Kdyby někdo měl nové originál levé bezbarvé (lehce nazelenalé) sklíčko na prodej či na výměnu, dejte vědět...

Věř, že kdyby byla rozumná alternativa za tři kila, jdu do ní.
Takže jdu radši cestou kvalitního ložiska a vlastní výměny, jen sbírám moudra, než to rozdělám, abych nezůstal někde 200km od domova. 

, muzes koupit delsi a pak je zakratit...

nekde u altiku to taky mam na dutych.

23.tího večer jsem díky švagrovi vletěl do montážní jámy, co má před garáží - jeden rošt špatně zasazenej...no...nakonec to vyvrcholilo včerejší výměnou náboje LZ kola, na který to kydlo a ohnul se do banánu. Mezitím sem ale stihl ujet cca 500km - nejdřív dobrý a jak začaly povolovat ložiska, tak to škrndalo, nakonec to mlátilo a tak tak sem dojel domů. A když sem se ptal po vrakovišti, koukali na mne jak tele na nový vrata. 
Z jara jsem s Fifinkou najezdil bez dobíjení a dohromady 100Ah cca 600km, uvidíme co zvládne felda s 64Ah... 

Ad co jsem udelal: Dnes sa konal sobas LEKRa so sanim s filterboxom, uspesne. 

ale jak jsem uslysel, jak se zmenil zvuk, tak mi to bylo hned jasny
vymenil jsem ho na jame u sberneho dvoru a rovnou jsem ho tam nechal...
No ještě že jsi se mě na to včera ptal ... A byla šupička?
Skoro pokaždý to povolí v pertlu. Na tom koncovým to posledně ucpala vata,proto se to natlakovalo.

2x letos na felde? ja jednou v zivote na felde 1.3 mpi, ale to uz je hodne pres 10 let
V tomto prípade z ničoho nič vyleteli otáčky na maximum(plný plyn) ,takto s tým otec došiel domov a keď zhasol motor tak to odpálilo
Po výmene rozdelovača zase všetko funkuje normálne,čiže motor ledva udrží volnobeh

takovej me stval jednou ve Spanelsku, ja s nivou mu do mensiho kopce ujel a pak do poradnyho kopce me dojel a jel porad na me, kdyz uz jsem podrazoval na 3, tak me malem popotlacil :)