Víkendový MRSK

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 23.02.2004 do 24.02.2004, založil/a
řadit dle data
09:26:09
24.02.2004
Bery
-> Samantus:
To nic není,já přestrojuju do jedné na zadek lehce ťuklé kastle motor a převodovku z mého - teď už taky zbořeného škodoletu a to je mrsk.Vše pod vrstvou oleje, šmíru a bahna.Na rapida pár dní ani nešáhnu.Jsem z prací na těhle pastičkách totálně znechucen.Navíc stále jezdím autobusem a po včerejšku napadlo asi 15 cm sněhu a válejte se v tom někdo...
20:42:37
23.02.2004
jb
me pobavilo na predchozim aute fiatku 128 jak tam bylo dratu z pracky nebo co .. vyrval semtak kilo dratu a auto jezdilo porad :)
19:35:26
23.02.2004
Radůz
-> Samantus: jo jo taky sem si v autě připadal jak v Temelíně. Kabl sem kabl tam všechno vyrvat a znova a je klid 4
10:43:55
23.02.2004
Samantus
Tak sem se v sobotu rano odhodlal vymenit loziska na pravem prednim kole, vse probehlo ok, na levem kole sou dobre akorat sem vymenil vazelinku, a hlavne jsem chtel zredukovat hadi souloz pod palubni deskou, no trochu se to povedlo, ale dva dny prace a stejne tam nejaky kabliky koukaj, ale uz se dostanu k pojistkam128, jinak shodil sem palubku a vyvalilo se na me dva roky prasaren a predpanelakove elektroinstalace, tri rite slepych kabelu, dalsi kvanta volnych, no proste hnus, ted uz tam je pohodicka, hlavne sem si vsechno pripajel, ted uz je pripadna demontaz palubni desky lahoda, sem zvedav jak dlouho mi to vydrzi:-)))) jinak uz se tesim na "bezkabelovy" pristrojak 87+ :-) to zas bude o zbytecnosti min, hlavne sme to s pritelkyni nafotili, takze az budou fotky udelany a oskenovany tak je sem hodim, pac to stoji za to.......
Extreme Tyres