POMOZTE

prohledat
50 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 03.12.2002 do 08.01.2003, založil/a
řadit dle data
15:25:50
08.01.2003
Ivour
No tak si to udělej v barvách Policie a máš od nich pokoj... :o)
14:45:08
24.12.2002
Tuner#2 - zrušená registrace
No doufam že letos už zelenka pojede do Tábora - po třech letech stavby by to chtělo :o))
21:30:15
23.12.2002
U-Geen
TUNER: To bys moh
20:32:19
22.12.2002
Dan
Jo, to chce !!!!
Pošli mi na mejl !!!!!
Už slintam !!!!! 63
06:57:45
20.12.2002
TUNER
Čus lidi.......

To Dan : Neboj vlka nic,víš že když jedeme na nějakou akci tak jezdíme pomalu.....Kdyžtak na vás před cílem vždycky počkam :-)))))

Chystam se že kolem vánoc vyvezu svého zeleného miláčka poprvé na světlo a udělám nějaké fotky.Jednu prezentační bych sem mohl dát....:-)

uvidíme......

Jsem po noční tak se jdu natáhnout a odpoledne jdeme chlastat....
Jdeme uzavřít konečně tenhle rok,ať byl jakejkoliv.......doufám že pro většinu dobrej.........

Čůůůůůůůůůůůůůůůůůssssss. ...
22:55:59
19.12.2002
Dan
Tuner2 :
Ty woe, to bude na Jaře změn, každej chystá brutelní změny........
To sem teda zvědavej....
Pude-li to takle dál, nebudu vás poladěný vůbec stíhat 39
11:13:52
16.12.2002
Dan: no trochu poladěná asi bude - vše záleží na financích a pomoci švagra :o))
09:07:43
16.12.2002
Zazaa
45ky se davaly na okruhove RS rallyckove jezdily se 40kama
clovek co sem to od nej kupoval rikal ze mej i 45ky ale jelo to s nika hur nez se 40kama nehlede na to ze startovani bylo katastrofa :)))

a nez na prumeru spis vic zalezi na difuzorech oni sou to sice 40ky ale difuzory sou mensi tech 40mm sou ty vstupni trumpety

btw> na co to chces ze ti sou 40ky malo ?? dyt to utahne bez problemu 2.2l motor :))
22:13:13
15.12.2002
Fén
Weber 45 DCOE 2 se používaly v 130 RS.
21:44:02
15.12.2002
Dan
Koupě byla náhoda, co ? Taky je shánim, ale marně *
11:41:09
15.12.2002
Zazaa
je to klasika Weber 40 DCOE2 *2 :)
relativne to nebylo drahy :) na to ze to je original
mam k tomu i vicemene nekompletni RS motor vsecko je zatim ve stadiu priprav a schaneni dilu takze gardecko nejdriv vyjede s upravovanym puvodnim 120LS motorem
11:29:29
15.12.2002
Dan
Paráda.
Co to je za Webery ? Průměr ? A kolik si za ně dal.
11:20:58
15.12.2002
Zazaa
no ja mam barvu vyresenou :) uz ma nastriklo bile kdo se chce mrknout na muj skelet tak na www.spsauto.cz/zazaa/gard e.htm
11:23:14
14.12.2002
Dan
2 Tuner zwo :
bude ta felina trošku poladěná ?
10:21:24
12.12.2002
Rapid: Taková drobnější přestavba - úhlovka, pětikvalt, felina motor, muzika.....
16:05:03
11.12.2002
rapid
:o))) každej má holt svojí........
jak se vede Lubošovi??? už sem u něj dlouho nebyl???co zelenka???mluvil si s nm???
asi za nim sjedu, ale teď nemam vůbe čas :((( kdyžtak ho pozdravuj...
nemam teď kredit, ale pak mu brnknu....
a co plánuješ ty na autě?? :o))) ňáký nový vychytávky???
16:01:57
11.12.2002
Já taky váhám, ale asi to bude ŽLUTÁ, protože je nejlepší :o))
01:21:10
11.12.2002
rapid
nevim, ale ta oranžová je lákavá.....
ale čistě bílá je taky dobrá.....

