A mám tu zkušenost i s Funem oproti felde, teda ten Fun ke černej, jestli i to může mít vliv...?

Dokonce ani na zaklade toho, co to je za auto :)

nechces na neho dat ram? u nivy to na protijedouci fakt funguje

většina je už zvyklá....

kazdopadne, na tmel

Podobne mi ve firemnim mailu vystriknul sef z dovoleny - poslal jsem s pozvankou na teamsovej call odkaz na jeden seriozni clanecek na tema vyhoreni a zachazeni s lidskejma zdrojema atd. Ke krizovymu topicu, kterej se tam mel resit to melo co rict. Jenze ten nas vocas hned videl za kazdym stromem partyzana, odborare, cteni mezi radkama, autor clanku byl urcite nejakej stredoskolak s vikendovym kurzem psychilogie, kupa tradicnich argumentacnich faulu, uzavreno povinnou manifestací vernosti Risi. Na tu sracku jsem nereagoval a par lidi mi pak volalo/psalo, jestli mu uz z toho nejebe

a asi i jiné kormidlo. Ještě při jednom jiné rádio (sic modernější vzhledem ke stáří plechovky, ale rozdíl jak hraje tam je podstatný (nové repro již taky na cestě).

Umíš přes datovku i převzít SPZ? 

Mongolsko, Vietnam, Italočeši s pohledávkami na povinném ručení, Ukrajina + dohady, že dostat maják na Bolt není jako vysázet vareniky na talíř.

Pardon, musel jsem si rýpnout

Ne, nechal sis solidní rezervu, no. Ale ten seznam akutně vyřešit už nevypadá tak dramaticky
Hlavně, aby se vám nic nevysypalo cestou....

Na parádu. Jsem rád, že se daří trochu s ní zase hýbat

Ale co, když ji miluješ…

Nech vám to vydží aspoň 50 rokov