motor 130 RS

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 20.06.2002 do 21.06.2002, založil/a
řadit dle data
19:49:47
21.06.2002
U-Geen
Aha, mno ja uz si tu hlavu moc nepamatuju, ma ji doma JEIT.

Budu to predelavat az mi kixne tahle pumpa. Akorat misto toho zpetnyho prepustnyho ventilu se da Téčko... sem ti říkal a pak jsem to takle i viděl na dělanym "RS"ku.
19:48:34
21.06.2002
U-Geen
10:52:13
21.06.2002
Zazaa
ja sem puvodne schanel webery ten zbytek je "vedlejsi produkt" , ale kdyz uz to mam :))

2 Ugeen > sem na ten plnoprutok zvedavej ty si to predelaval ? nebo to ma nekdo jinej ?
ty kanaly sem myslel vyfukovy ty sou kulaty, saci sou obdelnikovy
18:38:21
20.06.2002
U-Geen
ja uz problem s cerpadlem nemam, jinak dej plnoprutok, v patek ti popisu jak to ma hodne liidi udelany.

ty kanaly sou kulaty? to se divim, ja videl ctvrcovy...
13:05:43
20.06.2002
lukas
covece jak si to tak ctu tak celkem neverim procs to kupoval - co pises tak odvozuju ze pouzitalny tam budou tak nejak ty webery asi hlava a pisty rozvody a vacka :-))))
navic sam to v amaterskejch podminkach utesnit medi... s tim volejem si asi taky pekne vyhrajes...
No preju hodne stesti trpelivosti a hodne "mastnou" kapsu ;-)
12:50:28
20.06.2002
Zazaa
ta knizka nema s RS vubec nic spolecneho - mam ji doma
12:19:49
20.06.2002
CHIP
No ja ti ve tvem problemu nepomuzu, ale chci ti poblahoprat ke koupi neceho tak skveleho. Mozna bys sem mohl napsat cenu za kolik jsi to koupil at mi ostatni muzeme zavidet ;-)
Mimochodem takova ta knizka "Sportovni upravy automobilu 120 130" by ti nepomohla? Myslim, ze se da jeste v pohode sehnat v knihashopu.
12:03:56
20.06.2002
Zazaa
poridil sem vcera ostrej zavodni motor ze 130RS :) kdyz ho strucne popisu
kovana klika, T-pisty, upravenej setrvak
vacka kolem 290-300°
velke prsa na dva rozdelovace
sucha vana s oddelenym mazanim z nadrze
litinovej osmikanal tesnenej medenymi krouzky, sani prez hlavu 2x Weber 40 ...

bohuzel mu chybi par vecicek
1. rozdelovac - neni zadnej byl tam levotocivej LUCAS ale uz neni :(( takze nevite nekdo o necem ?
pripadne se da do druhe diry pouzit klasickej skodovackej, ale prej to nejede nema nekdo zkusenisti jak ho upravit ?
2. elektricke cerpadlo - vacka nema vacku a tim 1203skovym po tech problemech co ma saky a ugeen urcite neuzivim
3. chybi chladic oleje a olejova nadrz
4. je prasklej blok - ted je zavarenej ale prej to dycky za cas praskne takze potrebuju 130 blok + nekoho kdo vyfrezuje ulozeni na velkou vacku
5. nemam vyfukove svody - stacily by litinove pac 4-1 by vysly strasne draho (kanaly sou krajni kulate prostredni ovalne - proste RS hlava)
6. na bloku a na olejovych cerpadlech je asi 6 mist kam pripojit hadice nejak si nejsem jistej co kam dat nemate nekdo k tomu popis ? a nejvic me dostalo cosi co vypada jako vymenik a je to pod filtrem je na tom cidlo teploty oleje a jeste neco co me nenapada co to je a jak by to melo fungovat

takze dybyste me nekdo dokazal poradit nebo vedel kde ty chybejici veci dokoupit, pripdane vedel kde vzit treba prirucku na RS nebo mel nejake detailni spionazni fota z muzea v MB tak prosim prosim smutne koukam :))

Zazaa
Extreme Tyres