kvalita LPG

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 13.12.2002 do 16.12.2002, založil/a
řadit dle data
07:17:59
16.12.2002
TUNER
Čus,jezdim taky na plyn a beru ho sice za vyší cenu (11,90) nežli u konkurenčního ONA (9,90),AALLEE na jízdu to má podstatnej vliv!!!!Mám naladěný auto na max. výkon a jezdí nádherně.Pakliže natankuju u zmíněné levnější pumpy,začnou klepat ventily (detonační hoření,zřejmě menší oktanové číslo:-())) a jakoby někam uteklo pár koníků........
12:19:20
14.12.2002
Baghira
To je pravda, vážně je znát, kde se tankuje. nejlíp to poznáš když delší dobu bereš na určité pumpě a tak po půl roce si odšroubuješ ten čistící šroubek na reduktoru, jak je napravo u motoru. Trošku to zespoda prošpikuješ drátkem a když odtamtud nepoteče žádná sračka je používanej plyn kvalitní. Taky je dobrý jednou za rok pročistit to sítko pod provozním ventilem.
09:21:45
13.12.2002
Luděk
Vcelku by mě zajímalo,jak to hodnotíte,protože předchozích několik dní mě přimělo k úvaze nad tímto.Tankuju převážně u jedné tankovačky (mám to při cestě),všichni hrozně nadávají na Globusovky,ale když tam občas vezmu LPG,tak mi stoupnou volnoběžné otáčky,což mi připadá jako,že je ten plyn lepší.Jednou jsem tam dokonce potkal asi majitele,který mi tvrdil,že když to budu monitorovat,tak zjistím,že na jeho LPG budu mít menší spotřebu.Teď v pondělí jsem natankoval tady v Pardubkách u zdymadla (taková zastrčená pumpa),cena nic moc,ale to auto bylo slabý jako čaj,prostě nemělo tah,nebo jestli to bylo těmi mrazy.
Extreme Tyres