pošlu sem pak ňákou studii nebo malbu.... :o)))
ale né tu co sem posílal tobě Dane! to je tajný!!!! jasan:o)))

ŠKODA Motorspotr forever!!!!!!!!!!!!!
23:32:49
08.12.2002
U-Geen
Mno, já začínám taky váhat jakou barvu na moje, ve hře je aktuální bílá a nebo modrá. Chtěl sem modrou ale teď si nějak nejsem jistej
20:31:51
06.12.2002
Dan
Rapide, jedině čistě bílou !
Já sem to chtěl taky válečně polepit, ale séřu na to, páč mi fšici řikaj, že čistě bílý je to pjekný.
Bílá forever !
08:03:38
06.12.2002
wekky
Když jsem loni lakoval Bublinu nad oranžovou i bílou jsem také dost vážně přemýšlel. Nakonec to však vyhrála původní šípková červeň.
Udělal jsem i nějaké studie, jak by to mohlo vypadat. Protože však vlastní web nejspíš v dohledné době nestvořím, pošlu některé U-geenovi, třeba je sem pro inspiraci ostatních vystaví.
12:42:22
05.12.2002
Luděk
No teď je ve světu motorů na straně 23 taková pomerančová Felda se zeleným ochranným rámem,ale píšou že je homologovaný,navíc nevypadá vůbec brutálně,spíš se mi i líbí.
08:36:37
05.12.2002
Luděk
No a co to udělat zlatavý s nápisem Gambrinus (barvu spermatu tentokrát nenabízím),myslím si,že kdybys sehnal někde nějakýho známýho,tak bys to jako reklamu mohl mít levnější.
17:18:46
04.12.2002
Jirik
U nás jezdí jeden hošík s II Golfem a má ho filajovýho a na každém boku napsáno MILKA. Vypadá to drsně, teda tim bych ti chtěl poradit směr kterým se máš ubírat. :o)
Ještě jsem neviděl strakatý auto s nápisem Lentilky...
16:58:18
04.12.2002
rapid
:o))) nebo to udělam růžový a bílý srdíčka... co vy na to... :o)))
15:14:50
04.12.2002
zazaa: nerikam modro modry ale treba vic odstinu oranzovy by taky nemuselo vypadat zle...
15:07:32
04.12.2002
rapid
jojo, já ti dam pravopisný chyby!!!! Pavle Pavle!!! už můžeš aspoň chlastat???

nojo zazzo, ty seš takovej muj velkej vzor :o))) kdybych měl tvojí fotku tak si jí dam na pozadí a každej den se pomodlim.... :o)))
jinak s těma 4pístkama sem se pěkně natrápil :(((.....fuj
13:57:23
04.12.2002
Zazaa
a ma zaverecna rada : udelej to bily
budes moct rikat ze to mas skoro jako jaaaaaaa do konce tejdne mam nastrikano (bile) tak se hned pochlubim jak to dopadlo :)
13:50:18
04.12.2002
Zazaa
evzo, evzo co to tady radis modro-modro-modro-bila ???? copak nevis ze takhle vybarvene Rko mam na pocitaci na pozadi a 8h denne na nej koukam ? :))
takovehkle vybarveni muzu mit jen Ja a jen na Rku :)))))))
13:49:07
04.12.2002
tina
Velice pěkně zpracovaná slohová práce - až na ty pravopysný chyby

copa nám eště napíšeš pěknýho???????:-))
11:18:48
04.12.2002
rapid
jo 130R/H to je okruhovej rapid :

Základem úspěšného sportovního automobilu je karosérie sériového provedení známého kupé Škoda 130 Rapid. Podvozek používá osvědčené díly ze soutěžního typu Škoda 130 LR. Všechna okna, mimo čelního, jsou zasklena netříštivou hmotou Macrolon. Tím bylo dosaženo významné úspory hmotnosti. Mohutné spoilery v přední a zadní části vozidla zvyšují přítlak obou náprav za jízdy. Montáží laminátových blatníků umožňuje použití pneumatik různých šířek při rozchodu kol 1300/1290 mm. V zadním spoileru je umístěn rozměrný chladič oleje.

