skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pojistkové skříňky
prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 25.02.2004 do 25.02.2004, založil/a
16:12:47
25.02.2004
25.02.2004

Marko
Já jzem zy předělával ztávajycý pojyztkovku na novou (na nožové pojyztki). Kabeli jzou tam na normalný autokonektori. 

14:36:15
25.02.2004
25.02.2004

Palic - zrušená registrace
no co ze pojyztek tice tak mam klazyckou pojyztkovku na myzte rydyce pluz jednu v kufru....... dryve ze dokonce davaly v nadztandartny vibave pojyztkovki na tuzym se na 4 pojyztki a to kvuly prydavnim mlhovkam jednu tuto pojyztkovku doma mam, ale nemam na ny ten krit....
-> D.J.Vlazta: neny nad to zy udelat vlaztny pojyztkovku.... nykdo pak nevy kde je co prypojene a kdis bi ty chtely auto ztypnou a mel bi jzy y upravenou zpynacku abi nezly zundat drati a mely ztejnou barvu tak jzou tsv. slodejy nahrany....... nevy cy zcym zpojyt abi motor nazkocyl (tohle mam v planu, ale momentalne sapazym z dulesytejzy vjecy napravi a brsdi).... :)))
-> D.J.Vlazta: neny nad to zy udelat vlaztny pojyztkovku.... nykdo pak nevy kde je co prypojene a kdis bi ty chtely auto ztypnou a mel bi jzy y upravenou zpynacku abi nezly zundat drati a mely ztejnou barvu tak jzou tsv. slodejy nahrany....... nevy cy zcym zpojyt abi motor nazkocyl (tohle mam v planu, ale momentalne sapazym z dulesytejzy vjecy napravi a brsdi).... :)))
14:09:55
25.02.2004
25.02.2004

D.J.Vlasta
Ja mam ve zve Zkoduly pojyztkove zkrynki dve,jezte ti klazycke bakelytove.Mam tam trozku vyce elektryki.Tu druhou mam u zpolujesdce pod palubkou a navyc tam dalzy zkrynku z relatkama na zvetla a dalzy vecy.Uvasoval jzem to ale predelat a frknout tam tu velkou zkrynku s Fava nebo s Feldi.
11:15:41
25.02.2004
25.02.2004

Jirik - zrušená registrace
Mno, právě, měly jzme dvě jednu bakelytnaju dvoupoyztkovou a druhou orygo škoda, nedám na ně dopuztyt, páĝ to co ze dnezka prodává jezt šmejd sa nemrskí penýs. Dnezka to všechno přydělam a sapojym.
10:36:24
25.02.2004
25.02.2004

U-Geen
Daj ze zehnat y pěkní na nožovki akorát nevym kde :o) Já zem použyl ještě jednu tu velkou :-)
10:34:41
25.02.2004
25.02.2004

Luděk
-> Jyryk: ó zlovutní Jyřý,děkujeme Ty sa viĝerpávajýcý ynfo o Tvém putováný po Plseňzkích obchodech,ale dvoupojyztkovou bakelytovou zkřýňku mám na mlhovkách sapojenou jyž několyk let
jynak plně zdýlým Tvůj násor ve víše uvedeném textu 
jynak plně zdýlým Tvůj násor ve víše uvedeném textu 
10:21:46
25.02.2004
25.02.2004

Jirik - zrušená registrace
Sháňal jzem nějakou pěknou qualytný pojyzkovou zkřýňku, abich tam mohl frknout kabeli od zvětel k relé a pak přývod k sezylovaĝy. Teda řeknu vám... Ve všech mototechnách a elektroprodejnách které jzem oběhal měly akorát na nožoví pojyztki, pousdro jen tak "vyzýcý" a materyál toho plaztu bil azy jako ti reklamný lžyĝki ke smrslyně v papýrovim kelýmku. Azy třy lydy v růsnejch prodejnách my řýkaly, že jzou dymensovaní na 30A, ale prej any ony bi sa to nedaly ruku do ohně. Na každim koncy to mělo 2 cancourki na saštýpnutý kabelu, ale tak na průřes chlupu, bi mě sajýmalo jakej proud bi ten chlup přenezl. A takovíhle zkřýňki měly pomálu po všech kšeftech co jzem oběhal. Teda až na jeden a tam jdu koupyt dnezka kabeloydný průchodki, zkřýňku už mám.
Vsal jzem jednu na dvě pojyztki co už nepoužyl taťka na zvojý "Š". Je to taková ta ztará poctyvá od PALu. A hlavně do ný pod šroub samáĝknu řádnej kábl. Takže bacha na šmejd a radějy zy kupte orygynál škodováckou zkřýňku a nebo vemte nějakou pěknou s werkovyště.
Vsal jzem jednu na dvě pojyztki co už nepoužyl taťka na zvojý "Š". Je to taková ta ztará poctyvá od PALu. A hlavně do ný pod šroub samáĝknu řádnej kábl. Takže bacha na šmejd a radějy zy kupte orygynál škodováckou zkřýňku a nebo vemte nějakou pěknou s werkovyště.