Kit nebo Tmel

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 30.11.2002 do 05.12.2002, založil/a
řadit dle data
06:41:53
05.12.2002
TUNER
Cus lidičky,tak nejlepší na tenhle problém je polyuretanovej tmel a žádnej distik nebo silikon!!!Prodávají ho ve stejnej tubě jako silikon,takže se s ním krásně pracuje.Je to opravdu výborná věc a já s tím lepím kde co.Kamarád s tim přilepil křídlo na rapida a když chtěl dávat novej lak,tak šlo křídlo dolu i se starym lakem.....!A přitom je pořád pružnej takže nepopraská.Kupoval jsem ho v Plzni nad Hlavním nádražím za asi 200,-.......Mějte se všici a těšte se na JARO 2003..................... .......................... .........................
17:31:17
04.12.2002
roman
Tak jak koukám tak se asi dá koupit co???
17:10:52
04.12.2002
Jirik
a když už jsem u toho : viděli jste jak se sundavají přední dvéře na Felicii nebo Fávu ?
Taky libovka. Jeden chlapík u nás je sundaval před barákem a neměl čím vyrazit ten klínek, tak vzal sikovky a vohnul blatník jak končí u dveří ven. Pak to tam zase namlátil kladívkem a kopáním. Vypadá to jako když šlo to auto 3x přez střechu. :o))
17:07:18
04.12.2002
Jirik
Jo jo tmel, ale stejně to dělali pěkně debilně. Takle kravsky slícovat sloupek s blatníkem...
Člověk když tam pak něco rozebírá (kdekoliv), tak si libuje jak se to dělá oproti novejm autům skvěle, jak je tam všude co položit, všude místa. Ale nadává jakej čurák tam moh udělat tohle takhle a támhleto jinak. Třeba ty nestandardní šrouby. To by se z toho jeden vopíchal. Tuhle jsem ztratil v neděli pozdě odpolodne jeden zajebanej šroub a v pondělí jsem potřeboval jet. Ufff ještě že jsme měli nějaký ty zbytky věcí ve škatuli z tatíkovo tisícovečky. To mě zachránilo. Ale stejnak to jsou pičusy. Kucí jsou drahý tvrdý silentbloky motoru za 480,- ? (všechny čtyři).
16:18:21
04.12.2002
roman
Tak dá se normálně sehnat???
13:24:59
04.12.2002
Max
No dobrý....nevyjádřil jsem se přesně.....sorry
13:17:36
04.12.2002
roman
Dá se ten karosářskej tmel normálně koupit v prodejně s barvama (teda v drogerii)
20:02:12
02.12.2002
Dan
Karosářskej silikon je pitomost.
Je to karosářskej TMEL. Na žádným silikonu totiž nedrží barva, je de facto mastnej.
Pokud se to udělá karosářským tmelem, kerej je pružnej, nemělo by to praskat.
16:16:23
02.12.2002
Max
No jasný že karosářskej silikon :o) Teď jsem tě romane moc nepochopil......
09:00:18
02.12.2002
roman
Tak fajn,všichni jsme se shodli na tmelu,ale teď jde o to jaký.Určitě nějaký přetíratelný,a to silikon nebo akrylát.Já osobně jsem pro akrylát,protože ten jde seškrábnout,ale silikon drží.Tak jak ???
22:55:45
01.12.2002
U-Geen
Mě říkali že se tam dává karosářskej silikon...
22:52:46
01.12.2002
Max
Hm...tak tohle budu řešit na jaře....mám 1,5 roku po laku a jak to vypadá...no je mi do breku za ty prachy..... Každopádně...já to vyškrábnu,a asi znova zatmelim.Kitovat to nechci.Jak psal roman,je to tvrdý a kdybych něco potřeboval a sundával blatník.... už to tak vypadá,že to bdu opravovat i stříkat sám :o) a protože sám sobě bych to nerad zkurvil,tak jsem se na to ptal.A vždycky mi řekli,ať tam dám tmel.Ikdyž...teď jak nad tim přemejšlim....na tom to nikdy nebud pořádně držet.Už jste viděli,aby držela barva na mastnotě ???....
12:19:16
01.12.2002
Jirik
Mě to eště zas až tak nepopraskalo ani po roce. Ale když na tom trochu popraská barva, tak to přelíznu štětečkem, a je na dalších půl roku pokoj. Ale mám syntetiku Tikkurilla a ta to dost drží. Když jsem řezal kousek plechu na zadním čele. Musel jsem cancour barvy co mi to ještě držel ustříhnout ostrejma nůžkama. Nešlo to ulomit ani utrhnout, prostě to pružilo.
13:47:17
30.11.2002
U-Geen
Jo to by me taky zajimalo, me to totiz popraskalo asi po 3/4 roce, a rezavi mi to pod lakem. Na jare to chci vyresit.
10:32:03
30.11.2002
roman
Nastal mi problém,asi ho znáte taky.Ve spoji mezi blatníkem a sloupkem u čelního skla mi to nějak začíná popraskávat.Auto je dva roky po novým laku( akrylátu ) a bylo to tmelený Distykem,ostatně jako celý uchycení blatníku pod šroubama.Tak nevím co s tím.Mám to vyškrabat a znovu zatmelit a přestříknout lakem,nebo zakitovat a přestříknout.Ten kit je dost tvrdej a mohlo by to taky popraskat.Jo ten kit používám Rapid-kit.Nebo máte jinou zkušenost jak to opravit pokud možno tak v domácích podmínkách. Díky za rady.
Extreme Tyres