skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nejaky novy kraviny
prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 21.12.2002 do 24.12.2002, založil/a
00:59:03
24.12.2002
24.12.2002
Tomáš Černý
2UG: presne tak nejak to bylo a ja trubka anijednou nakoukl na monitor, fakt uz bych se jednou chtel nucit psat vsema deseti a cumet pri tom na tu bednu !!
21:05:16
22.12.2002
22.12.2002

Dan
Engelmanny dou rozebrat, ale MNOHEM hůř, než Beskydy.....
Mě dokonce jedno sklo ruplo. Pokud ti taky prdne, tak až si ho necháš dělat, taxi nakresli šablonu jako menší. Já dal sklenáři to ruplý a von jak to obkresloval udělal o trošku větčí a já se pak pěkně zapotil, dyž sem to tam vracel zpátky....
A stejně mi rupla ta kapka, do hajzlu.
Ta guma kolem skla je prostě strašně tvrdá....
Nemáš náhradní ?!
Mě dokonce jedno sklo ruplo. Pokud ti taky prdne, tak až si ho necháš dělat, taxi nakresli šablonu jako menší. Já dal sklenáři to ruplý a von jak to obkresloval udělal o trošku větčí a já se pak pěkně zapotil, dyž sem to tam vracel zpátky....

A stejně mi rupla ta kapka, do hajzlu.

Ta guma kolem skla je prostě strašně tvrdá....
Nemáš náhradní ?!

10:13:33
22.12.2002
22.12.2002

U-Geen
A ještě se ti zasek CAPS LOCK 

00:41:47
22.12.2002
22.12.2002
Tomáš Černý
JA JSEM DAVAL PREVE SPINACE DO ZADNICH DVERI A UPLNE JSEM TO DOJEBAL, FAKT FEST. nEJEN ZE JESM JE DAL KRIVE (CLOVEK TO NEPOSNA, ALE JA JO, PROTOZE NA TO KOUKAM PRISNYM OKEM) A LE JESTE K TOMU JSEM TAM TY DVE DIRY VYVRTAL DALEKO OD SEBE. PAK JSEM TO PILOVAL A NEKOLIKRAT JSEM NARAZIL DO TOHO PLECHU VZADU, PAK JSEM NECHAL KOVOVY PILINY NA PRAHU A NI TAM PO PRVNIM DESTI ZREZIVELY, PROSTE SE ZA TO UPLNE STIDIM, ZE JSEM TO TAKHLE ODFLAKL.FAKT JSEM PEKNE DEBIL, ALE VEM SI Z TOHO PONAUCENI A DEJ SI ZALEZET, ME TO TED MRZI, KUDY CHODIM, TUDY SE BIJU DO HLAVY.
23:12:21
21.12.2002
21.12.2002

Samantus
Taxem zase neco novyho navesil na karu: Vyhrivane zadni sklo, dvouvlakvovky do zadnich svitilen, vytazeni misek z osvetleni registracky, ctvrtej prepinac do rady v palubce GLS, je to tan starej z nevyhrivanyho vokna a dal sem na nej mlhovky, akorat se mi pri prvni poloze rozsvitej predni, v druhy zadni, ale ja potrebuju aby se ze zadnima rozsvitily i predni a to mi na tom spinaci vetrani nejak nejde zrealizovat, nevite nekdo nejakej navrh? Palubni voltmetr na dobijeni, doma tedka realizuju jednoduchej immobilizer s relatkem a kuju pikle s alarmem uz sem tam pokus o alarm mel (www.elektro-obecnice.cz/s
tavebnice.asp?id=T055) akorat byl nespolehlivej, pac na stole mi makal zvlastne, ale v aute chodil s vypadkama, nebo vubec. Jinak znamej z baraku, rika ze mi da alarm, co mel v peugeotu, taxe uvidi co to bude, prej ma i immobilizer. Este chci dat dverni spinace do zadnich dveri, a premejslim o vyhrivanejch zrcatkach (Dane dou ty engelmanny rozdelat?)