Koberce do auta

prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 24.06.2004 do 28.06.2004, založil/a
řadit dle data
13:29:06
28.06.2004
Baghira
-> Jirik: Neleze jo? Tak to chlastáš i v práci, ne :-)?
13:26:25
28.06.2004
Jirik - zrušená registrace
Jestli budete chtít, tak by se tu mohla prosadit nějaká rubrika pro vlastní povídkovou tvorbu, ale já když nejsem "past ožralum", tak ze mě nic moc převratného neleze...
A jinak nevíte někdo, kam mi ségra mohla schovat baťoh na kolo ? Ráno jsem se chtěl vypravit na kole do práce, ale neměl bych si do čeho uložit přezůvky a společenský oděv... Žebrácký tlumok jsem si zapomněl u řeky pod placatým kamenem, když jsem včera páchal před spaním hygienu... 3
13:25:33
28.06.2004
Baghira
-> Jirik: Koukám, že nevíš kam dřív skočit :-).
13:21:30
28.06.2004
...a jinak místo hovězí kosti jsem původně zamýšlel stehení, ale v pracovním shonu, neskutečném to náporu povinností, jsem se jaksi upsal... 2
13:19:36
28.06.2004
Mňo aby méně bystří jedinci si nevyložili slovo skot, jakože Luďa ve Skotsku krvežíznivě pronásleduje pocestné...
Jinak jsem na základce psal velmi hezké hororové povídky o vlkodlacích, přízracích, upírech a dalších záhrobních píčovinách a bylo to u nočních táboráků velmi oblíbené... 4
13:16:34
28.06.2004
Baghira
-> Saky: On doufá, že se Luďa nakazí BSE a tím se ho zbaví.
13:12:34
28.06.2004
Bery
dobrý,v pohodě.já si to poslední dobou taky dávám - ale ještě ve verších:-))
13:11:30
28.06.2004
Saky
dobry ale to hovezi tam je tak nejak mockrat..
13:11:28
28.06.2004
Baghira
-> Jirik: A pak že pes Baskervillský je jen pověst :-)...
13:01:51
28.06.2004
Mňo oni říkají, že jsem tzv. literární střevo...3 Však také každé moje literární dílko ve věku školním až středoškolním známkou výbornou odměněno bylo. 4
Pozoruji u sebe zvláštní změny chování, po zdech se kolem mne přízračné stíny míhají a hrůza z neznáma mi žaludek svírá.
Své deprese utápím po večerech v alkoholu, přemítaje hledíc do zářícího krbu a věrný posluha Luděk ležíc mi tiše u nohou hlodá si pečlivě svoji hovězí kost....
Asi mu budu muset zarazit ty noční návštěvy na pastviny a polnosti sousedního panství, kde při svitu měsíce s divokou jiskrou v oku napadá bezmocný hovězí skot.... 3 3 3
12:53:12
28.06.2004
Bery
psycho...krásný téma po obědě6
12:48:27
28.06.2004
skodavrs
-> Jirik: teď jsi mě vážne dostal, nemám slov.
12:26:40
28.06.2004
Nepíšu neutrální, nýbrž obecné postřehy.
Jinak ty konkrétně jsi největší podlézavec kterého znám a tvá bídná duše nedojde klidu, hehe 3
Jinak co se týká mě a tzv. "obecných odpovědí", jsem úplně stejnej křivák jako můj tupý poskok Luděk (něco jako Sancho Panza) a jediným naším cílem je vás všechny poštvat proti sobě a tím nepřímo zapříčinit zkázu tohoto webu..... buhehee 3
12:08:28
28.06.2004
skodavrs
-> Jirik: ten bohužel ne, nemám je rád. Jinak mě si s tím nijak "nerozvášnil" starej brachu, ale jde o to, že chci všechno vědět na rovinu. Nesnáším lidi který podlejzaj a nikdy jsem to nedělal. Kromě toho mám rád když si každej stojí za svým a to já si stojím. Takže bych rád slyšel konkrétní odpověď jestli se ti zdá že podlejzám nebo ne. Ty píšeš takový neutrální věci. Ale jinak nic proti tobě.
12:01:22
28.06.2004
A čípek v prdeli taky ? 3 hehe...
