Tak to je uz moc

prohledat
21 příspěvků (zobrazeno 1 až 21) od 06.11.2002 do 06.12.2002, založil/a
řadit dle data
20:38:56
06.12.2002
Dan
No jo, jenže von ten Tuning je jedinej českej časák s toudle tématikou..... :o(
To jest průser !
Viděli ste německej Tuning ? To je bichle.
Ale ten číst nemůžu, páč sem na geršáckou řetš jaxi negramot...
Tak tso máme asi dělat ?
Číst českej Tuning *
07:19:44
06.12.2002
Dark.lort
Me sere ze tam,jsou vetsinou auta upravene od firmy,nebo sami zahranicni,a ne moc skod.Predtim jsem si ho obcas koupil,ale ted na to fakt nejsou penize,to si radsi koupim neco na auto.A na inspiraci je to dost drahy.Tady taky clovek se dost inspiruje,a hlavne mu taky poradi.Proste se mi tu libi.
06:59:26
06.12.2002
TUNER
Když už se bavíte o tom rádoby "Tuningovém časopise",tek vězte že už mě taky pěkně ser.. Měl jsem roční předplatný a teď mi skončilo.Samozřejmě že už ho neobnovim a nebudu si ty hnusy kupovat.....Raději si počtu v novym AUTOCARu nebo v AUTORATINGu ve kterym jsou pro mě nejuznávanější články z anglickejch časopisů (EVO...).

Českej časopis o Tuningu stojí za hovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17:01:11
05.12.2002
Jirik
Náhodou teeen, jak se to menuje. Svět motorů na ČT nebyl špatnej. Hlavně se mi líbilo jak ten bělovlasej strejda ty auta nešetřil a třeba s Matizem lítal na nějakym staveništi na plnej plyn kličkujíc mezi sloupama. Super. Fakt některym káram dávali docela kotel. A Motorvision a podobný pořady na DSF jsou docela gut. Akorát mi vadila teď naposledy jedna věc. Testovali, mno testovali je silný slovo Octavii RS Combi. Bíííída, pánové bííída. Oni při Track-testu lítali a gumovali, dokonce i skákali s novym Jaguárem a s takovym Wagenem jako je Octavia se ploužili na rovnejch silničkách jak připosraný, vyloženě jak dědkové před smrtí v tesilkách s kloboukem a kostěnejma brejlema. Ani malej odpich, nic. Fuj. A přitom jsem zajásal u upoutávky na Š. Oct., jako že bude nějaká ekshibice kterážto zřídka viděna jest a ono nic. Sakra eště teď mě to mrzí. Testovali tam taky Forda Krokuse, nějakou spešl edišn a jako motokárka, super.
14:55:48
05.12.2002
lukas
Celkem solidni pořady choděj čas od času i na Discovery - ale je to jak kdy - někdy tam jsou jen blbý kecy a obrázky, někdy se to povede - a hlavně věnujou se tam fakt dost veteranum i když taky tak povrchně ale aspoň nedělaj šou z ptákovin - ale je to stylem prostě dokumentu - reportáží ve kterejch vystupujou majitelé aut a tak ...

Ale jak řikám je to sem tam ťuk
13:29:11
05.12.2002
sep
Jo Prima je bezva,zvlášť ten jejich autosalón:-)))slečna i mladík jsou těžce v obraze:-)))Je to podobný jako ta sračka co běžela na ČT 2 a uváděl to pan Miss a nějaká slečna,zlatý časy s automotorevue ,Dolejšem a spol.Zaplaťpánbů za kabel a Automagazin na DSF....
13:29:07
05.12.2002
sep
Jo Prima je bezva,zvlášť ten jejich autosalón:-)))slečna i mladík jsou těžce v obraze:-)))Je to podobný jako ta sračka co běžela na ČT 2 a uváděl to pan Miss a nějaká slečna,zlatý časy s automotorevue ,Dolejšem a spol.Zaplaťpánbů za kabel a Automagazin na DSF....
12:09:34
08.11.2002
Luděk
Oni právěže chtěli nějaké trochu jméno z branže,aby zalepili hubu kolemčtoucím,ale to co tam předvádějí no comment. K těm redaktorům - třeba Horský ze SM dle mého názoru stojí úplně za hovno a nejvíc mě točí ten šmrksa,jak uvádí prima ránu (a taky autosalón na Primě),páč chci seríózní informace o technice,kterou si nemám možnost omakat a né nějaký šou s blbinkama.
11:05:21
08.11.2002
martin
Měli by vzít hlavně někoho,--kdo umí"PSAT"--a ne mastit skrumáže slov jednu na druhou,--to umí kdejaký otrapa.V redakci mají být redaktoří(diplomovaní)a ne nějaké hovado,-co se učí psát"za pochodu"a i přes to mu to evidentně nejde o nic líp než na začátku.Pamatujete jak psával"Dalibor Janek"-do světa motorů,--to byl a stále je redaktor!!-a přitom i velice dobrý bývalý závodník(A1150 A2)--takoví ať píšou,kritizují,--takoví na to mají právo.
09:20:00
08.11.2002
lukas
nemeli brat zavodniky, ale mechaniky
09:08:18
08.11.2002
Tuneman
Jojo, úroveň článků v Tuningu je dost mizerná (tak trochu blitíčko :))). Zajímavý je, že když je článek převzatej - na konci článku je jiná zkratka než AT, tak je to čitelný, ale jak je to jejich prácička, tak je to fakt humus!

