upozorneni

prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 05.02.2004 do 22.02.2004, založil/a
řadit dle data
18:54:00
22.02.2004
Max
-> Luděk: no jo...když to má na první pohled k nerozeznání.... tak to jo :o)
Ale většina lidí si děllá tu přendní v polovičním rozměru :o)
13:42:42
20.02.2004
Zdany
-> Komár 1981: To jo, co se týče těhletěch dílů, tak to jo.. Tady je zase další otázka homologace těchto doplňků či výrobků pro český trh.. Není to tak jednoduché, projít státní zkušebnou.. Kriteria docela přísná pro tyhle výrobky.
Zajímalo by mě, jestli má homologaci většina výrobců laminátových převleků, práhu.. Třá takovej KS motorsport či jiní..Pokud ano tak yby měli dávat ke svým výrobkům glejt, kde bo bude vyznačené a označené na jejich výrobcích..
Mém na svém autě třeba zrcátky pro M3 (je to jejich kopie) a ty homologaci ani neviděly. :-)) Další věc je, když už jsme u těch zrcátek. Jejich přidělání k autu. Někdo zavaří trojúhelník celý, někdo tam dá plexi a vrtne to přímo do něj.. Někdo to vyřeší "přírubou" přišroubovanou imbusama do horního rámu okna.. Vše nepovolené konstrukční zásahy,které jsou na první pohled vidět a za které tě můžou začít hned jebat.. A když už vidí jiný zrcátka , tak jdou po RZ, vejfucku, kolech.......
Ale to by nebyl tuning, kdyby to bylo všechno legální.. :-))))
13:33:01
20.02.2004
Zdany
-> P.J. Tunat: Souhlasím s tebou co se týče ožralců za volantem a pilotů F1 za volantem...
Jinak výhrady k mračení.... Viděl jsemborce, který měl přimračenýho Civika takovým způsobem, že musel vidět v noci úplný hov**, musel si asi přisvětlovat mlhovkama, či jak to dělal. To byla brutalita.. viděl jsem ho někde v Roudnici nad Labem. Neviděl jsem ho odjíždět, jinak bych s ním pokecal, ale nějak jsem ho minul.
Jinak co se týče mračení třeba jako má teď Rosťa na svém autě, tak to je ještě "v mezích normy".. nemračí to moc a světelná plocha neni omezená z tolika procent jako u toho mamlase z Roudnice.. :-))1
13:27:17
20.02.2004
Komár 1981
-> Zdany: Jo to jo, ale napr. zrcatka, narazniky... tohle jsem myslel. RZ je kapitola sama o sobe. 4
13:23:28
20.02.2004
Zdany
-> Komár 1981: Pokud dáš SPZ respektive dneska RZ někam jinam, tak homologaci nezměníš, neboť není součástí výroby. Jen je na autě vykonstruované místo, kde by měla být, aby byla osvětlená.. :-))
Jinak brácha má na rapidu RZ na nárazníku vpravo dole, na STK držkovali, že tam bejt nemůže, ikdyž je osvícená.. Může být vlevo dole osvícená, viz třeba náklaďáky. Takže se na STK pouze přilepila oboustrankou na původní, byž zavařené místo a byl klid. Teda až na folie na předních bočních oknech. Ale to je diskuze na jiné téma.
Takže závěr. RZ smí být nalevo dole, nebo uprostřed, v každém případě osvětlená. Ale už tam nepíšou jakou barvou má byýt osvětlená. :-)) Klidně modře, ale je osvětlená. Způsob osvětlení je na vás, třeba světýlkama na vozíky. Atojí to pár korun, vypadá to trapně, ale účel to splní a policajti drží hubu.9
10:31:34
20.02.2004
Luděk
-> Max: hlavně je zajímá velikost,známý si udělal magnetický samolepky,ale na první pohled to nepoznáš od origo a nikdo mu ještě nic neřekl,když přijede na sraz,tak to jenom sloupne a hotovo
21:34:35
19.02.2004
M-Viper
Kámoš ji má vzadu taky na nárazníku a taky chtěli jenom vidět jak ji má osvětlenou - jinak prej v poho...
20:09:28
19.02.2004
Max
no podle mejch zklušeností,tak jde policajtům hlavně o tom,aby zadní SPZ byla osvětlená a přední byla origo od nich a ne nalepená :o)))
15:44:15
18.02.2004
Ivour
-> Žaky: No,nevím nevím.Nechci kecat,ale není něco ve vyhlášce,že musí být SPZ v určité výšce nad zemí?Něco podobnýho jako kde mají být umístěný odrazky či něco podobného...9
12:11:27
18.02.2004
Simi
-> Baghira: Jak kde...
09:35:35
18.02.2004
Baghira
Těžko srovnávat USA a nás co se týká policajtů...Tam můžeš mít auto doma posvařovaný a pokud to má pásy, světla, brzdí to, tak je to každýmu jedno.