Ne nic proti tobě bobrý chlapče mladý... 4 Kroť vášně své, když užívám pouze přirovnání obecných . 1
11:51:55
28.06.2004
skodavrs
-> Jirik: banán už mám v hubě, co dál?
11:47:56
28.06.2004
Nikdo nemluví konkrétně, stejně jako Saky. A ani to z toho příspěvku nevyznívá...
A o tom kdo je jak chápavej raději pomlč, vem si čípek a ucpi si hubu banánem... 3
11:45:19
28.06.2004
skodavrs
-> Jirik: tím se jako snažíš říct že sakymu podlejžám? Ty asi nejsi moc chápavej co?
11:42:13
28.06.2004
Saky
jj takovej podlejzavejch lidi je mraky, nejlepsi kdyz nekdo napise nejaky nazor a NEKDO napise jen aby se zviditelnil ze to je taky tak ze to tak delal, pak treba napisu ja ze to jinak (at uz je to dobre nebo neni) najednou pan NEKDO zmeni nazor-) a takovejch NEKDO je dost.. ja mam aspon na vsechno vlastni nazor.. at uz spatnej nebo dobrej, pokud nekdo nema silu diskutovat a nedoda me argumenty kterym se da verit tak si stojim za svym.. jinak ja nejsem nijak nasravaci.. vetsinu lidi tady chapu, a je me to jedno, neberu ohledy jestli to je ten ci ten kazdemu se snazim v ramci moznosti pomoct pokud vim a na kazdeho stejny metr.. a neni tady nikdo komu bych aspon treba neco neodpovedel po ICQ nebo mejlu.. i kdyz sou lidi kterejch uz ma clovek plny zuby jne se objevi blikajici kyticka ICQ u jejich jmena-) nebot uz me je uplne jasny ze se zase bude ptat na nejakou kravinu..
11:36:38
28.06.2004
Jinak jsem nemluvil v tom co se týká přátelství o čistě obchodním vztahu, ale právě o souvislosti s podlejzavostí, což úplně nesnáším.... Je to něco jako:" Co kdybych náhodou od něj něco potřeboval, přeci si to u něj nemůžu rozházet..." FUJ ! Schválně to zkuste pozorovat u některejch rozjetejch diskusí, přecházejících až po bitky.
11:34:52
28.06.2004
Saky
Jirik: nechapu co myslis. to byl jen takovy muj vseobecny pohled na skodovkarsky svet nereagoval nijak na Tebe ani na nikoho jinyho..
11:30:42
28.06.2004
Napsal jsem snad něco závadnýho a nebo něco, co se nezakládá na pravdě ?
11:21:39
28.06.2004
Saky
pratelstvi v tom neni zadny, vsem to davam za normalni ceny, ono osobne tady znam tak pet lidi a a vetsinu z nich sem videl nekolikrat, za nakupni ceny to tady ma taky par lidi kteri pro me neco udelali a tak.. nicmene ani Vas ostatni to nemusi trapit ze to nemate za nakupni ceny nebot nejsem z tech vydriduchu co maji rabat 300pct a vic ja to delam pro radost jinak to ani nejde, a ze me nekdo zavidi tak at si zavidi a klidne pomlouva, vetsina lidi co neco takoveho dela vi jak to ve skutecnosti je a sou s tim akorad starosti..
ano clovek neco vydela, nejsem charita abych delal zadarmo, ale myslim si ze moje ceny jsou bezkonkurencni, a pro vsechny ty kecaly skuste si neco podobneho vyrobit a nabidnout a uvidime jake date ceny.. ano vadim spouste lidem, a vim i komu, vadim vsem co neco prodavaji za silene ceny a ja jim k tomu napisu svuj nazor o cene a nabidnu levnejsi a nebo lepsi alternativu, ano tem vadim dost nebot pak nenajdou nejakyho blbce kterej si to koupi.. na druhou stranu nekomu tim pomuzu.. a ted otazka co je spravne? jestli Vam tady nevadi ze tady nekdo prodava predrazeny nekvalitni veci tak me to treba vadi, resp nevadi me to at si to prodava ale vadi me kdyz pak drzkuje kdyz ho clovek upozorni ze ma nekrestanskou cenu.. proste je tu porad dost lidi co si mysli ze se da na skodovkach vydelavat.. a to me vadi.. a pak dalsi sorta lidi (ted nevim jak to napsat obecne abych nemluvil onkretne-) ale ono je to jedno) kteri tady byli treba uz driv kdyz sem tady nebyl byli kingove webu vsechno vedeli na vsechno meli odpoved a neprenesou prez srdce ze se pak spousta lidi pta na neco me nez jich.. upozornuju ze nemluvim nijak konkretne ale tak to vidim ja a tak nejak to je.. pak me jeste nemaji radi takovi ti zacinajici tuneri kterym zkritizuju jejich pekne kridlo a jejich flexou upraveny vzduchovy filtr a podobne upravy.. to sou vetsinou mladi kluci bez penez jak vetsina lidi tady a nevezmou si radu k srdci, bohuzel na to kazdy stejne casem prijde sam.. vsichni si mysli ze si udelaj ze skodovky formuli za par korun a kdyz je clovek postavi na nohy tak nejsou radi a jeste nadavaj ze sem je postavil do reality..
