No tak abych přidal svoje skušenosti.Místo Tam neni Vůůůůůbec žadný, no teda je ale asi 5cm.Ze začatku sem jezdil bez filtru ale když sem viděl jak se zasíra karbec tak sem začal uvažovat co s tim.S tou podložkou se nevešlo vůbec nic a to sem ji měl opravdu tenkou.Skoušel sem ten plastovej kolač z fama že mi připadal nejnižší ale stejně se tam nedal nacpat,od martina sem měl upravenej ten modrej tubus ze 120 ale ten se taky bohužel s podložkou nevešel.Tak sem sháněl dál,sem si řek co takhle nákej sportovní ,tak padla volba na K&N to má asi 5,5cm ale stejně se potom ukázalo že se nevejde,tak sem už byl opravdu NASR***J ,vyhodil sem tu blbou podložku co sem si předtim nechal pracně udělat za 600,-

a K& N se vešlo.Sice mě spousta lidí řikalo že prej beztý podložky to bude blbnout do zatáček.Ale vlastní skušenost to nepotvrdila chodí to takhle bez problémů,ono to totiž zas tak hrozně nakloněný neni.A hlavně s podložkou se ti tam nic nevejde.Tady je pár obrazků.Ten první to je řešení který se mi líbilo ale bohužel tahle hubice nejde na lekra to je na stříkačku,jedině si to od někoho nechat vyrobit něco podobnýho