zadne blatniky

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 20.06.2004 do 21.06.2004, založil/a
řadit dle data
21:26:01
21.06.2004
Panoramix
No to bude asi fakt optický klam. Já jsem měl na užovce kola 14" a byly utopený dost vevnitř, a potom jsem tam dal 13" a ty kola trošku vylezly ven. Na užovky se podle mého názoru dělal jen jeden typ
20:09:36
21.06.2004
minno
-> PeterP136: aj to by mohla byt moznost, ale ono sa mi to nezda ani na 100% uzovkach bez "plastiky".
19:36:08
21.06.2004
PeterP136
-> minno: A nenapadlo Ta, ze tie uzovky uz maju svoj vek a tak niektore z nich uz mohli prejst plastickou operaciou ? :) A zadne lemy je jedna z najcastejsich veci, ktore sa menia. Uzovkove uz asi nedostat, tak tam asi varia eMkove.
17:51:33
20.06.2004
minno
vzdy sledujem karoserie skodoviek ked okolo nejakych idem (peso:-) a akosi mi to pripada, akokeby na uzovkach existovali 2 typy zadnych blatnikov, lisiace sa svojim vyformovanim. jedny su take viac vypukle von a druhe su take viac ploskejsie, vidno to hlavne pri pohlade zpredu dozadu. v tych prvych menovanych je aj koleso tak ako keby dost hlbsie a v tych druhych koleso pri pohlade zpredu dozadu vyzera podobne ako na eMku. a nezda sa mi, ze by to bolo rozdielnou sirkou kolies 14" a 13", lebo to je len 1cm a mne sa viac zda insi blatnik.... sibe mi, alebo sa naozaj robili na uzoviciach dva typy zadnych blatnikov? :) pretoze u skodovky si clovek nikdy nemoze byt isty, ci nebolo niecoho viac typov... :) (PS: pre pripomienkovacov: nemyslim si ani to, ze by to bolo tym, ze niekto tam ma emkove napravy, lebo to by ich potom muselo mat asi 50% uzoviciarov:-)
Extreme Tyres