Podlozky

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 05.11.2002 do 06.11.2002, založil/a
řadit dle data
08:57:52
06.11.2002
lukas
jo jeste k ty vuli ve svislakach - tam stejne neni jak to vyresit - proste dat novy futro prestruzit presne na svislak a pak "vyjezdit" a nanovo
08:56:47
06.11.2002
lukas
Vis jde o to kdyz davam novy futra tak kazdy svislaky si sednou trosku jinak - kdyz to pak dotahujes predepsanym momentem tak by se ti dreli. no a to se prave resi tema podlozkama ktery se davaj pod matku - vis musi proste bejt mezi dotahovaci matkou (a podlozkou) a svislakem urcita prave presna vule a to se prave dela takhle.

Nejde teda o vuli ve svislakach jako takovejch (vodorovnej smer) ta kdyz se vymlati tak musis dat novy futra to souhlas. ale o vuli ve svislym smeru.

V mototechne mi prave rekli ze to musim shanet ve specializovanejch zelezarstvich ale zkusim jeste nejakou inou.
15:51:41
05.11.2002
Jirik
Pro vymezení vůle v ložiskách kol (spíš zadní bubny) se dají sehnat normálně v každé dobré mototechně. Jsou přímo k tomu určené. Pro vymezení vůlí ve svislákách ?
Když už má svislák vůle, no nevim. Podložkama bych to neřešil. Spíš dát nový svisláky i s futrama a silentblokama a nebo jenom přefutrovat. Ale zrepasovat nebo vyměnit jenom část je podle mě na nic a nevydrží to zas až tak dlouho. Pro MBíčko jsme nechávali přebrousit svisláky a na třecí plochy nanést tvrdej chrom + nový futra. To jo, ale něco jinýho než vůle v ložiskách bych asi podložkama neřešil. Jak řikam, nejlepší je zeptat se v nějaké mototechně Škoda.
10:40:35
05.11.2002
lukas
asi jsem to napsal blbe - takze upresnuju - nejedna se mi o podlozky pod kola ale vymezovaci podlozky (tj. podlozky sirek desetin milimetru) ktery se pouzivaj napriklad pri vymezovani vule ve svislakach atp. - problem je ze v obycejnejch zelezarstvich sem nepochodil.
10:37:46
05.11.2002
Jirik
To spíš nechat udělat. Protože na 4x130 je nikdo seriově nedělá.
10:01:21
05.11.2002
lukas
Nevite nekdo (z prazskejch a okoli) o nejakym dobrym kseftu kde by se daly sehnat vymezovaci podlozky ruznejch sirek a prumeru ???
Extreme Tyres