To se tyka vsech ...

prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 05.02.2004 do 11.02.2004, založil/a
řadit dle data
16:49:29
11.02.2004
Ivour
Já bych mu teda taky neodepisoval.Já bych mu dal přímo do držky.1
20:50:28
09.02.2004
WindMAN
ČIP: tak vidíš, zase dojde na moje slová, už sme mali tu káru dávno rozobrať na súčiastky viď Luďku? 3 4
P.S.. aby sme nezabudli.... 260 na neho
13:30:42
09.02.2004
Luděk
-> CHIP: jseš hloupé a přitroublé ogařisko,páč nechápeš,že se Ti někdo snaží vyznat lásku a sympatie k Tvé osobě a autu a zatímco bysis měl dát s majitelem adresy rande,tak Ty tu plýtváš časem a potenciálem na webu,prostě virtuální přitrůblý Chip1
-> Fantozzi: jsi se upsal,nebo jsem to špatně pochopil,že se Chip žene za Hondou Prelude3
18:33:17
07.02.2004
Roupik
CHIPe vybodni se na něj. Ono ho to přejde. No,třeba ti závidí-proč ne1
18:21:11
06.02.2004
Komár 1981
jedine dve slova: Spam Filtr...5
09:31:03
06.02.2004
fine_ray
-> CHIP: Ve světě netu se bohužel něčemu takovýmu nevyhneš.. jen na podporu: strobáče mam taky modrý světla taky... vsadim se že ho tatínek zasponzoroval ňákym golfem a podobně a on teď machruje.. nech ho žít páč on přesně čeká na to že mu naštvanej odpovíš!
09:00:13
06.02.2004
P.J. Tunat
-> Simi: u me v poho...na hranici okresu RK s Ustim sme meli známý (já jim řikal teto, strejdo a bratranci 1) a ty byli fakt vysoce OK (btw meli skodovku 1)
08:30:32
06.02.2004
CHIP
-> Fantozzi: Ja mam uz ... pockat letos to uz bude 8 let ... porad tu stejnou pritelkyni. Takze babou to asi nebude ..
-> All: Ale jinak jak uz jsem psal ... dekuji za podporu ... Tomu Pepicenkovi z fanclubu neodepisu.
A pro vsechny Rychnovaky ... ja si nikdy nedelam nazor podle jednoho spatneho emailu ...
00:13:16
06.02.2004
Simi
Nejvic me stve, ze ten sulin tvrdi, ze je z Rychnova. ted budeme vypadat, jakoze jsou v Rychnove samy debilove. Panove, prosim o smilovani za vsechny Rychnovaky... neposuzujte nas vsechny podle jednoho... nejsme vsichni uplne stejne debilni... :-/
22:51:10
05.02.2004
Max
Hm...nějakej chudáček.... máš celkem pěknýho rapida. Netrdim že je to nějakej tuňák,ale podlě lepší vyvařit díry než lepit násosy :o) (mimo jiný....ten rapid od revila v poslednim tuningu...nemůžu si pomoct. nelíbí se mi) Proti strobáčum vcelku nejsem. Pravda....tuhle jsem jel za jednim frajerem co to měl v obrysovejch (vzadu) i v couvačce a měl sem celkem nablikáno :o( Takový lidi jsou dost chudáci. Tipuju, že auto nemá... O nějakej úpravách nic netuší a o pružinách 130L/A už vůbec ne... Kašli na to. Ale chápu, že takovýhle lidi dokážou znepříjemnit život......ostatně proč tu Jiží nemá auto.... :o/
21:13:49
05.02.2004
Kurvapes
Ser na něj jenom se snaží ublížit.
20:29:29
05.02.2004
Koči
Já se nechci neznámého komentátora zastávat a ani si nemyslím, že by mělo cenu odepisovat nebo to nějak jinak řešit, ale je třeba uznat, že to psal alespoň někdo kdo má rozumné vyjadřovací schopnosti a dokáže formulovat svůj názor lépe než třeba přispěvovatelé z fóra stránek toho antiškoda klubu nebo co je to zač.
20:02:24
05.02.2004
Fantozzi
-> Radůz: No, myslím, že by se ta chipova honba za preludem chipovi sakra nevyplatila, kdyby mel furt litat pres mohelnicak do RK. Prece jenom je to tahlej kopec a vezme si dost benzinu :-))