hmotnost vozu 680 kg kompresní poměr 11,8:1

délka 4160 mm výkon 100 kW
šířka 1600 mm točivý moment 140 Nm
výška 1350 mm stálý převod 3,45:1 (3,40 a 3,70:1)

objem nádrže 80 l převodů 5
obsah motoru 1289 cm3 nejvyšší rychlost cca 265 km/h

Bezpečnostní nádrž je umístěna v přední části vozidla. Je vybavena plnicím hrdlem, jehož konstrukce umožňuje, na rozdíl od soutěžního provedení doplňování paliva při zavřeném víku. Dvě elektrická čerpadla dodávají dostatečné množství paliva pro dva dvojité karburátory Weber 45 DCOE. Před nádrží je přepážka z hliníkového plechu. V přední části karosérie je instalován náporový chladič. Sklon přepážky směřuje proud horkého vzduchu z chladiče k výdechovému otvoru ve víku. I při plném zatížení motoru je toto uspořádání schopno udržet teplotu chladicí kapaliny v potřebných mezích. Pohonnou jednotkou je čtyřdobý kapalinou chlazený čtyrválec s rozvodem OHV. V rámci zkoušek použitý pětkrát uložený klikový hřídel zajišťuje vysokou spolehlivost i při tak náročném režimu, jakým jsou vytrvalostní závody. Motor absolvoval bez poruchy všech pět závodů Veedol-Langestreckenpokal . Představuje to přibližně 5000 kilometrů provozu, kdy se otáčky velmi často blíži hodnotě 8000 1/min.

na to pomalovani jako okruhový RSo, to nevim... a když ne modry tak jaky... ale spis ne:o)
Ty se tak snazis U-geene :))) a ja furt nic....

no to právě že ne! ta felda: má rám, voranžová, anatomy, kola, snížená atp... když rapid bude dělanej ve stejný kvalitě, tak je nezajímá jestli je to r.v 98 nebo 89....

A navíc ty zakrytý světla zavařený kliky a další.... to já mít nebudu, to se mi zdá zbytečný.. to policajtum taky musi vadit
10:00:07
04.12.2002
U-Geen
Byl jako sportovní náčiní - 130R/H

A co treba barvy jako mela okruhovka RSko (modra modra modra bila) ale do jiny barvy nez modry, protoze takovej uz tu jezdi
08:23:36
04.12.2002
Luděk
Felície je nový auto,tím se tak nezabejvaj,většínou si vymáknou něco staršího,protože tam s pokutou velmi pravděpodobně uspějou.Jinak pro ostatní Rapid nebyl nikdy od MB jako sportovní náčiní,takže k tomu nenexistuje ani origo ochranej rám,všechno budeš muset buď upravovat,nebo vyrábět na zakázku,hrozně Ti fandím,protože chci udělat něco podobnýho z eRka,ale ne eReso,prostě vlastní čistej nepřeplácanej styl.Pokud se Ti libí bílá (a dneska už se dá bílá udělat nádherná),tak bych se nechal inspirovat Octavia 100 edition,tam mi pripadá to válečný vystrojení vcelku vkusný,akorát mi vadí,že to jsou jenom samolepky,ale ono se to v podstatě dneska už ani jinak nedělá..
22:06:56
03.12.2002
rapid
červenou má každej a oranžovou taky....
já tam chtěl ňáký to "pomalování" jako maj speciály... víš..
buď býlou tréningovou
nebo pomalovaný...

nevim, necham si to projít hlavou
zajímaly mě ty vaše zkušenosti s policajtama
třeba by mě zajímalo jak to řeší ten s tou oranžovou felicii jak byl teď v "tuningu"
19:08:17
03.12.2002
U-Geen
oranžovou bez bílý?
ostře červenou?

ja bych udělal něco vyzývavýho :-) a nebo černou.
18:55:41
03.12.2002
rapid
no, 16" kola s 5ti paprskama by se mi taky líbily,ale už mam ty 15" styl OZ :o)

ale tadyty tovární stroje z odbobí 130R/H 130L/R atp sou všechny nastejno... auto do pulky dvery modry... a nebo takový ty tři pruhy jako maj 130 na rally. Ale to nechci...

