skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Spoilery
prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 17.07.2004 do 24.07.2004, založil/a
23:06:45
24.07.2004
24.07.2004

mertin
Díky chlapy za odpovědi.Zatim jsem to vyřešil tak že jsem ten novej spoiler přidělal na starej nárazník a musel jsem ten starej trochu vyřezat a zbytek musím dolaminovat.Koupil jsem si ještě boční prahy taky od KS a jsou zase trochu menší a je to všechno na fest tak čekám kdy se mi urve.Mám je přidělat po stranách šroube,stačí to?nemám je vystříkat pěnou a pak celý přilepit?dík za odpověď
16:36:27
22.07.2004
22.07.2004

Lukas Z.
Taky mam tenhle spojler! Byla to makacka, dostat to na auto! Mam jeste siroke lemy, takze uplna predelavka, ale my modelari si s tim moc hlavu nelamem! Nalep si na bletniky sirokou plastovou lepici pasku, prisroubuj spojler na predni celo, tam to neni problem, a bruskou (ja pouzivam gravirovaci) si uprav nabeh spojleru na blatniky. Pak je podepri zespodado polohy jake chces, svorkou je stahni k blatniku a vylaminuj vzniklou mezeru. Maji to opravdu sirsi! Ja dolaminoval 1,5cm na kazde strane! No a pak ten spojler prisroubujes na blatnik smerem od kol! Jeste je tu moznost do toho spojleru zalaminovat matky, je to ale zdlouhave a pokud mas seriove blatniky, nevidim problem!
Preju hodne trpelivosti
Preju hodne trpelivosti

07:08:06
22.07.2004
22.07.2004

Jirik - zrušená registrace
Oni mají v KS vždycky všechno nižší, menší nebo širší. Specialitou je, že ke zboží nedávají návod k montáži. Rači jim zavolej a poslechni si na vlastní uši, že to neni možný a že jim to tam normálně pasuje, že hodně záleží, jestli kastle nebyla bouraná, jestli není hnutá, jestli nejsou erekce na slunci a podobný sračky. Mňo, to že mě a ještě jednomu klukovi tady nevyšla maska od nich na vejšku o dobrý 2,5 - 3 cm není podle mě naše chyba. Oni na tom svým bílo-zeleným rapidovi mají taky kurewskou díru mezi maskou a tím plechem (+kapotou) nad ní. My dva to museli vyřešit mračítkem.
Takže jim rači zavolej, já ten nárazník neviděl, takže ti nemůžu poradit ani nějakej podrobnej postup práce, stavím tě pouze před věc jak se ve skutečnosti má.
Budeš muset upravovat a dolaďovat.
Já musel pro světla naohejbat s taťkou celý nový držáky, taxe připrav...
Takže jim rači zavolej, já ten nárazník neviděl, takže ti nemůžu poradit ani nějakej podrobnej postup práce, stavím tě pouze před věc jak se ve skutečnosti má.
Budeš muset upravovat a dolaďovat.
Já musel pro světla naohejbat s taťkou celý nový držáky, taxe připrav...

19:08:03
21.07.2004
21.07.2004

aDAm
u toho nebyl navod?
19:04:22
17.07.2004
17.07.2004

mertin
Čau tuneři potřeboval bych poradit jak přidělat přední spoiler k autu.Koupil jsem si od KS Motorsport přední spoiler a nevim jak ho přidělat.Musí se vyřezávat aby se vešel mezi blatník nëbo se musí dolaminovat??je nějak širší.Díky za odpověď