Weber 40 DCOM vs. WEBER 40 DCOE

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 10.05.2004 do 11.05.2004, založil/a
řadit dle data
20:00:59
11.05.2004
Pepino RS
myslis typ dcom ze se daval do tech alf ? 4
19:56:26
11.05.2004
Pepino RS
-> Michal LR: zde bude asi problem se s nima dorozumnet. 4
07:37:30
11.05.2004
Michal LR
-> Pepa Popelka:
www.racetep.com/weber.htm l
Napiš sem - jsou ochotní a většinou do 2 dne odpoví. Podle mě je to totéž,záleží na tryskách a tento typ se dával hlavně do Alf 1,8 GT - mám je taky
06:33:21
11.05.2004
martin m - zrušená registrace
a za kolik ti to chce prodat?já taky o DCOM nikdy neslyšel,-to ale neznamená,že by se s tím nedalo laborovat.otázka je,-jestli do toho seženeš trysky,emulzní trubice(což budeš asi muset,-protože kdoví,z čeho to je původně).Že to bude"žrát",-tak na to se připrav každopádně;o).Nakonec,-ne máš digitál?Zkus to vyfotit i s tím sáním,-a dát to sem,-když už pro nic jiného,tak pro zajímavost.a na závěr,jedna dobrá rada;o),--jak se u nás mluví"vysraný dvakrát tratí"(myšleno obecně!!),--jinými slovy,lepší je počkat,-a našetřit na pořádné sací(nové),--a pořádné karbce(v rámci možností),--jak to ošulíš,-vrátí se ti to.
19:52:07
10.05.2004
Pepino RS
schanim karburatory weber 40 DCOE a jeden borec mi nabidl weber 40 DCOM , jedna se take o horizontalni dvojity karburatory, rozetec prirub a to vse je schodni jako DCOE, dokonce i na prvni pohled sou schodny, lisi se pouze v detailech. nabidnul mi k tomu i rovny sani na favo hlavo. kdyz sem se zeptal kohokoliv, tak mne rekl ze ty karbeci nezna, koukal jsem i do katologu od firmy Weber a nic takoveho tam taky neni.nechci koupit zajici v pytly a bojim se toho ze kdyz s tema karbecama osadim motor tak to na vykonu neprida a akorat to bude zrat a nebo to vubec nepojede. ten dotycnej my tvrdil ze tydle karbeci jezdili Rally a ze dokonce na nich nekdo vyhral jakesy mistrovstvi. co si o tom myslyte ? tak co to vlastne je za karburatory ? 4
Extreme Tyres