hmm, nevim, buď bílou nebo tu oranžovou s bíllym....
co bys udělal ty???

určitě tu bílou flojdi spíš přehlídnou než zářivě oranžovou a ještě se čtvercema na čísla :o)))
to je pěst na voko...
18:45:10
03.12.2002
U-Geen
Taky nerikam uplne. Jina barva a jinej zadek, aspon 16ky kola atd.
18:41:48
03.12.2002
rapid
no mě se to právě s tou modrou moc nelíbí! ani to zadní křídlo"vana" sem mi na rapidu nelíbí.... jak řikam, origo rapidi nic moc... když tak vlastní návrh..
17:46:58
03.12.2002
U-Geen
Udelej to ve stylu Rapid 130 R/H
17:31:43
03.12.2002
rapid
jo, to bych udělal kdybych měl RSo nebo 120S rally atp.
rapidy sem i origo nelíbjej....

jo, taky si myslim že spíš budou čumět... ale svině sou taky..
16:47:02
03.12.2002
tina
no já bych objel muzea a různý výstavy, gde se ty auta vyskytujou a dal bych to do originálu co měla továrna. Je to decentní a docela dost dobrý..

Jinak co se týče policajtů,dyž mě staví taxe jim nelíbí že tam mam klec, jinak to spíš obdivujou.
16:38:24
03.12.2002
U-Geen
No ja nemam jedno auto do prace, ale na zimu. NEchci akorat aby 130ka jezdila v těch sračkách, u nás se solí poměrně hodně :-/
15:33:45
03.12.2002
rapid
:o)) na normální ježdění to NEBUDE!!!! jen na závody srazy a pro radost, žádná práce atp...

taky dělm vždycky blbýho :o))
10:32:24
03.12.2002
Max
No viděl jsem jednu gardovku...byla oranžovo bílá.Vypadalo to dobře...Ale jinak.Asi bych šel do bílý.Benga...vono těžko říct....když ě stavěj,tak nemachruju..dělám blbýho a nemám problém.Ale třeba co vim,tak u hradečáků můžeš dělat co chceš a stejně tě sejmou. A úplně nejvíc bych se asi přikláněl k Luďkovi...teda jde o to,ak často s tim autem chceš "normálně" jezdit........Mít druhou škůdku na ježdění do práce.....Koukni na U-geena :o)
08:48:09
03.12.2002
Tuneman
Čus, já bych šel do bílý. Původně jsem taky chtěl na auto orange lak, ale ze stejnejch důvodů jako ty jsem od toho upustil. A teď jsem spokojenej. Pokud je bílá opravdu bílá :) tak to vypada moc hezky a ještě s černejma nebo stříbrnejma doplňkama to nemá chybu. Navíc se budeš v létě relativně málo smažit. A švestky mě chytli za 3 roky pravidelnýho ježdění jen jednou - a že mám taky na autě "pár" věcí, za který by mě mohli skásknout- dostal jsem 200,- pokutu za modrý parkovačky a starý obvazy v lékárničce :)
08:45:05
03.12.2002
Luděk
Já osobně bych to řešil dvěma autama,stejně Ti zbyde jedna sériovka v n.d. a tu bych udržoval kvůli STK atd. (šmarjá samá zkratka jako Ivan Mládek).Se speciálem bych jezdil za odměnu a na akce,jednak je menší pravděpodobnost potkání policie (jako když budeš lítat denně po městě v pěší zóně),druhak je větší pravděpodobnost ztráty v davu mezi ostatníma kárama,třeťak je větší pravděpodobnost přivřených očí ze strany policie v takový termín.
08:44:47
03.12.2002
Zazaa
jak vis mam s autem hodne podobnej plan co se zavodu tyce :)

takze ja osobne jdu do ciste bile barvy - hlavne pro to ze to auto bude v puvodnim stavu s upravama podle rv (az na par detailu ktere se daj rychle odstranit)

