavařený kliky, sníženej předek, ztrojený světla a gumy 175/70 R13. A nemám tam čtyřpístky. Papírově je to 120tka. Jsem ochoten na STK odstoupit od těch světel a gum. ;-)
20:50:56
18.08.2004
18.08.2004

sep
Gryzly:pokud by to mělo být moc vážný,zkusil bych to někde domluvit...
20:20:45
18.08.2004
18.08.2004

Gryzly
Viděli jste na Primě ve zprávách dnes tu reportáž o kontrolách na STK? Na několika STK zjistily že tam tam kontrolovaly auta která tam vůbec nabyla. Kam já jen zajedu s tím mojím Favo motorem atd? Musím nejpozděj do prosince.
20:02:23
18.08.2004
18.08.2004

Kočislav
Já jsem z okraje Prahy a doporučuju taky jezdit mimo Prahu. Osobně se cítím dobře v Mníšku p. Brdy. Tam mají vybavení, které věkově těm škodovkám odpovídá...
19:41:46
18.08.2004
18.08.2004

J. - zrušená registrace
Máte docela štěstí, já jsem pražák a když táta jezdil ještě na technickou v Praze (to jsem byl prcek), tak když viděli eRko, tak vždycky vyžadovali úplatek, teď když člověk jezdí mimo Prahu na technickou, tak je to úplně v poho.
17:24:51
18.08.2004
18.08.2004

King
Sympatickej pristup :) Nedavno byl na STK kamos s 1000MB (13ky kola, motor favo, chladic vepredu, 5q) a jeste mu to pochvalili :) Ja zase pred dvema rokama tesne pred technickou urval vstup bowdenu rucky do tunelu (je to soucast kastle) a opravit to je prace na den :( Kdyz jsem druhej den prijel na STK, tak manik vzal na valcich za rucku, neco hlasite luplo a ja se ritil k autu s desem v oku pri predstave, ze jsem lezel pod autem den zbytecne :). Kdyz to technik videl neco omluvne zamumlal ve smyslu, ze by me mel spravne za tohle vyhodit, ale ze to snad bude najaka prkotina a pri pohledu na muj brunatny oblicej radsi upustil od dalsich testu :) Nastesti jenom ulitnul cep ve vahadlu rucky, ale byly to nerviky :))
14:43:02
18.08.2004
18.08.2004

minno
príklad toho, že slováci sú aj (občas:-) v pohode :-)
14:29:04
18.08.2004
18.08.2004

Peklo-Evo-Luboš
Dneska jsem byl na obavane STK a musim se s vama podelit o nekolik zazitku. Na moji uzovce jsem se nejvic obaval o nizkoprofilove pneu 175/70, motor 130 prebouchnuty na 105ku a par dalsich veci.
Takze jsem vesele prijel na emise, kde se pan obligatne zeptal. Co motor? Byl menenej? Ja rikam ze ne...a slo se merit. Do rozmezi pro 105ku se jakz takz vesel, a kdyz jsem platil, tak pan prohodil, ze to cislo je prebochnuty docela dobre a at si seridim karburator. Nacez jsem se usmal a odjel na STK.
Pan technik, byl slovak tak jsem se dost bavil. Prvni byl na test brzd, ktery prosly na vybornou, pac sou novy, akorat ze rucka brzdila tak, ze kdyz to pan zatahnul, tak mu auto vyskocilo z valcu ven
. Kdyz vlez pod auto a uvidel trubky ze superba, tak vyskocil z jamy rikaje: Tak si pekne zatrubime. A pozdeji: Toz pekne to trubi. Vlezl pod auto a zacal test cepu a kloubu, ktery totalne neprosli. Kdyz sem to videl, tak sem se zhrozil s cim jezdim a na zkousku sem se zeptal co by rikali na to kdybych tam misto novych veci napasoval eMkovou napravu. Jestli je to legalni... Nacez pan technik rekl, ze to je jedno, ze to tam dat muzu ale ze by to chtelo sirokou i dozadu. A pak rekl neskutecnou vec !!
Kdyby jste nesehnal zadni eMkovou tak dejte aspon dozadu podlozky pod kola !!!
Cimz me totalne odrovnal. Pak otevrel viko do motoru, podival se na cislo a prohlasil: No tak to radsi zase rychle zavreme:) a kdyz uz se v tom rejpeme, tak by jste tam mel mit gumy co tam opravdu patri...Pak si zasvitil zablikal a hotovo.
Za mesic tam teda jedu znovu s jinou predni a zadni napravou, ale kdyby mi nekdo rekl, ze mu na STK doporucili podlozky pod kola, tak bych se mu vysmal...
Takze jsem vesele prijel na emise, kde se pan obligatne zeptal. Co motor? Byl menenej? Ja rikam ze ne...a slo se merit. Do rozmezi pro 105ku se jakz takz vesel, a kdyz jsem platil, tak pan prohodil, ze to cislo je prebochnuty docela dobre a at si seridim karburator. Nacez jsem se usmal a odjel na STK.
Pan technik, byl slovak tak jsem se dost bavil. Prvni byl na test brzd, ktery prosly na vybornou, pac sou novy, akorat ze rucka brzdila tak, ze kdyz to pan zatahnul, tak mu auto vyskocilo z valcu ven

Za mesic tam teda jedu znovu s jinou predni a zadni napravou, ale kdyby mi nekdo rekl, ze mu na STK doporucili podlozky pod kola, tak bych se mu vysmal...