-> palinator: Dnes už špatný asi tak nebudou, ale mi jsme na firmě měli dvě, jedny z prvních vyrobených. první jsem nezažil, toho se šéf zbavil než jsem nastoupil (prej to bylo víc na dílně, než silnici) no a to druhý, s ktrým už jsem si i zajezdil, bylo prakticky to samý. Buď to byl diferák (ten se dělal snad 3x) ,nebo převodovka. O slabých brzdách ani nemluvím. Měli jsme A90, takže celková váha 9t, ale papírově jsme ji měli poníženou na 8,5t aby jsme za tím mohli tahat 3,5t vlek, bez nutnosti platit mýto v DE. Brzdy, ale hlavně motorovka byla vážně tragická. Když jsi jí sepnul, a to měla čtyři různý možnosti nastavení, tak motor spíš jen změnil zvuk, než aby začal něco konat

Jinak ohledně samotnýho motoru, jen dobrý

Vlastně ten samej jsme měli i v malým Dafu LF45. Ale tam si zapnul motorovku a auto fakt začalo i plně naložený zpomalovat. No a kabina??? Za mne vážně ne. Nejsem nějakej dlouhán, ani prcek, ale já si v tom prostě ideální pohodlnou polohu k sezení nenašel

a ty šílený plasty všude kolem. Vážně néé, ikdyž znám spoustu lidí, co jsou s tím spokojený. Já radši tu A75