ale myslim si ze je zde porad vetsina lidi kterym mam co nabidnout a az z nich bude mensina tak se na to vsechno vykaslu a budete mit vsichni klid.. ja sam uz skodovkou stejne nejezdim takze stejne vsechno delam jen tak pro zabavu, a vzdycky me muzou vytocit lidi co si mysli ze skodovky je vsechno a kdyz neco chteji tak to chtej mit hned a nechapou ze pro me to uz neni tak dulezity a je me uplne fuk vsechno kolem skodovek.. a jestli sem jesitnej nebo ne-) o tom si kazdej udelejte vlastni nazor, a az me prejede tramvaj tak doufam ze sem nekteri z tech co me nemeli radi daji aspon parte aby meli klid-)
09:34:26
28.06.2004
Neboj, nikdo se do tebe navážet nebude.
Jinak nesnášim podlejzavost tzv. hnědolímečkářů. 3
Jinak když už jsme u toho, kdyby chudáka Sakyho přejel třeba trolejbus, tak by mě fakt zajímalo, co by říkali ti lidé co jim Saky "nevadí". Každopádně to stojí aspoň za zamyšlení, je tu dost lidí co od něj potřebuje motor a díly a další otázka je, kolik je v tom čistého přátelství.... 4
08:40:43
28.06.2004
skodavrs
no tak Saky, to víš že budeš určitejm lidem vadit, když seš moc chytrej a moc toho víš tak se vždycky někdo najde komu budeš vadit. Já myslim že je tady na těch stránkách hodně lidí kterejm vadíš! Ovšem já mezi ně nepatřím. Jinak gratuluju. Ale musíš taky uznat, že jsi pěkně ješitnej a dělá ti to dobře když někomu můžeš říct že už jsi pan inženýr. Já to znám každej se chce po letech studia pochlubit že to k něčemu bylo. A mluvit tady o maturitě a o státnicích na Vš mi přijde dost nesrovnatelný. Ale já už radši držim hubu, aby se do mě někdo nenavez.
20:15:39
27.06.2004
Saky
no Ludek je proste vuci me zaujatej, at napisu co chci nezapomene dodat pomluvu o moji vychcanosti kvalite atd.. a kdyz se clovek pochlubi ze neco dodelal tak mu to opet vadi.. proste zaujatej.. kdyz tady napsalo spoustu lidi ze udelalo maturu tak to bylo kazdymu jedno, kdyz lidi napsali ze se dostaly na VS taky v pohode ale ja nemuzu napsat nic.. proste mu vadim..
14:28:02
25.06.2004
BEYER - zrušená registrace
WindMAN: teda sory cca7m
14:23:25
25.06.2004
WindMAN: tej papuce sa tak ani neobavam ako toho druheho ;o totiz to je jednosmerka nestojim v krizovatke a cesta je sirokoka cca 9metrov od patnika po patnik... ;)
14:14:19
25.06.2004
WindMAN
-> BEYER: tam by si parkovať nemal, riskuješ minimalne papuču alebo nejaký šrám...
14:11:15
25.06.2004
Luděk: pani tak vy to u vas teda mate ruzove... ale ten zakon asi nema v skutocnosti velke uplatnenie 40
14:09:19
25.06.2004
Bery
ale že se debata zase drží tématu...poznámka na záver...:-)
14:08:15
25.06.2004
Bery
Celej den klid a teď,když chci jít dom,tak je tu taková prdel...No nic,užijte víkend a zdar fšemmm.