-> Baghira: A ze by si nekdo ze Sternberka porizoval babu v Rychnove, takovy dalky jsou ve vztahu krajne neprakticky, zvlast kvuli ucasti na intimnich schuzkach :-)) Ale treba jo, co ja vim... Chipe???
19:59:08
05.02.2004
Milošek
nejakej traged sponzorovanej od papanka nebo vasnivy uzivatel MHD co zavidi3
18:31:01
05.02.2004
Michalvb - zrušená registrace
Je to nějakej vůl. Blbec zůstane blbcem a když nic jinýho neumí než kritizovat, tak to je smutný ,ale ne pro tebe, ale pro něj.
17:36:57
05.02.2004
Radůz
hele CHIPE já sem z RK tak ho najdem a ztlučeme ho jak hada1
14:06:44
05.02.2004
CHIP
-> cici: Ta barva je prirozene original. Auto je v puvodnim laku ... akorat ted prijdou prelakovat predni blatniky a celo.
-> P.J. Tunat: Dekuji za pochvalu.
Jinak dekuji vsem za podporu ... Dotycnemu nebudu odepisovat ... Jinak panove ja nemam zadny vyjimecny auto ... je to skoro uplnej original ...
13:57:07
05.02.2004
MT
Chipe, netesi te, ze nekajej ubozak travi svuj cas jen tim, aby ti psal maily? Kdyby to byl spam nebo tak neco, dovedl bych ho pochopit. Ale napsat takovej mail, to mohlo zabrat tak 10 minut.... Je to absolutni nula, co nema nic na praci.
13:25:37
05.02.2004
doomaZ
Nejakej debilek. Nema co delat, tak se sere do jinejch. Nema senu to komentovat, takze podle me ignorovat.
13:04:39
05.02.2004
cici - zrušená registrace
-> CHIP: Tvoje auto se mě dost líbí - ta barva není originál, že? Vodkud je?
13:00:59
05.02.2004
cici - zrušená registrace
-> CHIP: Ser na něj, nenech se vyprovokovat a jestli ještě jednou napíše, neodpovídej. Nebo mu řekni, že mu to auto za 100táců prodáš (docela by mě pak zajímala jeho reakce). No to jsou takový lidi, kteří nemají peníze na nějaké úpravy, nebo je sami mají horší a proto se posmívají ostatním. Chtěl bych vidět jeho auto.

To je z mé hlavy, takže za případné blbosti a následky můžu jen já.
12:53:28
05.02.2004
P.J. Tunat
-> CHIP: Sem se na to auto mrknul a nenasel sem tam nic, co by se na nem dalo kritizovat...mas to pekny...este tam dam hodnoceni 1
12:38:22
05.02.2004
CHIP
-> tomáš černý: Ja ti dam Čipka ...1
-> Samantus: Ja nikdy a nikde netvrdil ze Primus je dobry pivo ... Kamosi ho dotahli na akci, no a kdyz doslo Plzensky, tak jsem si dal i Primus ... uz mi to bylo tak nejak jedno.52
-> P.J. Tunat: Moje auto je tady v galerii tak se muzes podivat a vyjadrit se.
12:16:16
05.02.2004
P.J. Tunat
Nějakej ubožák..já teda newim, ale uz sem videl dost aut, vo kerejch se da tvrdit, ze jim tuning nebo upravy ublizily (cimz nechci nic rict proti CHIPově autu, pac sem ho nevidel), ale kazdej ma pravo se svym autem, jakozto svym majetkem, delat cokoliv chce, kdyz tim neohrozuje nebo neomezuje ostatni (tak nak je to v zakoniku-vlastnicke pravo).
pProste at si ma kazdej auto jaky chce..ja si z nej kvuli tomu muzu delat srandu, ale ne todle a esli to nekdo dela, tak je fakt ubohej.
11:18:20
05.02.2004
Samantus
Sorry chipe ale v jednom ma ten blbecek pravdu

