Vzduchový filtr

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 16.11.2002 do 20.11.2002, založil/a
řadit dle data
16:25:29
20.11.2002
vici
ja jsem na Favu nijak nepocitil KN kit ani KN vlozku. ted sem koupil novy krbec, snad pocitim aspon ten.... penezenka ho celkem pocitila:o((
16:19:22
20.11.2002
zaky
Mam taky K,posazeny je na motoru 136 komplet vytunenym a po GO,a sedi na karb. T613,samozrejme jinak nastavenym.Je fakt ze mam napul urizly tubus a honim tam studenej vzduch ze z. spojleru.Nemuzu si pomoct,krome lepsiho zvuku i hluku se mi zda ze se motor hlavne nad 5000 ot. lip plni,a to mam jen vacku 250.Ovsem je to jen muj os.nazor,cau
11:44:44
19.11.2002
U-Geen
Mám taky K&N a auto sem po namontovani nepoznal. fakt to funguje.
09:52:18
19.11.2002
Luděk
Mno pokud se Ti podaří napásnout tam filtr ze 706 Matesa, tak Ti to zároveň bude fungovat jako efektní zakrytí celého motoru ...
09:16:34
19.11.2002
martin
jo,-ten filtr seš dá koupit ve firmě MS-racing(Martin Kamiš)-je z Mnichova Hradiště,-číslo si ale bohužel nepamatuju(možná ho někde najdu)-ale v nejhorším případě se to dá najít ve zlatých stránkách(ale slibuju,-pohledám to),-cena za ten filtr je asi 3500 kč(plus mínus autobus)-za přírubu(musíš si jí navrhnout)-a nechat ji vyrobit dáš tak 400,-podle toho,-kdo ti to dělá.Filtr je fakt dobrý,-ale dá se to udělat i jinými způsoby,-můžeš třeba použít původní sériové fitry,-a seřadit je vedle sebe do"série"-troch u si s tím pohrát,-a vyrobit AIR box,-těch variant je obrovské množství.
06:48:05
19.11.2002
Zazaa
2 martin > mas prosimte nejakej kontakt kde se daj koupit tyhle filtry na dvojite webery ?? ja to nemuzu nikde sehnat :( vsude me akorat ukazou katalog ale sou schopny najit akorat kity na beznejsi auta a tohle neumej :(
a pribliznou cenu ?
21:39:59
18.11.2002
Dan
Já mam na Favoritu KN (přímej), větší trysky, laděnej vejfuk (celej) a výsledek zní: sériofky se na to nehrabou.
Je to jedna z mnoha souvisejících úprav, ale samo o sobě, no nic moc. Uříznout samotnej tubus je takovej ten buranskej tuning. Akorát se to začne víc zasírat, to je celej efekt. Na sání s menším odporem se musí seřídit karburátor. Jak řikam, souvisí to fšecko se fšim.......
Na zkušenosti s KN na škodofce se jukni semka: tuneman.hyperlink.cz/
13:42:41
18.11.2002
martin
vliv na zvýšení výkonu to rozhodně žádný nemá,-a spíš jsme se shodli,že je to o něco malinko horší než to bylo(co se dynamiky proudění vzduchu k fitru týče),-ale to je věc názoru.S tím kitem se to má asi tak,-něco universálního,-co koupíš a přišrubuješ asi neexistuje,-musíš to vždycky upravit,-víc a nebo min.Jestli ti není líto peněz-tak zkus universální K&N,/ten je dělaný se směsi papíru a bavlny-strojí tak okolo 1800-2000-ale zaleží odkud ho bereš.Já mám třeba filtr ITG(mám ale systém 2 krát Weber)-existuje ale i pro jeden karburátor,-je ale třeba nechat ufrézovat přírubu z hliníku nebo duralu.Já na tenhle typ nedám dopustit,-vyrábí ho v anglii,-je to směs polyuretanu a inoxu(v podstatě to trochu připomíná molitan)-a jeho propustnost a filtrační schopnosti jsou opravdu hodně dobré,-rozhodně lepší než má třeba KaN.Ono ale záleží i na tom,-co máš za karburátor,-karburátory,- jedno je ale jisté,-na sériovém motoru,je nárust výkonu při koupi sportovního filtru nepatrný-jestli vůbec nějaký,-a tak stojí za zvážení,-jestli není třeba lepší koupit sport.tlumiče nebo brzdové obložení,-to je za ty peníze určitě smysluplnější investice.Ale,---je to jen můj malý názor:o)
23:42:46
16.11.2002
Radek
Tak jsem přemýšlel a chci se zeptat má nějákej vliv uříznutí tubusu vzduch filtru na výkon? Kromě toho že tobude hodně hlučné? Chci si pořídit nějákej kit. A ještě je ještě nějáká firma která vyrábí kit sání? Já jsem hledal a zatím nic. Díky
Extreme Tyres