ale te oranzove barve bych se nebranil hlavne to auto delas pro sebe takze to udelej jednoduse tak jak se ti to bude nejvic libit

pocitej ze i s tou bilou i s tou oranzovou budes budit pozornost, ale zase neplanujes jezdit s tim kazdej den do prace takze tak velkej risk to neni

a k tem poldum bracha jezdi se skodulej normalne do prace a jak vypada je videt tady v sekci vase auta (Martin 120LX) policajti ho nekolikrat staveli a dostal jen jednu pokutu ze to ze nemel zadni zasterky
03:09:34
03.12.2002
rapid
www.triolacup.cz/jiretin_ 2/.../05.jpg
www.unicos.cz/skoda/.../P 1010019.jpg
www.tuning.cz/s110r/.../J aro2002_07.JPG
www.tuning.cz/s110r/.../J aro2002_06.JPG
www.unicos.cz/skoda/.../P 1010021.jpg

mam jich ještě mnohem víc ale nenašel sem stránky kde sem je našel
a tréningový oktávky wrc asi každej zná....

TAK A TEĎ PŘIPOMÍNKY RADY ATP.
a zkušenosti s těma policajtama

dik
02:46:00
03.12.2002
rapid
Mam na vás dotaz! sice mam ještě čas se rozhodnout, ale rád bych to měl vyřešený už teď.

nevim jestli víte nebo nevíte, rozhod sem se rapida úplně předělat. Nemělo by to bejt "tuningový" auto!!!!!!!!!! spíš závoďák...
mam v plánu zkusit závody do vrchu! ale jen tak, párkrát do roka si sjet, spíš pro radost než se honit za dobrim umístěnim.....

skoro všechno mam už vymyšlený, ale nevim jakej "kabát" :(((
byl sem už rozhodnutej pro takovou tu hezkou oranžovou barvu + takový bílý pomalování... to zatim neprozradim. Podle mě to vypadá dost dobře. ALE!!! Když bych to tak udělal bude to tak vidět, že se otočí každej, i ten kdo by se nikdy nevotočil:((( bude to svítit na dálku, každej si toho všimne! Sami to víte, že když kolem vás nebo někde v dálce projede oranžový auto nebo takový to zelený jak je teď v módě nebo jiný zajímavý barvy tak prostě koukáte co to je zač, praští vás to do očí

z jedný strany je to dobře:o))) třeba na srazu se na takový auto de každej podívat, na závodech by to taky nebylo špatný:o)) ale fakt nechci upoutávat pozornost ve městě! POLICAJTI mě na 100honů vidět fakt nemusej!!!!
jelikož na autě nebude téměř nic povolenýho! byl by to průser. Když nebudu tolik vidět tak to bude z týhle stránky super!

CO MAM DĚLAT. nechci si na nic hrát, nikde se ukazovat atp. na to seru, kuli tomu to auto nedělam, né jak ty kokoti co si nechaj udělat golfy atp a pak objížděj město se stahnutejma voknama aby je každej viděl, a ještě pouštěj to TUC TUC aby je nikdo nepřehlíd!!!! TO ne!!!

ale na druhou stranu:mě se líbí pomalovaný závoďáky který nikdo nepřehlídne :((( TAK CO MAM SAKRA DĚLAT :((( jasně, napíšete ser na policajty!!! ale zamyslete se....

v autě bude klec, anatomy, bude to hodně nízký a široký, 15"kola, chlazený kotouče, normální vzadu atp... -NIC PRO POLICAJTY....
jinak žádný plasty a jiný pičovinky!!!!

na druhou stranu se mi líbí bílý tréningový verze závodních specíálů... taky to má něco do sebe.... jen čtverce na čísla a vlaječka se jménem :o)))

takže nevim.... zvolit hezký nebo praktický???

CHCI S TIM OBČAS NORMÁLNĚ JET A NA TY ZÁVODY BYCH TO NA PODVALU TAKY NETAHAL, NORMÁLNĚ BYCH SI TAM DOJEL.....když by to bylo jen na srazy a dotahnout to na závody tak to neřešim.....

co vy na to??? jaký máte zkušenosti s policajtama???
Extreme Tyres