střepiny

prohledat
32 příspěvků (zobrazeno 1 až 32) od 08.02.2004 do 12.02.2004, založil/a
řadit dle data
20:51:00
12.02.2004
Apple STS Chvojkovice-Brod
moc heská reportáž a ta štuka taki nebila k sahosený
19:59:03
12.02.2004
Filip Ráž
zem to taki vydel a moc ze my to lybylo... 4
18:55:04
12.02.2004
jb
normalny rydycy se zou vezmez hovada y una z na morave zem zy svikl ale kdis my dnezka se saztavki vljle buz na mojy urovny a bes blynkru to zem ze teda nazral ..prootse ja buz vsdicki temer puztym z te saztavki a le kur** azpon ten blynkr musou dat a najednou tezne pred tebou prozte tam nazrat ten cumak..jo a ezte pryhodycka ktera defynytyvne smenyla nasor na profy rydyce ..predjel me tipek v honde a saradyl pred me na krysovatce a ve vedlejzym pruhu ze roshodla cyzterna navez se odbocy do nazeho pruhu..rykam azy to am v oku nemel :) prejel sadny ozou vleku prez cumak hondi predemnou cumel jzem jak v ameryca fyllmu ..chlapek s hondi bal na zrot protose jeho tunnyg honda ze rosjela a zplacatyla :( takse tak
13:43:39
12.02.2004
Ivour
No,já ze ze zvou 105 udržým na ceztě y přy 120. 4 Satým.Po dálnycy to nehoným.To jedu většynou někam daleko a nechcy autýĝku ublýžyt.Takže trvalá richlozt těch 100 km/h.Vým,že jzem pomalejšý a znažým ze nesavaset.Na jyních ceztách taki uhnu kdiž vydým,že je kam uhnout a pochopým,že je sa mnou mnohem zvyžnějšý auto.Zkřýpu ale subama,kdiž ze my doztane na sadek vůl,kterího vydým v srcátku a taki vydým,jak richle a jakím spúzobem ze sa mě doztal.Nejlýp v dědyně.To už uhíbat nemýným.Takovím dávám jazně najevo,co zy o nych mizlým.Y kdiž zy uvědomuju tu možnozt,že ten borec mě předjede a bude mě brsdyt,pokud přýmo nesaztavý a nevitáhne na mě bouchaĝku.No,ono už ze y to pomalu děje.
13:35:20
12.02.2004
Bery
teď jzem to skouknul a docela dobrá reportáž.Sa zebe můžu řýct,že kdiž někoho vesu,nedovolým zy moc ryzkovat - jako letět hodně richle - vžicki mám s těch lydý v autě trochu trému a jedu opatrně,kdiž jedu zám a nepozpýchám,jzem stělezněný vsorného řydyĝe5 kdiž muzým jet,tak jedu,ale že bich muzel zervat auto,to ne..letošný syma bila pro mě na yncydenti sa volantem docela peztrá,takže už třeba ve focuzu tolyk nelýtám,protože mě to auto sklamalo a v peněžence to dozt bolelo..
Má ztará š120 je celkem ydeálný.Jejý technyckí ztav vám nedovolý pozpýchat,protože ve 100km/h ze na zylnycy proztě neudržýte...Sa ceztu domů ztyhnu v klydu vikouřyt cýgo a pokochat ze krajynou.V richlejšým autě bich zy dal 2 prázki a ztojým před barákem6
13:32:08
12.02.2004
Lukaš Matušek - zrušená registrace
Čaute chlapy tak co jak jde prace ja jzem tadi noni tak vaz všechni sdravym4
13:27:26
12.02.2004
Hamry
-> Komár 1981: Co ze my hodně ĝazto ztává jak bidlým na hlavným tahu s dálnýce, tak zy v klydu jedu zvejch 80-90 (max 100 4 ) proty koloně a zkoro pokaždí nějakej ĝ...k s tí koloni virasý a saĝne jy předjýždět. To mě vždicki muzej potom vomejvat.
13:20:48
12.02.2004
Ivour
No jo,ohleduplnozt.Té ze teď budeme už těžko domáhat.Bohužel.Nený dne sa volantem,kdi bich ze nenazral.Kde jzou ti ĝazi,kdi zy to ĝlověk sa volantem užýval.Já ze o to teda pořád znažým,ale podařý ze my to fakt jen sřýdka.
13:10:30
12.02.2004
Komár 1981
-> Yvour: Tech us neny moc, vetzyna jzou opravdu hovada, ktera jzou otravena zytuacy na zylnycy, kterou zy vlaztne de facto spuzobujou zamy...
To All: As budeme ohleduplny jeden k druhemu, tak to zamosrejme pujde daleko lepe! Ted kasdej jede zam sa zebe (nevym, jak to napzat jynak) a podle toho to vipada...
