skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rat tuning
-> Honza M: jj lak je bombovej - tedko po 3/4 stani venku je jeste stylovejsi 

-> Syny: Samomluva? :) to přejde. Jo disk je dobrej. Ale lak je moc dobrej na RAT tuning
-> Syny: uz ten disk je stylovej ne

-> Syny: ještě poladit trošku ty Ačka a bude to gut 

-> Honza M: mnoooo - zas tak ne :D skoda-virt.cz/cz/auta?id3
=1918&a...
-> Syny: jenže máš to vysoko 

Ja to rikam furt ze si poridim zahradku a budu taky rat :) Novy napravy mam a shnili to mam taky 

-> Gryzly: ta byla i v Mýtě. Akorát tady má nějaký malý Ačka 

-> gim: už jsem zjistil jak se to jmenuje - Corten nebo Cortex se tomu řiká a je to naprosto brutální, mě se to hrozně líbí:))
kua měl jsem si nechat rezinku :) až taký jsem ty blatníky ještě neměl,až tak po zimě www.skoda110r.cz/photo.ph
p?aid=826&am...
www.skoda110r.cz/article.
php?id=826 tady je pár věcí o hrochovi ... sice nic aktuál ale určo novější
byl jsem tam ... a auto fakt mazec ... akorát bez kol je to vcelku obyč shade

-> Kloggie: no nevim kdyz to rikas ;-) kazdopadne ty plechy byly tak jak prisly z lisovny, na nekterejch jeste byly cisla a dalsi oznaceni
-> gim: no to jsou ty fasády o kterejch jsem mluvil - řízená koroze:)))
splnitelny
Bagrr (už se perou:-D) 30.04.08 18:27:40 napsal:
By mě teda zajímalo co je za stajl když si vemu jenom kastli a na to postavim z mnoha dílů ouplně jiný auto a přitom to nehodlám používat na denní ježdění a ni jako leštěnku?
tomu se rika tezko zplnitelny sen...
By mě teda zajímalo co je za stajl když si vemu jenom kastli a na to postavim z mnoha dílů ouplně jiný auto a přitom to nehodlám používat na denní ježdění a ni jako leštěnku?

coz vo tom rat tuning auta, horsi je to rat tuning baraku... viz foto na ceskomoravsky u sazka areny. Celej posroubovanej plechama tloustky tak 3mm a zrezlejma, podle dekoraci je to ocividne zamer. strany zrezly a jedna barevna
-> U-Geen: Škatulkování stojí za nic
Zlatý škodofky tam už v serii je to co kus to originál

-> Zazaa: pravdepodobne je tuning vo tom, odlisit se ... a zapadnout do skatulky. aspon pro nekoho.
jeste ze v tom nejedem...
jeste ze v tom nejedem...
Stejně by mě zajímalo jakou to má napsáno v techničáku barvu?

-> David29: potom ale nechci vědět, co s tou kapotou chce Czert provádět, ale to je jeho věc 

Labros 30.04.08 12:04:36 napsal:
-> havlik: no přece s otvorem

-> David29: nevim co myslíš pod pojmem sexy kapota ale budiž

-> David29: jj teďka na tom maká dost.
-> havlik: Mluvim třeba o tý sexy kapotě nbeo těch světlech.. hlavně ten lak udělá mnoho.
-> David29: imho je to furt to samý jen ted na to má investice a ma to odstavený a nejezdi s tim denně
-> havlik: Právě nevim jak to nazvat.. moc se v tom neorientuju
Ale se e když projedeš, třeba sekci eMka, tak toho najdeš víc než dost....
Třeba Czert... upřímě řečeno to co měl předtim nebylo nic moc...až hrůza. Ale ted podle mě přehoup do jinýho stylu, kterej se mi líbí víc.
Ale třeba temhle rat tuning se mi líbí, nebo se mi třeba líbí vzhledově serie, ale jede jinak než serie..líp

Třeba Czert... upřímě řečeno to co měl předtim nebylo nic moc...až hrůza. Ale ted podle mě přehoup do jinýho stylu, kterej se mi líbí víc.
Ale třeba temhle rat tuning se mi líbí, nebo se mi třeba líbí vzhledově serie, ale jede jinak než serie..líp
-> David29: a čo si vojín kefalín představíte pod takym pojmom "klasickej tjůning"
-> Zazaa: Tak to je prostě styl..nemylsim si že b to bylo něco špatnýho.. aspon má člověk z čeho vybírat. Mě se třeba "klasickej tjůning" (čehož je převaha, většina virtu) moc nelíbí...
-> vaclav785: Možná bezbarvej lak na tom... ale to by zas ztrácelo ten "punc"...
rat style, used style, trash style, nemeckej tuning, spanelskej tuning ......
koukam ze i v tomhle prevlada snaha vsecko rozskatulkovat a nekam zaradit :(((
koukam ze i v tomhle prevlada snaha vsecko rozskatulkovat a nekam zaradit :(((
-> vaclav785: to je takzvaná řízená koroze, nechá se to zrezavět za určitejch podmínek a pak se to nějakým způsobem zakonzervuje - jak to nevim, ale nějak to jít musí, jinak by se pak každej rok ta kapota měnila..
Jak už to padlo, svoje kouzlo to má, mně osobně se to hodně líbí, ALE na starejch autech. Já to vnímám jako jakýsi podtržení stáří vozu a odlišení se od dnešních dokonalejch, vyvoněnejch seriovek zveličením šrámů z dlouhého, vyčerpácajícího, desetiletí trvajícího boje na silnicích .)
Tu feldu s opískovanou kapotou moc nechápu, ale když se to majiteli líbí...
Tu feldu s opískovanou kapotou moc nechápu, ale když se to majiteli líbí...
Možná se ptám blbě, ale jak potom zajistíte ,aby vám do toho nevyhnily díry a celé auto po třech letech neschnilo na šrot?
-> Yogi55: rek bych ze chroch uz nejezdi a je nekde pod plachtou
-> FORM: hroch je used style a aspoň sa mi zdá že to je iný štýl. Rat style auto má vypadať akože je hrdzavé a zlé, ale je v super stave, nakoľko Used style auto má mať kasňu aj s hrdzavými dierami v bltníkoch, hrozný lak a tak
Me se to nahodou libi. Nerikam ze vzit seriovou plecku nejaou a nechat to zrezivet. Pokud bych do neceho takoveho sel tak "vrak" jen na venek ale jinak auto v 100% stavu, nejake libive kola, podvoze a at to jede..nekomu na semaforech s "vrakem" ukazat prdel :-D
At si kazdy dela co chce..jeden kapotu druhy cele auto..dyt je to jedno..
At si kazdy dela co chce..jeden kapotu druhy cele auto..dyt je to jedno..
-> FORM: Hroch je (nebo z jen byl?) libovy auto ...
Jistý kouzlo to má,ale přijde mi, že jen u starých aut...Nechci se nikoho dotknout,ale na těhle novějších autech mi to přijde tak trochu o ničem,jako papouškování německých výstřelků

-> dole: Tyvoe dyt si delam prdel ne