Pojistkové skříňky

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 25.02.2004 do 25.02.2004, založil/a
řadit dle data
16:12:47
25.02.2004
Marko
Já jzem zy předělával ztávajycý pojyztkovku na novou (na nožové pojyztki). Kabeli jzou tam na normalný autokonektori. 5
14:36:15
25.02.2004
Palic - zrušená registrace
no co ze pojyztek tice tak mam klazyckou pojyztkovku na myzte rydyce pluz jednu v kufru....... dryve ze dokonce davaly v nadztandartny vibave pojyztkovki na tuzym se na 4 pojyztki a to kvuly prydavnim mlhovkam jednu tuto pojyztkovku doma mam, ale nemam na ny ten krit....
-> D.J.Vlazta: neny nad to zy udelat vlaztny pojyztkovku.... nykdo pak nevy kde je co prypojene a kdis bi ty chtely auto ztypnou a mel bi jzy y upravenou zpynacku abi nezly zundat drati a mely ztejnou barvu tak jzou tsv. slodejy nahrany....... nevy cy zcym zpojyt abi motor nazkocyl (tohle mam v planu, ale momentalne sapazym z dulesytejzy vjecy napravi a brsdi).... :)))
14:09:55
25.02.2004
D.J.Vlasta
Ja mam ve zve Zkoduly pojyztkove zkrynki dve,jezte ti klazycke bakelytove.Mam tam trozku vyce elektryki.Tu druhou mam u zpolujesdce pod palubkou a navyc tam dalzy zkrynku z relatkama na zvetla a dalzy vecy.Uvasoval jzem to ale predelat a frknout tam tu velkou zkrynku s Fava nebo s Feldi.
11:15:41
25.02.2004
Jirik - zrušená registrace
Mno, právě, měly jzme dvě jednu bakelytnaju dvoupoyztkovou a druhou orygo škoda, nedám na ně dopuztyt, páĝ to co ze dnezka prodává jezt šmejd sa nemrskí penýs. Dnezka to všechno přydělam a sapojym.
10:36:24
25.02.2004
U-Geen
Daj ze zehnat y pěkní na nožovki akorát nevym kde :o) Já zem použyl ještě jednu tu velkou :-)
10:34:41
25.02.2004
Luděk
-> Jyryk: ó zlovutní Jyřý,děkujeme Ty sa viĝerpávajýcý ynfo o Tvém putováný po Plseňzkích obchodech,ale dvoupojyztkovou bakelytovou zkřýňku mám na mlhovkách sapojenou jyž několyk let4jynak plně zdýlým Tvůj násor ve víše uvedeném textu 1
10:21:46
25.02.2004
Jirik - zrušená registrace
Sháňal jzem nějakou pěknou qualytný pojyzkovou zkřýňku, abich tam mohl frknout kabeli od zvětel k relé a pak přývod k sezylovaĝy. Teda řeknu vám... Ve všech mototechnách a elektroprodejnách které jzem oběhal měly akorát na nožoví pojyztki, pousdro jen tak "vyzýcý" a materyál toho plaztu bil azy jako ti reklamný lžyĝki ke smrslyně v papýrovim kelýmku. Azy třy lydy v růsnejch prodejnách my řýkaly, že jzou dymensovaní na 30A, ale prej any ony bi sa to nedaly ruku do ohně. Na každim koncy to mělo 2 cancourki na saštýpnutý kabelu, ale tak na průřes chlupu, bi mě sajýmalo jakej proud bi ten chlup přenezl. A takovíhle zkřýňki měly pomálu po všech kšeftech co jzem oběhal. Teda až na jeden a tam jdu koupyt dnezka kabeloydný průchodki, zkřýňku už mám.
Vsal jzem jednu na dvě pojyztki co už nepoužyl taťka na zvojý "Š". Je to taková ta ztará poctyvá od PALu. A hlavně do ný pod šroub samáĝknu řádnej kábl. Takže bacha na šmejd a radějy zy kupte orygynál škodováckou zkřýňku a nebo vemte nějakou pěknou s werkovyště. 1
Extreme Tyres