Měl už sem cukání, že bych se tam opítal, jestli nehledaj redaktory, (je to tak 2roky zpátky, byl jsem v tý době bez práce) - jenže pak dali do tohohle časáku info, že sice hledaj redaktory JENŽE musí mí závodnickou minulost apod. tak sem se na to vybodl. Možná že dřív páni redaktoři jezdili závody atd., třeba se i snaží psát dobře, ale číst se to nedá.
08:43:07
08.11.2002
lukas
Tak tak naprostej souhlas - ja jsem stejne presvedcenej ze filosofie tuningu je spis v tom koupit si co nejhorsi auto a nejvetsi sracku a snazit se z toho neco udelat, prosimvas co muzete tunit na takovym BMW rok vyroby 2002 ????????

To je pak tuning typu fabia, octavia kterej konci prakticky tim ze se daj mracitka (mimochodem pekne hnusny) vymeni se vlozka filtru vzduchu, vejfuk a mozna jinej lak a je hotovo - nasere me kdyz pak nekdo rekne ze je to lepsi tuning nez predelana skodovka na ktery majitel nechal ruce a delal si vetsinu veci sam - proste jsem presvedcenej ze o tom to je.

Nechci kritizovat tu skodovku (mimochodem vsimli jste si jak tam ma udelanej odvod z vika ventilu :-))))))))) - dost dobry :-)))))), ale kdybych se zabyval esteticnosti tak bych spis ty svetla delal cely kourovy - tohle je fakt E-E a chtelo by to uriznout osviceni SPZ (kdyz uz ji ma zavarenou, mozna dat nejaky jiny svetla .... , jinak se mi libi mracidlo - jo kus plechu ale na skodovkach to vypada fakt dost dobre - tim jak maj hranaty veliky svetla udela to peknej efekt, Bily blinkry - no bohuzel se z toho stal takovej modni hit a tim padem se to samo prezilo - ale na krasny skodovce v metalize si zas dost dobre neumim predstavit treba oranzovy.