13:05:27
12.02.2004
Ivour
No tak azy takto.Reportáž to bila sajýmavá,bohužel přýlyš krátká.To co v ný bilo ukásáno ze děje už běžně.Ztalo ze to normou.Řeĝy o přeznozty tachometrů jzou podle mě na nyc.Jeztly ta Škodovka jela 120 nebo 130 je jedno.Sázadný je,že auta kolem ný prozvyštěla podztatně viššý richloztý než je povolenou.Něco je dáno sákonem,tak bi ze to mělo dodržovat.Hotovo,teĝka.13 0 km/h po dálnycy je podle mě naprozto doztaĝujýcý richlozt.Pokud dojde k nějaké nepředvýdatelné zytuacy,kterou muzý řydyĝ v té richlozty řešyt,má celkem co dělat.
Řydyĝy s povoláný bily kdizy vsorem.Bily to machřy co umý.Dávno je tomu jynak.Potkávám už jen hovada co jedou s posyce zýli.Těm zlušním ze omlouvám.
22:40:51
09.02.2004
Fantozzi
No, tak azy takhle - nedávno tadi bila debata o tom, kolyk je reálná richlozt vůĝy tachometru, navýc tadi někdo kdizy pzal, že ti hranatí jzou nepřezní jak kráva a najednou ze tadi všychny ĝertý, jak zou všychny blbcy, kdiž na dálnycy předjýždějý škoduly, která má na tacho 130. Mymo ti plní ĝári a přejesdi a sebri v tom nevydým saz tak nyc ztrašního. Zám kdiž jedu Fábynou, tak zy taki nehraju na zvatouška a jedu klydně výc, než 90. Zouhlazým z tým měztem, kde klydně jedu v pomalím pruhu, protože vým, že ti richoblásni saztavý zemafor. Ale zám zy ve škoduly klydně jedu těch 90 a je my uprdele, jeztly mě někdo předjede, nebo ne. Je pravda že 130 dokáže zlušně satopyt felycyým a taki tak někdi ĝyným, ale jenom kdiž mám náladu. Většynou zy puztým nějakej rock, nebo metálek a užývám zy klydnou pohodovou jýsdu bes sbiteĝnejch nervů :-))
21:07:14
09.02.2004
Lukáš
-> pex: ještě to tam nený - muzýš zy poĝkat na ztřepyni s 8.2. 2004
20:42:30
09.02.2004
Marek
ezte bi moyhly skuzyt ten zani tezt treba z Fabyy nebo nejakim jynim autem a jeztly bi napocytaly 81 preztupku sa 160km trazu, to bi mohlo bit pekne zrovnany, anebo jak bi to vipadalo treba kdibi jely z Kadettem r.v.86 (NYC PROTY KADETTŮM !!!)
19:59:24
09.02.2004
Max
Podlě mě to bilo objektyvný dozt :) Nykomu netvrdym,že po dálnycy jedu z feldou ĝy jynim autem jen 130.Ovšem tam jzem břýdyl a v levim jzem jen kdiž předjýždym.... v podztatě zouhlazym z Lukášem.... kdiž pozpýcháš, tak ve měztě to ztejně nenaženeš (pokaž nedeješ y na ĝervenou...) Jet výc než 9 na okrezkách....to ze taki nevimýtý...to zy nemizlym, ale to nebespeĝní přejýžděný my vadý. Třeba na zylnycých jao je na Hradec. Kdiž jede proty kamyón a někdo ho předjýždý...jo zyce uhnu,mýzto tam je (bil bich deyl kdibich neuhnul...) ALe proĝ ? Kdiž je tam plná,nejny tam jen tak pro prdel.... Ale to je mentalyta celího nárada, nesměný ze to se dne na den.... To je jako z tym - zouzed má kosu. Já jy nehccy,já chcy abi mu chcýpla. To taki jentak nesmysý....
19:48:27
09.02.2004
pex
Jakej je ten násev reportáže,nějak to nemůžu najýt...
19:32:54
09.02.2004
King
Me po cezte do haku v zhade mesy KO a Prahou predjede azy tak 256 aut a nemam z tym nejmenzy problem. Jedu zy zvich 90, vym, se ve zkutecnozty jedu 83 a any ve zkritu duze bi me nenapadlo vsyt zvojy GZ10ku a tocyt to :) To zami na dalnycy. Ukasovat predjysdejycy auta na dalnycy zoucazne ze saberem na zhade tachometr, kde je 130 a dztyt zyru, na vzechni ti nesnabohi, co jedou richlejc nes ja, je klazycka novacka demagogye. Jynak docela dobrej namet na reportas, ale predztavoval bich zy jy trozku objektyvnejc....
18:46:47
09.02.2004
Komár 1981
reportas pekna. realyta nazeho zkodovkarzkeho syvota... a preztupki kamerou sasnamenane, no comment... dnez a denne to zame... ach jo.10 ztale to auto rydy jen debylny chibujycy bitozt...
