Kterak parabolu navrtati...

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 16.11.2002 do 18.11.2002, založil/a
řadit dle data
21:52:24
18.11.2002
Dan
Pche, já vrtam paraboly jak na běžícím páse.
Dělam do nich parkovatšky (třeba do přídavnejch světel, vypadá to ejakulátně)
Eném jednou sem zkurwil sklo, to sem byl ňákej rozjařenej a vrtal sem, vrtal, až sem zkóórwil sklo.
Jináč no problem. Směle do toho.
Uchop ostrý pazourek a mocně přiraž - a dílo jest hotovo !
Já používam tak tři vrtáky, malej, střední a pak howado velký. Ale na blikadla bude stačit nevelkej.
Nejlepčí sou ty tvaroháky z těch megasad (289 dílů). Minule sem je dostal vod Ježíška (čert aby ho vzal, zmrda....) a vyvrtal sem s nima asi 4,24 díry.
Jináč se taky celkem dobro osvědčily na zvětčování děr dělobuchy. Megy. Ty sou vůbec takový univerzální - dobře se hází čertům pod vocas neb svatému Mikuláši do fousiska. Též dobře se rvou toulavým kotškám do pérdele, to je pak kotška fšade, he he :o)
Nebo se gut loví ryby. Celkem lokální efekt. A na evokaci orgasmu se hodí taky sqěle.
14:36:37
18.11.2002
Luděk
Mno ze fšeho nejlepčí způsob se mi zdá takovýto: ehm je zapotřebí pistoli zvanou devítku nabitou míti a zvenčí si vhodné místo nalézti.Pak už jenom bum prásk udělati a hle díra qvalitní se udělati.Pokud ofšem devítku nevlasníš,musíš příslušníků policie na to použíti,což ovšem jisté nepřesnosti přináší,neb díru mužeš míti v hlavě a ne v parabole.
Anebo si řekni č.....,ať Ti to prošťouchnou vlastní silou !!!
Je to normálně plechovej nočník,ktderej je pokrytej vrstvou qvalitního chromu (pokud tam ještě nějaký máš),souhlasím s Bobem,ale těch otáček bych zase tak moc nedával,aby se to nepálilo.Jo a ostrý vrtáky snad ani připomínat nemusím (není nejlepší sada Baumaxx za 99,-).Pokud se Ti nechce vrtat do plechu,tak to vrtni do toho plastu před ním (pokud máš tvarový svjetla),anebo je dej do zrcátek,tam je ještě nikdo nemá,jo ale Ty vlastně chceš ty z žígy,ty jsou neprůhledný.
13:59:10
18.11.2002
Bob
Vážně:
skoušel sem to na starý parabole po páár pokusech děravá jak cedník:-))
takže vrtáčky 1,5 - 2 - 3 - 4 - 5
Postupně, nespěchat,
vrtačku to chce ve stojanu a na co nejvyšší votáčky (takže na akumulátorovej šmejd zrovna zapomeňte)
hlavně vůbec netlačit jenom tak lechce lechtat
jakmile je náznak klepání tak uvolnit a vopatrně znova
13:01:47
18.11.2002
Jirik
Vy ste čůráci :o)))) Já se ptam vážně, jasně že od malinkýho vrtáka do požadovanýho. Ale dělal jste to už někdo ? Nepraskne to ? Z čeho je to udělaný ?
21:10:55
17.11.2002
Bob
Ještě jeden jednoduší spůsob tuje vezme se hřebíček asi tak 150 až 200 a kladívko vo hmotnosti asi 5 Kg pak stačí jenom víst vhodným směrem a ranou ůder kladivem na hřebík a je vše hotovo
Tento postup se však nehodí pro jedince s nízkou manuální schopností (že jiříku) jelikož pak amputace prstů hrozí :-))
23:45:54
16.11.2002
Radek
No když budeš postupovati opatrně, tj. nejdříve navrtáš malinkatým vrtáčkem a pak větší a větší až na požadovaný průměr tak by se nemělo nic stát.
23:25:17
16.11.2002
Jirik
Hele kucí už jste někdo navrtával parabolu ? Když jsem měl naposledy sundanou masku a světla tak jsem nějak neprozkoumal jak to půjde a z čeho ta parabola je vlastně vyrobená.
Raděj se ptám, páč se mi nechce ta maska zase sundavat. Mám tam síťovku - takže jsem přišel o výhodu dvoudílné masky - snadnější montáž und dementáž. Když do ní začnu vrtati : nepraskne ? neodloupne se mi chrom z vnitřní strany ? Takzvaně to zkurvit není umění. A jááá ty stroboskopický zažížení tak moc chci. :o)
Extreme Tyres