Nechapu ty redaktory - protoze podle me by meli proste prijmout clanek od autora tak jak je - ten tam napise sam nejlip co je na jeho aute zajimavy - nikoho urcite nezajmaj takovy ty kecy radoby vtipny - ale je to vzdycky hrozne trapny - ted myslim takovy ty kecy jako byli tady treba emko nam pripada jako dospele auto protoze ma blinkry v rozich a velkej spojler vepredu - ostatni zmeny oproti uzovkam uz nikdo neresi ....
23:18:47
07.11.2002
Max
Hm...no soulasim...tehle časák čtu,ale ty kecy.....to není jen u tohohle auta.Občas mi fakt připadá,že sou ty lidi zavřený v redakci a občas když přijede v nějakym trochu autě,tak sou z toho celý pryč.Jinak na tý škůdce se mi nelíběj ani kryty,ani nárazní (vepředu bez mlhovek) a vzadu mi ty mlhovky připadaj moc naklopený nahoru....a.....no ale nebudem krytizovat :o)))) Moje auto taky není dokonalý....nadruhou stranu se s ní necpu do tuningu :o))) Jinak ty bílý kryty se mi kdysi líbily,ale když to má každá sračka...to už je moc....
21:52:40
07.11.2002
Dan
Líběj se vám ty kryty zadních světel ? Mě né.....
Nevim proč, ale s tim nárazníkem od KS nebo od koho to je, to vyzerá ako buldozer.
No, nebudem to kritizovat, neee, to se nedělá, že jo.......
Ten patlal, co mastí články o Škodofkách je dost dobrý howado, páč skoro dycky tam píše, že je to dobrej začítek tuningu, kretén, dyť pro někoho (aspoň pro mě) to je de facto konec, vybral sem si Škodofku a ladim Škodofku, neee pro to, abych jí pak prodal (dyž sem na tom nechal ruce) a koupil BéMéWé nebo podobnou sračku narvanou elektronikou, ať se má co srát. Necham to udělat ve firmě, páč k novýmu autu už nedávaj ani šroubovák a to je teda tuning !!!
11:53:40
06.11.2002
Luděk
Ojjjjj,tož to ta moje škodofka henty blinkry má ................. nějaký rozbitý,či co,páč na ně koukám jestli fungujou a ejhle voní svině svítí a nesvítí a svítí a nesvítí a nejvíc mě trápí,že když zmáčknu brzdový pedál,tak nevidím na zadní svjetla a když na ně vzádu koukám,tak mi ty svině svjetla-brzdovky né a né svítit,asi si koupím nějakej henten Medvědec Benc,nebo hento BramborákeMWé,páč to jsou káry super,tam se takovýhlety divný vjeci určitě nebudou dít.
11:46:23
06.11.2002
MATTESS
to lukas: pri te vete jsem se smal taky....Dneska je spis problem potkat skodovku, ktera by mela blinkry oranzovy....
10:05:28
06.11.2002
lukas
Ludek - ja prave vcera koukal na techweb a je tam fotka jednoho trabika na kteryho by ten hrubej popis sedel - ale bohuzel jenom fotka - a ani nema otevrenou haubnu :-((( natoz pak fotka zespoda :-(((
10:00:49
06.11.2002
Jirik
Klucííí, já chci taky ty bílí blikadla. Ještě jsem to na škodofce nikdá neviděl a tak bych moc rád měl něco originelního. A jinak mě se chtělo smát i blít zároveň. Podle mě to píšou ňáký bezdomovcí jakožto možnost přivýdělku. Takový ty co řvou na náměstí časopis Nový prostor... kupte si časopis Nový prostor.....Za chvíli budou po ulici řvát... kupte si časopis Auvtošport und Tuňák...... :o)
09:57:31
06.11.2002
martin
Jo "tuning"-je "tuning"--vzpom ínám,-jak když začal vycházet,-co jsme si od toho neslibovali,--člověk se doslova třepal:o)že tam bude jednou snad i jeho auto.Po tom,-co jsem měl ale možnost si přečíst některé články,--třeba" Učitel tyran"-recenze R-esem mírně "polechtané":o) škody 110R--nebo ještě lepší"dílo"--&q uot;Dobrou chuť"-to byla tuším nějaká Octávie--tak od té doby tím pouze listuju(v Kauflandu:o),-a nečtu to,--abych náhodou z toho"gejzíru moudra a břitkého vtipu":o)-nedostal průjem.Myslím ale,-že takovéto díla musí mít společného jmenovatele,-autora,-kter ý se evidentně specializuje na recenze škodovek,-k ohromné škodě jejich majitelů.Znám pána který tam poslal fotky a vlastní komentář,-a ten s prominutím"redaktors kej kokot"--to přepsal tak šíleným způsobem,-že z toho byla spíš parodie než recenze.No,-ale proti gustu žádný dišputát,--možná že se to šéfovi toho plátku líbílo.Nakonec,-škodovek je tam jako"šafránu"-t akže co je mi vlastně do toho,-no,ne?Takže hurá na"Sarajevo-na Bělehrad a na Tuning":o).
09:35:41
06.11.2002
Luděk
Tak tenhle časopis studuju v marketu,než se na mě dostane řada u pokladny,páč bych za něj ty peníze nedal.Když vidím,co nafotí a ty komentáře k tomu,tak je to opravdu bomba.Když přijel k nám na sprint údajný majitel se šéfredaktorem (mimochodem BMW 5??),tak byli tak sťatý,že losovali,kdo s tím pojede.Ale rozumy,těch měli na rozdávání přehršle.
V Brne jsem nebyl,páč pani má slavila narozky a tak jsem musel reprezentovat (vono prasátko a pivíčko taky není k zahození),ale zkus se podívat na www.autotuning.cz,nebo auto-tuning.cz,jestli tam něco není.
09:06:42
06.11.2002
lukas
Zdar cetli jste ten clanek o 120-ce v tuningu??? - ten reporter snad vylez cerstve bud z blazince nebo z matersky skoly. Je to fakt uz moc - takovydle kydy. Nechcete nekdo zacit delat ty reportaze at to aspon za neco stoji.

Pri vete - "v predu vas jiste upoutajii bile blikace neprilis obvyklo u techto vozu" se mi chtelo smat i brecet zaroven. Z celkovyho slohu mi prijde jako by to psal prvni clovek z ulice.

Jo taky sem se chtel zeptat nebyl jste nekdo v Brne - ja jel jenom kolem takze jsem akorat na jednom parkovisti pokecal s jednim wartburgarem a zazavodil si na dalnici - ale byl tam pistaciove zelenej trabant - prej ma motor ze seatu ibiza nevidel jste to nekdo jak to ma udelany ???
Extreme Tyres