vyvážení podložek

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 13.08.2004 do 13.08.2004, založil/a
řadit dle data
18:44:07
13.08.2004
U-Geen
-> martin m: jj. ja je mel pod meteorama a bylo to moc :-)
18:41:44
13.08.2004
martin m - zrušená registrace
-->Ugeen:ty na předek,-byly moc hrubé,--a zas jsem nechtěl,ať mi ty kola lezou tak monstrozně ven.ten zadek je ale OK;o).
Jinak se musim"pochvalit" ;,-dnes mě vyrazili s STK,--dal jsem na otcovy řeči,že jeho"staří"(a to doslova a dopismene)známí,mě bezproblémů protlačí,--a výsledek,--jsem bez 440Kč(ale to by zas tak nevadilo),--ale v papírech mám napsané:"vůz nezpůsobilý k provozu".Holt jsem měl štěstí,-a trefil jsem na toho opravdu největšího debila,co tam dělá.měl výhrady naprosto ke všemu,--a to jsou úpravy takřka"neviditelné&q uot;;o))-a podotýkám,že vše je po totálních repasích,a na voze není takřka nic starého,-snad kromě karoserie;o)
a ty řeči,přímo hodné filozofa-co jsem musel vyposlechnout.půl hodiny hleděl na palivové čerpadlo,a dlouhé svody od hlavy a pořád dokola opakoval:"ježiš marija,ježiš marijá,-co mě to zas dnes čeká",-no úplný pacient doc.CHocholouška!!--nakon ec jsem se už neudržel a něco hodně"neasertivního& quot;;o)jsem na něj z konce tunelu zařval,-a bylo"vymalováno" ;;o).no ale nasrali mě tam,-neuvěřitelně.teď musím měsíc počkat,-a pak už mám domluvenou novou technickou,--kde zaručeně projdu;o)!!!
Z toho plyne myšlenka dne;o):"zasadně nespoléhejte na bývalé dobré známé"!
18:17:12
13.08.2004
sep
daj se vyvážit i přímo s diskem....není to asi to pravý ale jde to...
18:14:37
13.08.2004
sep
souhlas,to byla škoda....
18:04:59
13.08.2004
U-Geen
ty si rozfiknul takovy krasny podlozky? :-)
17:47:20
13.08.2004
martin m - zrušená registrace
potřeboval bych poradit,-kde se dají vyvážit podložky.jsou z duralu.přední mají 12 mm(to je puvodně rozpůlená 28mm),-a zadní 32mm.než je nasadím,-radši bych je nechal vyvážit.těžko totiž říct,-jak přesně je to zozřezané napůl.šuplera sice ukazuje u obou stejně,-ale pro toleranci v g/cm2,-to moc přesné asi nebude.
Extreme Tyres