Asi před dvěma lety jsem nemusel startovat na benzín vůbec, i v -15°C to chytalo na plyn a nezamrzalo. Ale pak se to začalo zhoršovat a teď už prakticky za studena nenastartuju na plyn ani při teplotách kolem 10°C - čekám na to, až bude teplo, abych zase trochu poléčil motor a vůbec celý vůz - aktuálně mi voda utíká nejen probroušenou trubkou pod auto, ale i těsněním pod hlavou do oleje (příště už nepoužiju Temac, ale Elring
) a celé to mám rozhašené. Ale jakmile to chytí, jede hezky, tak to nechávám "na jaro"
Doufám, že pak to bude zase jako dřív
-> dragon_cb_cz 09.03.20 17:05:19: No, uvidíme. Kdyžtak jich ještě pár nových mám

-> Pavel P@nkáč 09.03.20 17:13:15: Relé je spotřebák a zase tak často s autem nebrodím...

Spíš mne štve, že to nefunguje úplně dle mých představ - nevím, jestli je vada v tom startéru nebo jinde, ale občas prostě musím startovat na několik otočení klíčkem

Startér jsem našel v kůlně bůhvíodkud, rozebral, vyčistil, promazal, zkontroloval, vyměnil víko a pastorek, vyzkoušel mimo auto...
...se startérem jsem dal i funglnovou spínačku - abych vyloučil i tento prvek...
Tak přemýšlím, že bych zkusil koupit novou originální cívku startéru, jestli ty původní letité mají tendenci haprovat, nebo nevím...