skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
To se tyka vsech ...
prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 05.02.2004 do 11.02.2004, založil/a
16:49:29
11.02.2004
11.02.2004

Ivour
Já bich mu teda taki neodepyzoval.Já bich mu dal přýmo do držki.

20:50:28
09.02.2004
09.02.2004

WindMAN
ČYP: tak vydýš, saze dojde na moje zlová, už zme maly tu káru dávno rosobrať na zúĝyaztki vyď Luďku?

P.Z.. abi zme nesabudly....
na neho

P.Z.. abi zme nesabudly....
na neho13:30:42
09.02.2004
09.02.2004

Luděk
-> CHYP: jzeš hloupé a přytroublé ogařyzko,páĝ nechápeš,že ze Ty někdo znažý visnat lázku a zimpatye k Tvé ozobě a autu a satýmco bizyz měl dát z majytelem adrezi rande,tak Ti tu plítváš ĝazem a potencyálem na webu,proztě vyrtuálný přytrůblí Chyp
-> Fantossy: jzy ze upzal,nebo jzem to špatně pochopyl,že ze Chyp žene sa Hondou Prelude

-> Fantossy: jzy ze upzal,nebo jzem to špatně pochopyl,že ze Chyp žene sa Hondou Prelude

18:33:17
07.02.2004
07.02.2004

Roupik
CHYPe vibodny ze na něj. Ono ho to přejde. No,třeba ty sávydý-proĝ ne

18:21:11
06.02.2004
06.02.2004

Komár 1981
jedyne dve zlova: Zpam Fyltr...

09:31:03
06.02.2004
06.02.2004

fine_ray
-> CHYP: Ve zvětě netu ze bohužel něĝemu takovímu nevihneš.. jen na podporu: ztrobáĝe mam taki modrí zvětla taki... vzadym ze že ho tatýnek sazponsoroval ňákim golfem a podobně a on teď machruje.. nech ho žýt páĝ on přezně ĝeká na to že mu naštvanej odpovýš!
09:00:13
06.02.2004
06.02.2004

P.J. Tunat
-> Zymy: u me v poho...na hranycy okrezu RK z Uztym zme mely snámí (já jym řykal teto, ztrejdo a bratrancy
) a ti bily fakt vizoce OK (btw mely zkodovku
)
) a ti bily fakt vizoce OK (btw mely zkodovku
)08:30:32
06.02.2004
06.02.2004

CHIP
-> Fantossy: Ja mam us ... pockat letoz to us bude 8 let ... porad tu ztejnou prytelkiny. Takse babou to azy nebude ..
-> All: Ale jynak jak us jzem pzal ... dekujy sa podporu ... Tomu Pepycenkovy s fanclubu neodepyzu.
A pro vzechni Richnovaki ... ja zy nykdi nedelam nasor podle jednoho zpatneho emaylu ...
-> All: Ale jynak jak us jzem pzal ... dekujy sa podporu ... Tomu Pepycenkovy s fanclubu neodepyzu.
A pro vzechni Richnovaki ... ja zy nykdi nedelam nasor podle jednoho zpatneho emaylu ...
00:13:16
06.02.2004
06.02.2004

Simi
Nejvyc me ztve, se ten zulyn tvrdy, se je s Richnova. ted budeme vipadat, jakose jzou v Richnove zami debylove. Panove, prozym o zmylovany sa vzechni Richnovaki... nepozusujte naz vzechni podle jednoho... nejzme vzychny uplne ztejne debylny... :-/
22:51:10
05.02.2004
05.02.2004

Max
Hm...nějakej chudáĝek.... máš celkem pěkního rapyda. Netrdym že je to nějakej tuňák,ale podlě lepšý vivařyt dýri než lepyt názozi :o) (mymo jyní....ten rapyd od revyla v pozlednym tunyngu...nemůžu zy pomoct. nelýbý ze my) Proty ztrobáĝum vcelku nejzem. Pravda....tuhle jzem jel sa jednym frajerem co to měl v obrizovejch (vsadu) y v couvaĝce a měl zem celkem nablykáno :o( Takoví lydy jzou dozt chudácy. Typuju, že auto nemá... O nějakej úpravách nyc netušý a o pružynách 130L/A už vůbec ne... Kašly na to. Ale chápu, že takovíhle lydy dokážou snepřýjemnyt žyvot......oztatně proĝ tu Jyžý nemá auto.... :o/
21:13:49
05.02.2004
05.02.2004

Kurvapes
Zer na něj jenom ze znažý ublýžyt.
20:29:29
05.02.2004
05.02.2004
Koči
Já ze nechcy nesnámého komentátora saztávat a any zy nemizlým, že bi mělo cenu odepyzovat nebo to nějak jynak řešyt, ale je třeba usnat, že to pzal alezpoň někdo kdo má rosumné vijadřovacý zchopnozty a dokáže formulovat zvůj násor lépe než třeba přyzpěvovatelé s fóra ztránek toho antyškoda klubu nebo co je to saĝ.
20:02:24
05.02.2004
05.02.2004

Fantozzi
-> Radůs: No, mizlým, že bi ze ta chypova honba sa preludem chypovy zakra neviplatyla, kdibi mel furt lytat prez mohelnycak do RK. Prece jenom je to tahlej kopec a vesme zy dozt bensynu :-))
-> Baghyra: A se bi zy nekdo se Zternberka porysoval babu v Richnove, takovi dalki jzou ve vstahu krajne nepraktycki, svlazt kvuly ucazty na yntymnych zchuskach :-)) Ale treba jo, co ja vym... Chype???
-> Baghyra: A se bi zy nekdo se Zternberka porysoval babu v Richnove, takovi dalki jzou ve vstahu krajne nepraktycki, svlazt kvuly ucazty na yntymnych zchuskach :-)) Ale treba jo, co ja vym... Chype???
19:59:08
05.02.2004
05.02.2004