14:08:10
25.06.2004
Luděk: ale ved to je uplne normalne ty ked si isiel maturovat nemal si nervaky ;) a povazoval by som to praveze do dobry cin ;) co si spravil ;) takze si mu tak poviediac psyxicky dopomol ku kludu na dusi ;)
WindMAN: hej hej parkujem ale iba fiiinimocne... parkujem tam kde dnes ;o
14:04:53
25.06.2004
Luděk
ba ne,je to bystrý chlapec,který má sebedůvěry na rozdávání,ale paměti málo,protože,kdyby si něco pamatoval,taxem mu jednak už gratuloval včera skoro přesně těmi slovy,co tu napsal,druhak mu to snad i přeju a třeťak říkat veřejně o někom pravdu zajisté není pomlouvání,pomluva je totiž trestný čin4
14:01:02
25.06.2004
WindMAN
-> Saky: Luděk až taký babrák nieje, priznal sa, že chyba je v koberci 1

-> BEYER: neparkuješ náhodou na Zochovej?
14:00:45
25.06.2004
Luděk
-> BEYER: náhodou mi Saky 4 hod. před státnicema plakal na ICQ na rameni,že to určitě nedopadne a musel jsem ho utišovat,mám to v historii a můžu na individuální požádání předložit4
14:00:04
25.06.2004
Saky
presne tak vetsina lidi rekne gratuluju vole a clovek ma aspon radost, bohuzel sou i taci co ti misto gratuluju vole tise zavidej a za zady nebo i verejne te pomlouvaj
13:56:40
25.06.2004
Saky & Luděk: ste ako male deti... Saky sa xcel podelit o tu radost, ze dokoncil to nacom dlho makal ;o a zagratulujem aj rad aj inym ak budem vediet ze akurat dorobyli fiiisku ;o) ...
13:55:52
25.06.2004
Baghira
-> Saky: To už bude skoro turnaj :-).
13:54:53
25.06.2004
Saky
Bery jak bylo doopravdy co? me studium a priprava? Ono nejde o to jak dlouho se clovek uci-) pokud clovek podava vynikajici vysledky po cele roky tak se ucit nemusi-)
13:52:38
25.06.2004
Saky
ted napsal i windman ze je Ludek babrak-))
takze treti zapas Ludek X Windman tak to abych Ludka nechal vyhrat a Marty Windmana aby se lidi dockali tretiho zapasu-))
13:52:35
25.06.2004
Bery
nechte toho,ještě z Sakyho těma gratulacema uděláte náfuku...Někdy vám povím jak to vlastně bylo doopravdy:-))))))Třeba na srazu-))
13:50:33
25.06.2004
WindMAN
-> Baghira: ja sa byť nebudem, ja niesom agresívny typ. 4
-> ing. Luděk: buď máš lámku v kostiach, alebo si babrák, alebo si použil nesprávny koberec pri zveľaďovaní škodováckeho interiéru. 1
13:49:56
25.06.2004
Baghira
-> Saky: ...no že vy dva ty spory jinak řešit umíte :-)...
13:49:16
25.06.2004
to: ing. Saky tak to ti teda vrelo gratulujem ;o) xixi takze to teda pekne oslav
13:49:15
25.06.2004
Saky
taham to sem jenom proto abys me mohl zavidet me uspechy-))
13:47:40
25.06.2004
Luděk
-> Saky: když nejde o titul,tak pak nechápu,proč to sem taháš a neustále to opakuješ,jestli ono to není přesně tak,jako že něco jinýho říkáš,něco jinýho myslíš a pravda je nakonec taky úplně jinde4
13:46:02
25.06.2004
Saky
Bery: no jo clovek si nepomuze-)
13:45:47
25.06.2004
Saky: ooo tak to teda gratulujem takze to mas za sebou ;o 74
13:45:10
25.06.2004
Saky
ring je pro vypatlany magory kteri neumi resit spory jinak.. a vyhublej chlapec bych byl rad-) a uz me nezavid ty Ludku jeden-) a zacni taky konecne misto toho kecani neco delat
Extreme Tyres