Primus (lahvovej) je fakt hnusny pivo...... :-)))))
09:56:02
05.02.2004
King
Pamatuju si jak nedavno radil na TW podobnej mimon - nejakej Viktor Sosenka. Jelikoz se tam obcas zapojim do debaty, tak jsem byl pocten osobnim arogantnim mailem ve stylu "vy socky, vyserte se na skodule a zacnete makat at mate na Passaty" :) Odepsal jsem co mozna nejslujsnejc s vysvetlenim, ze svoje tezce vydelane penize investuju redsi do nemovitosti, ze pro me vic znamena manzelka a dva zdravi kluci, nez auto za mega a ze jsem proste masochista, kteryho bavi jezdit starickou shade, bla, bla, bla. Nacez mi poslal pro nej atypicky skromnou odpoved "Asi mas pravdu...." a byl klid :)
09:46:56
05.02.2004
Baghira
Nějakej magor, kterýmu si někdy přebral babu a on se s tím nemůže smířit, na držku ti dát nemůže, protože je to chcípáček, tak tě napadá alespoň takhle, protože jinak ani nemůže...kašli na něj, pošle ještě dva maily a když mu nepřijde odpověď, tak ho to omrzí...
09:17:26
05.02.2004
liguere
ser na nich
09:13:36
05.02.2004
CHIP
Lidi, dneska mi napsal nejakej chudacek. Ted je to uz podruhe co se ozval ... neustale hani moje auto a ruzny drobny upravy, ktery jsem udelal. Pro zajimavost sem email nakopiruju. Musim upozornit, ze se to ale tyka nas vsech, ted hlavne me a PJ-je ... Ale to same se muze stat i vam ... Moje otazka zni : Mam ho ignorovat a nebo mu napsat neco prijemneho.

Predem bych ale rad vsechny upozornil, ze na svem aute nedelam Tuning, ale delam upravy, kterymi ho zvelebuji k obrazu svemu.

Takze zde je mail:
Od: Rychnov nad Kněžnou
Předmět: Tuning

Nazdar Chipe,
po dlouhé době jsem se zase podíval na Tvé stránky. Koukám , že jsi nelenil. Opět mě zaujalo několik článků například Tvý BÍLÍ BUDÍCI a ZELENÍ RUČIČCI, zčehož usuji, že češtin není tvůj kobyla. Dále mě uchvátily
koberečky z Makra, které se nemusí vysávat (předpokládám, že jsou bezúdržbové a samovysávací). Velmi jsi mě potěšil, že jsi si vzal příklad z mého prvního e-mailu a mé rady Čím víc světel, tím víc tuning - padly tam jak prdel na hrnec. Poděkuj Píčejovi za
profesionální uříznutí starých pružin a následné naštětkování( je to opravdu odborník v oboru ). Doufám, že jsi si vědom toho, že touto skvělou úpravou jsi zkurvil geometrii přední nápravy (odklon kola a
sbíhavost). Stroboskopy viz. Předpisy evropské hospodářské komise OSN předpis č.7(EU/EHS 76/758). Za skvělé modré doplňky, které jsi dostal pod stromeček by jsi měl Ježíška pěkně a důkladně nakopat do prdele, ale do Tvého vozu se jistě budou hodit.
Viděl jsem fotografie z čundru a doufám, že jako znalec dobrého piva jsi si tím Primusem umýval nohy a nebo jsi ho použil jako projímadlo.

Tvůj fanclub z Rychnova n. K.

PS: Prosím odepiš Čípku
Extreme Tyres