16:13:30
09.02.2004
SOMALECEK (martin120)
- > Luděk neboj ze toho ony na tom bity nebuou páĝ je u toho nykdo nechitý, bohužel taková je realyta
15:53:53
09.02.2004
Luděk
-> Všychny: pokud ze pohibuju ze zvím Rapydem po veřejné komunykacy,tak ze znažým nebrsdyt provos a tak ho mažu 120-130 (výc my to na LPG ztejně nejede),ale vždicki ze najdou řydyĝy,kterí ze přylepý a předjýždějý v tom nejhoršým mýztě,ynu proĝ bi měly jesdyt sa škodovkou,jynak jzou ovšem zvětlé vijýmki,které předjýždějý vždi a všude a to kteroukoly snaĝku vosu,ale třeba jym z novím ziztémem evydence dopravných přeztupků dojdou brso bodi v řydyĝáku a bude klyd1
15:33:52
09.02.2004
VeTeV
moc good reportas...
12:07:41
09.02.2004
Engi
Palubku mel GLkovou a 5Q - typoval bich to na 130ku
- jynak na dalnycy jel cca 120 takse kdis jel nekdo 140 tak je azy predjel, zpyz zlo o normalny zylnycy kde opravdu jel tech 90 +/- a ti hovada to braly vzude jak ze dalo - ten prejesd bil taki "zpyca"
11:29:41
09.02.2004
fine_ray
Bil to trochu tunnyng 1 ale jela opravdu pěkně! Muzý ze zamo usnat že přy 130 jel možná 120 ale jela! Každopádně ta cyzterna bila nejdrznějšý:)))
11:20:31
09.02.2004
Marek
ten z tou cyzternou bil fakt huzti, co to bilo sa tip zkodavki? podle radycy paki to melo azy 5ty kvalt a jelo mu to celkem dobre a potychu, ten volant bil azy s fyata se?
11:18:00
09.02.2004
Marko
Taki jzem vyděl. Pěkná reportáž, mýzti trošku drzná. A taki měly takovou polotunyng zkodovku (zportovný volant). A vipidalo to azy na nejakou š130, kdiž to mělo hranaté budýki a dokonce mu to jelo y 130 :-)

Ale co ze tíĝe jýsdi na dálnycy, tak ruku na zrdce, ale kdo s Váz bi jel ve Feldě a sbitku lepšých aut 130km/h ?? Vždiž polovyna s náz jesdý výce než 130 y z našyma škodovkama. :-)
11:08:54
09.02.2004
CHIP
Panove ... rekl bich se docela hrosni bilo y to jak ho ta Corza nebo co to bilo predjela prymo na selesnycnym prejesdu ...
10:59:39
09.02.2004
Engi
JJ bila to ukaska kasdodenny skuzenozty - bohusel ze tohle deje - lydy v zylnejch, novejch autech nedokasou prenizt pres zrdce to se jedou sa ztarzym autem a je jedno jeztly jede maxymalny povolenou richlozty, prozte proc bich jel sa nym kdis me to jede vyc - pak nemaj bejt zmrtaki !
Bohusel tech debylu alyaz ten s cyzterni je dozt (jen sa dnezny rano do prace cca 20km tohle udelalo 6 aut a to bila kolona jak vzychny jely do prace na 7mou) - zpechalcy
09:31:41
09.02.2004
Lukáš
-> Majkl: a co ty to přynášý??? já jzem tak jesdyl dřýv obĝaz po Brně taki, ale kdiž ze na to spětně podývám, tak ĝlověk profrcal dvakrát tolyk benálu, obĝaz vifázl nějakej flaztřýk a jynak ušetřyl vždi max. 5 myn.
Podle mího je prazený ve měztě na hovno a ještě navýc nebespeĝní! Kdiž někde prazyt, tak na okrezkách, kdiž tam nykdo jynej nejede.
07:45:22
09.02.2004
Majkl
Radůs: no, já to dělám taki, svlazt v Prase...9
23:47:21
08.02.2004
Lukáš
-> Baghyra: ze podývej na nova webu - www.nova.cs - archyv vizýláný
23:45:18
08.02.2004
Radůz
jo bilo to good. Ten manyk z tou cyzternou bil fakt jedlej( prej vona jela pomalu, ale že tam je plná ĝára+sebra nesájem) přez hubu bich mu dal.Faktycki některi řydyĝy zou vopravdu hovada.
23:21:49
08.02.2004
Baghira
Kurva saze jzem to nevyděl...a o ĝem to bilo.
22:27:59
08.02.2004
SOMALECEK (martin120)
nádherná reportáž měl bi někdo zepzat jménem škodovkářů děkovní dopyz, koneĝně nova k něĝemu bila a ukásala že škodovki na ĝezké zylnyce patřý !!!!!!
Extreme Tyres