Pojistkové skříňky

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 25.02.2004 do 25.02.2004, založil/a
řadit dle data
16:12:47
25.02.2004
Marko
Já jsem si předělával stávajicí pojistkovku na novou (na nožové pojistky). Kabely jsou tam na normalní autokonektory. 5
14:36:15
25.02.2004
Palic - zrušená registrace
no co se pojistek tyce tak mam klasickou pojistkovku na miste ridice plus jednu v kufru....... drive se dokonce davali v nadstandartni vybave pojistkovky na tusim ze na 4 pojistky a to kvuli pridavnym mlhovkam jednu tuto pojistkovku doma mam, ale nemam na ni ten kryt....
-> D.J.Vlasta: neni nad to si udelat vlastni pojistkovku.... nikdo pak nevi kde je co pripojene a kdyz by ti chteli auto stipnou a mel by jsi i upravenou spinacku aby nesli sundat draty a meli stejnou barvu tak jsou tzv. zlodeji nahrani....... nevi ci scim spojit aby motor naskocil (tohle mam v planu, ale momentalne zapasim s dulezitejsi vjeci napravy a brzdy).... :)))
14:09:55
25.02.2004
D.J.Vlasta
Ja mam ve sve Skoduli pojistkove skrinky dve,jeste ty klasicke bakelitove.Mam tam trosku vice elektriky.Tu druhou mam u spolujezdce pod palubkou a navic tam dalsi skrinku s relatkama na svetla a dalsi veci.Uvazoval jsem to ale predelat a frknout tam tu velkou skrinku z Fava nebo z Feldy.
11:15:41
25.02.2004
Jirik - zrušená registrace
Mno, právě, měli jsme dvě jednu bakelitnaju dvoupoistkovou a druhou origo škoda, nedám na ně dopustit, páč to co se dneska prodává jest šmejd za nemrzký peníz. Dneska to všechno přidělam a zapojim.
10:36:24
25.02.2004
U-Geen
Daj se sehnat i pěkný na nožovky akorát nevim kde :o) Já sem použil ještě jednu tu velkou :-)
10:34:41
25.02.2004
Luděk
-> Jirik: ó slovutný Jiří,děkujeme Ti za vyčerpávající info o Tvém putování po Plzeňských obchodech,ale dvoupojistkovou bakelitovou skříňku mám na mlhovkách zapojenou již několik let4jinak plně sdílím Tvůj názor ve výše uvedeném textu 1
10:21:46
25.02.2004
Jirik - zrušená registrace
Zháňal jsem nějakou pěknou qualitní pojiskovou skříňku, abych tam mohl frknout kabely od světel k relé a pak přívod k zesilovači. Teda řeknu vám... Ve všech mototechnách a elektroprodejnách které jsem oběhal měli akorát na nožový pojistky, pouzdro jen tak "visící" a materiál toho plastu byl asi jako ty reklamní lžičky ke zmrzlině v papírovym kelímku. Asi tři lidi v různejch prodejnách mi říkali, že jsou dimenzovaný na 30A, ale prej ani oni by za to nedali ruku do ohně. Na každym konci to mělo 2 cancourky na zaštípnutí kabelu, ale tak na průřez chlupu, by mě zajímalo jakej proud by ten chlup přenesl. A takovýhle skříňky měli pomálu po všech kšeftech co jsem oběhal. Teda až na jeden a tam jdu koupit dneska kabeloidní průchodky, skříňku už mám.
Vzal jsem jednu na dvě pojistky co už nepoužil taťka na svojí "Š". Je to taková ta stará poctivá od PALu. A hlavně do ní pod šroub zamáčknu řádnej kábl. Takže bacha na šmejd a raději si kupte originál škodováckou skříňku a nebo vemte nějakou pěknou z werkoviště. 1
Extreme Tyres