ako šteľujete ručnú brzdu?

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 15.08.2004 do 02.09.2004, založil/a
řadit dle data
21:20:25
02.09.2004
Vojta - zrušená registrace
Tak uz mam po STK tak je to OK. Jinak jsem to nejak sesteloval, nejaka odchylka tam pri mereni na valcich byla ale proslo to tak jsem vysmaty :))
08:45:25
31.08.2004
Palic - zrušená registrace
-> Jirik: pak jedine jestli nema jiny ty rozperky mezi paknama.......... pak paky na pakne, jinak sjety pakny, ci bubny, moznosti je tolik, ze jediny co mu zbyva jen merit.........
a co kdyby to co jde volneji vice utahnul??? tim se to vyrovna (je jedno jestli tam da trubicku nebo vice utahne, vijde to nastejno)..... idealni je to serizovat tak ze mas zadek zvedlej a nahodis si rucku na 3zub (myslim) a pak utahujes lanovody do ty doby nez ti zacnnou pakny jemne drzhout o buben, pak povolis rucku a nemely by drhnout, takhle to serizuju a plny brzdeni (max zatazena rucka na 9 zubu).................... ...
08:18:40
31.08.2004
Jirik - zrušená registrace
Myslím že měl spíš stejnej problém jako já.
Lana jsou stejně a po zatažení se vahadlo naklonilo víc na jednu stranu. Lana má prej nová, zadírat se asi nebudou.
07:31:23
31.08.2004
Palic - zrušená registrace
-> Vojta: s tim delsim chodem, zda se ze ti ta strana co ma kratkej bez nekde dre, protoze ta pruzina co je pod bubnem, ji nedokaze vytahnout k sobe, skus to lano v tunelu odpojit a rukou ho skus zasunout do lanovodu....... a pak zatahni zpet melo by pruzit........ pokud ne tak tu stranu co ma kratkej rozeber a odpoj lanovod a pak skus znova zatahnout a povolit.......... melo by to pruzit.......... nevim jak jinak to napsat, snad jsi to pochopil....... :))
07:04:18
31.08.2004
Jo a ještě jedna věc, i když tam mám trubičku, tak to brzdí na ráčnu perfektně (STK na jaře).
20:55:00
30.08.2004
-> Jirik: Taky me to uz napadlo a asi to tak udelam pac jinak to nevidim....dneska jsem zkousel jeste jeden pokus a taky nic, tak dame trubicku :) Kazdopadne dik za radu
07:03:29
30.08.2004
2 Vojta: dej pod štelovací matku u toho delšího lanka podložku, já mám taky obě lana nový včetně paken a musel jsem tam dát tu podložku taky (byla na starém i na novém laně). Můžeš tam dát ocelovou trubičku, já tam mám takovou malou tažnou pružinku ze silného drátu, páč byla zrovna po ruce. 4
17:20:07
29.08.2004
Ja mam celkem zahadny problem. Mam vymenil jsem oba lanka, samostavy jsou skoro nove, oblozeni je menene na obou kolech za nove asi rok tomu ale mam porad furt jeden problem: levemu lanku staci par mm a brzdi jak svina (ma kratkou drahu) a prave ma drahu par cm a tim padem rucku u me seridit je problem. Netusim cim to muze byt, prehodil jsem budbny, zkontroloval jsem to asi 4x a nic....prosim poradte co s tim. DIK
15:44:04
27.08.2004
minno
...nooo a pokiaľ je ten uhol väčší ako 90 stupňov, tak sa už tiež nešteľuje...
15:29:56
27.08.2004
Honza "Bobr"
Dokud paka rucni brzdy nesvira uhel 90° se strednim tunelem, nic se nesteluje . . .
21:56:54
26.08.2004
Jinak k tomu stelovani rucni brzdy...je to na chuja, mam obe nova lanka a proste rucku seritit je ojeb. Prave lanko ma o hooodne vetsi chod nez to leve. NEvim cim to je, zkousel jsem uz hodne veci a nic. Steleje se to hrozne spatne. No ted jdu na STK tak snad se mi to nejak podari dat dokupy.
14:52:56
18.08.2004
PeterP136
Ja som si kupil daky dvihak do 2t made in china v baumaxe za 999Sk pred dvoma rokmi. Uz som s nim aj parkrat santil na parkovisku alebo v pozicanej garazi a furt funguje. Akurat som sa neopovazil dvihat na nom viac nez polovicku auta, lebo ak som ho pichol pod priecku motoru a skusil zadok auta dvihnut, zacala v dvihaku tak prastat, ze som si to radsej rozmyslel :).
22:54:59
16.08.2004
Esso
jako že by auto nezvedl to ne on ho zvedne v poho,samozřejmne taky auto stavim na špalky nejsem sebevrah ale ten hever mne fungoval měsíc pak odešel držák toho pístku ještě sem to párkrát zprovoznil ale pak sem se vrátil k mé hydraulické panence sice trochu teče ale funguje stále
10:33:35
16.08.2004
King
2 Pavel: ja mam taky nejakej hypersupermarketovej 2t hydraulickej koleckovej hever (stal necelych 500) a auto udrzi bez problemu pul dne, ale samozrejme plati, ze samotnej hever at sebedrazsi bez jisteni napr spalkama z lasky k moji malickosti radsi nepouzivam. Muj byvaly kolega dojel na duveru v hevery, kdyz mu asi 1,5t omega zuchla na hrudnicek, kdyz lezel pod autem a musel docela dlouho rvat jako zavalenej hornik o pomoc a prej s 1500kg na prsou se dvakrat dobre nedejcha, natoz rve :)
22:09:20
15.08.2004
Esso
jo za 300 a vydrzi taky 300 ale sekund3
19:26:29
15.08.2004
minno
-> Jirik: díky
17:21:38
15.08.2004
Zvedni to nůžkovým heverem pod příčkou od převodovky, kupodivu se to na tom udrží a nepřevažuje se to. Pak jsem párkrát viděl auto podložený pod příčkou motoru, ale to bych nedělal. A nebo si prostě vem nějaký špalky nebo co máš po ruce, zvedni postupně každou stranu zvlášť a každou stranu pak podlož pod ramenama. Pak můžeš hever klidně vyndat a auto spuštěné na špalkách ti určitě neujede ani kdybys na něm skákal.
Samozřejmě takovýhle zvedání předpokládá nůžkovej hever a nebo ještě líp takovej ten kolečkovej do 2t. Ten je fakt gut, v baumaxu stojí už kolem 300,- a to se vyplatí 1.
12:45:17
15.08.2004
minno
zaujíma ma, ako dvíhate zadok, aby vám neutiekol predok... normálne keď dvíham polku auta (heverom v strede), tak zabrzdím ručnou brzdou a podložím druhú stranu...
Extreme Tyres