rozmlatene superb

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 02.06.2004 do 02.06.2004, založil/a
řadit dle data
20:41:29
02.06.2004
Tomáš SK
Superb sa napichol na zvodidlá a ten hasič vravel, že keď sa ho snažili dostať na cestu, dokonca trhli aj ťažné lano, tak hlboko to tam bolo zapichnuté. Skôr by ma zaujímalo, akou rýchlosťou tade išli, lebo som presvedčený, že to bolo omnoho viac než povolená.
20:38:58
02.06.2004
rastos
Isiel som tade vcera rano,ale nevedel som o este o tej nehode, tak som si ani nevsimol to zabradlie. Ale zato sa o par km od tej nocnej nehody superba stala dalsia nehoda. Vyzeralo to na zrazku so zvieratom.Voyager a uplne rozmasteny predok.To je tak ked tam blazni lietaju 140.Je to hrozna cesta
19:53:23
02.06.2004
itchy
JJ ale to je swinsky usek, zajtra tade 2x pojdem (dufam ze aj druhy krat), ideme kupovat new car, tam je nehoda na nehodu. Je to fakt hrozne, az mam strach a dufam ze to nase auta oreziju, drzte palce.
19:30:29
02.06.2004
minno
-> heky: to nikto nevie, ale to auto bolo uplne v ri.. karoseria bola dead.
19:11:03
02.06.2004
heky
Byli pripoutany? Jestli ne, jsou vsechny deformacni zony na h...o a ani superb nepomuze.
15:08:07
02.06.2004
minno
Videli ste vcera v telke (slovaci) to rozmlatene sluzobne Superb predsedu Zilinskeho samospravneho kraja? Davali to vo vsetkych spravach. On a aj sofer su vo velmi kritickom stave. Asi to neprezije, chudak. Tyka sa ma to o to viac, ze je z nasho maleho mestecka a navyse je to otec mojho spoluziaka zo ZS a mamin spoluziak z gymnazia.
Chcem tym povedat len to, ze na tom luxusnom Superb boli pokorene vsetky bezpecnostne hranice, ktore boli urcite "o nieco" vyssie ako na nasich plechovych skodovkach, a v tejto situacii tak stali za hov...
Takze nespoliehajte sa na auto, to nebude bezpecne nikdy. Fyziku asi tiez nikdy neprekoname. Jazdite opatrne a davajte si pozor!
Extreme Tyres