tak nevím: Je to libovka, nebo ne? Místní asi poznají (je to focené včera v cca. 13:30 před Autobusovým nádražím v Třebíči)... Dle SPZ tipuji, že jde o prvního majitele....
-> Jura_Favorit 10.10.18 09:33:25: zpracovani od toho pana je na velmi dobre urovni ma nejake cnc a videl jsem tam dlouhotocny automat, zkusenost z provozu bohuzel nemam, o koupi jsem sice tenkrat uvazoval, ale nepotreboval jsem je...
-> Jura_Favorit 09.10.18 19:53:36: mazes, nevyreznou (predpokladam, ze vnitrek dela z kalitelne 1.4034 nebo neceho podobneho 1.4027 treba), vymenis vlozky a mas zase jako novej
Plus je to trochu vic dimenzovane, no a pri vymene silonove vlozky odpada nutnost geometrie, kdyz to vymenis na aute.
-> Eidy 09.10.18 09:39:46: bydli asi 40km ode me, bral jsem, od neho pistky do 4p, ted je mam na BAZovi, akorat jsem mu rozporoval ten material 1.4034, ze to bude reznout a on, ze uz je dela z 1.4301, na 1.4034 chyta magnet na 1.4301 ne... tech cepu tam mel plnou bednu a mnoho dalsich veci na skodovky...
Muj rapid neni zrovna libovka a nedavno pan, jestli si ho muze vyfotit, ze jich moc nebylo a ze uz ho nekolik let nevidel Kdyby to bylo na MTX, tak bych se nedivil, ale na rapida...
-> Luky 23.09.18 20:55:56: a schválně, jestli to bude zkopírováno i s takovou kravinou, že z FAV Pick-Upů stavěl Metalex "sedan", kterým se patrně myslí MTX Pick-Up D.C.
-> Milan 136: jj, viděl jsem. V příštích dnech to nejspíš proběhne všemi weby o autech, pobaveně delší dobu sleduju jak od sebe tamní "novináři" opisují