-> krtik: Měl jsem ale už nemám, po tom co jsem desky od ATE na těch chlaďákách utavil v r. 2010 v Mostě. Pak jsem dal Zimmermany a DS2500. Takže je mám už pět let

kamarád je dal a po ani měsíci měl na lanovodech 5-6cm podložek a byl na konci závoitu a ručka stejně nebrzdila

) a za repas mi řekli stejnou částku jako za novej starliňáckej v akci, tak jsem vzal ten a fachal dalších pár let až do prodeje vozu (stál tuším něco lehce přes dvojku). Od Helly, Valea a Bosche stál kolem 9 - 10 000,-.

Co jsem se s tím klukem pár let zpět bavil, tak nasázel několik spojek od Starlinu do hodně Felicií, sem tam nějaká Oktávka I a překvapivě dost starších Hond Civic a Opelů, páč zejména u té Hondy stála originál sada nesmysl a sada s honosnými názvy na krabičkách o něco menší nesmysl. Všechno to jezdilo bez problémů a dříve to zhnilo (hlavně jedna Almera) tak, že to neprošlo STK, než aby to dojelo na spojku. 

Musí mezi nimi být ukrutný kvalitativní rozdíl. Já jsem za posledních 11 let ještě brzdy nedělal. Nikdy doba vlastnictví vozu nepřekročila životnost destiček. Teď budu mít po zimě premiéru, tak jsem zvědav na výdrž. 

další zůstaly už jen ty gumy...