09:24:22
18.02.2004
Jirik - zrušená registrace
Ona ta "dospělá" SPZ nanejtovaná na kapotě by byla taky pěkná. 1
08:57:18
18.02.2004
Mafi
-> Roudik: Myslim že Žakymu šlo o přední SPZtku (teda doufám), protože ji měl nalepenou na kapotě ve zmenšeným provedení. To že je jinde by snad nevadilo, ale musí být origo od dopravky a v tom byl asi problém.

-> Žaky: jestli je to jináč, tak mě oprav, nechci tu psát blbiny1
18:15:41
17.02.2004
Komár 1981
-> Roudik: mam takovy divny pocit, ze je to auto homologovany do provozu jako celek, takze kdyz neco zmenis, tak uz jako celek homologovany de facto neni. Dle meho pocitu by te mohli otravovat napr. uz kvuli neoriginalnim zasterkam (takova ptakovina), pokud nemas origo. Jine tam muzes mit v te chvili, kdyz se originalni nebudou vyrabet, pak muzes dat zasterky od nahradniho vyrobce, homologace je samozrejmosti... pokud teda das jinam RZ, tak zmenis cast homologovanyho vyrobku a uz by mohli rejpat... zkuste nekdo zjistit vic, at mam jistotu a ne jen pocit (doufam, ze mi potvrdite, ze se mylim!)
16:25:32
17.02.2004
Roudik
-> Žaky:
Tak za to kdema maz znacku ti nemuzou rict ani h***o protoze nikde nemas psano ze skoda 130 ma mit v zadu poznavaci znacku uprostred cela..
18:34:03
16.02.2004
aDAm
No tak škodarnou asi do jUeSAj nepojedu;-)))
16:12:10
16.02.2004
Ivour
Mě by jen zajímalo,jestli byste měli odvahu se takhle ohrazovat vůči policajtům třeba v Americe.Takže vemte na vědomí,že je to něco jako váš nadřízený orgán,sklapněte paty a poslouchejte.Mají právo vás kontrolovat?Mají.Omezují mračítka svítivost?Omezují.No tak.4
19:12:12
13.02.2004
cici - zrušená registrace
-> P.J. Tunat: No a mě dali tři kila pokutu za to, že jsem měl trošku špinavou SPZ (ale byla čitelná).
16:27:36
12.02.2004
Zero
jo Cr zemne neomezenich moznosti.
Czech Banana Republikas.
23:04:21
11.02.2004
cici - zrušená registrace
s dodržováním zákonů byli u nás vždy problémy. Dej placaté hlavě pětkil a von tě pustí.
20:30:52
07.02.2004
Max
-> Žaky: A kdes jí měl ? Přední nebo zadní? Zadní,když je osvětlená, tak nevidim problém..... tak tušim že půjde o přední....
15:49:07
07.02.2004
Žaky
-> Samantus:
Ted sem na pár dní vyvencil auto neb dovolilo počasí a už po nekolikáty me drapli za chybejici resp.jinde SPZ,holt sem ji tam dal zpátky kam patrí,asi nebude doba na hrdinství,
stací že čovek prudí nepovolenejma upravama
01:02:33
07.02.2004
Max
já sebou asi začnu nosit foťák....
tuhle zaparkovaný auto městký policie na přechodu (ne že by kolem nebylo dost místa....) Včera mi v Chlumci pod pola málem skočil policajt (ne že by 15metrů zpátky nebyl přechod....) Když mě za něco chtěj tepat,tak by to měli dodržovat atky ne ? A to jak jsem jel na technickou a tam jednomu maníkovi (znám ho) stojí 120ca na převařákách, na všech oknech zrcadlový fólie a na přednim ještě dov ne do poloviny zeshora červenej pruh (dál jsem ji nezkoumal....)...co k tomu říct. Kdybch s tim přijel já,asi bych neprošel :o/
09:24:21
06.02.2004
fine_ray
-> Samantus: Jenže furt to budou kontrolovat stejný policajti jako doposud... takže třeba to projde:))))))
09:06:34
06.02.2004
P.J. Tunat
Tak to je tvrdý..hmmmm...musim uznat, ze policajtum ocividne zalezi na bezpecnosti na nasich silnicich a zivotech nevinnejch ridicu, protoze takovy mracitka sou nesrovnatelne nebezpecnejsi nez treba alkohol, rachla jizdam jizda bez pasu atd....meli by taky kontrolovat, jestli auto neni moc spinavy...
21:27:15
05.02.2004
Samantus
vcera ve zpravach rikali ze se chlupaty buöu ted zamerovat pri kontrolach taky na mracitka, takze beru nuz a du je seskrabat:-))))))))
Extreme Tyres