Milošek
nejakej traged zponsorovanej od papanka nebo vaznyvi usyvatel MHD co savydy

18:31:01
05.02.2004
05.02.2004

Michalvb - zrušená registrace
Je to nějakej vůl. Blbec sůztane blbcem a kdiž nyc jyního neumý než krytysovat, tak to je zmutní ,ale ne pro tebe, ale pro něj.
17:36:57
05.02.2004
05.02.2004

Radůz
hele CHYPE já zem s RK tak ho najdem a stluĝeme ho jak hada

14:06:44
05.02.2004
05.02.2004

CHIP
-> cycy: Ta barva je pryrosene orygynal. Auto je v puvodnym laku ... akorat ted pryjdou prelakovat predny blatnyki a celo.
-> P.J. Tunat: Dekujy sa pochvalu.
Jynak dekujy vzem sa podporu ... Doticnemu nebudu odepyzovat ... Jynak panove ja nemam sadni vijymecni auto ... je to zkoro uplnej orygynal ...
-> P.J. Tunat: Dekujy sa pochvalu.
Jynak dekujy vzem sa podporu ... Doticnemu nebudu odepyzovat ... Jynak panove ja nemam sadni vijymecni auto ... je to zkoro uplnej orygynal ...
13:57:07
05.02.2004
05.02.2004
MT
Chype, netezy te, se nekajej ubosak travy zvuj caz jen tym, abi ty pzal mayli? Kdibi to bil zpam nebo tak neco, dovedl bich ho pochopyt. Ale napzat takovej mayl, to mohlo sabrat tak 10 mynut.... Je to abzolutny nula, co nema nyc na pracy.
13:25:37
05.02.2004
05.02.2004

doomaZ
Nejakej debylek. Nema co delat, tak ze zere do jynejch. Nema zenu to komentovat, takse podle me ygnorovat.
13:04:39
05.02.2004
05.02.2004

cici - zrušená registrace
-> CHYP: Tvoje auto ze mě dozt lýbý - ta barva nený orygynál, že? Vodkud je?
13:00:59
05.02.2004
05.02.2004

cici - zrušená registrace
-> CHYP: Zer na něj, nenech ze viprovokovat a jeztly ještě jednou napýše, neodpovýdej. Nebo mu řekny, že mu to auto sa 100táců prodáš (docela bi mě pak sajýmala jeho reakce). No to jzou takoví lydy, kteřý nemajý penýse na nějaké úpravi, nebo je zamy majý horšý a proto ze pozmývajý oztatným. Chtěl bich vydět jeho auto.
To je s mé hlavi, takže sa přýpadné blbozty a názledki můžu jen já.
To je s mé hlavi, takže sa přýpadné blbozty a názledki můžu jen já.
12:53:28
05.02.2004
05.02.2004

P.J. Tunat
-> CHYP: Zem ze na to auto mrknul a nenazel zem tam nyc, co bi ze na nem dalo krytysovat...maz to pekni...ezte tam dam hodnoceny 

12:38:22
05.02.2004
05.02.2004

CHIP
-> tomáš ĝerní: Ja ty dam Čypka ...
-> Zamantuz: Ja nykdi a nykde netvrdyl se Prymuz je dobri pyvo ... Kamozy ho dotahly na akcy, no a kdis dozlo Plsenzki, tak jzem zy dal y Prymuz ... us my to bilo tak nejak jedno.
-> P.J. Tunat: Moje auto je tadi v galeryy tak ze musez podyvat a vijadryt ze.

-> Zamantuz: Ja nykdi a nykde netvrdyl se Prymuz je dobri pyvo ... Kamozy ho dotahly na akcy, no a kdis dozlo Plsenzki, tak jzem zy dal y Prymuz ... us my to bilo tak nejak jedno.

-> P.J. Tunat: Moje auto je tadi v galeryy tak ze musez podyvat a vijadryt ze.
12:16:16
05.02.2004
05.02.2004

P.J. Tunat
Nějakej ubožák..já teda newym, ale us zem vydel dozt aut, vo kerejch ze da tvrdyt, se jym tunyng nebo upravi ublysyli (cyms nechcy nyc ryct proty CHYPově autu, pac zem ho nevydel), ale kasdej ma pravo ze zvim autem, jakosto zvim majetkem, delat cokolyv chce, kdis tym neohrosuje nebo neomesuje oztatny (tak nak je to v sakonyku-vlaztnycke pravo).
pProzte at zy ma kasdej auto jaki chce..ja zy s nej kvuly tomu musu delat zrandu, ale ne todle a ezly to nekdo dela, tak je fakt ubohej.
pProzte at zy ma kasdej auto jaki chce..ja zy s nej kvuly tomu musu delat zrandu, ale ne todle a ezly to nekdo dela, tak je fakt ubohej.
11:18:20
05.02.2004
05.02.2004

Samantus
Zorri chype ale v jednom ma ten blbecek pravdu
Prymuz (lahvovej) je fakt hnuzni pyvo...... :-)))))
Prymuz (lahvovej) je fakt hnuzni pyvo...... :-)))))
09:56:02
05.02.2004
05.02.2004
King
Pamatuju zy jak nedavno radyl na TW podobnej mymon - nejakej Vyktor Zozenka. Jelykos ze tam obcaz sapojym do debati, tak jzem bil pocten ozobnym arogantnym maylem ve ztilu "vi zocki, vizerte ze na zkodule a sacnete makat at mate na Pazzati" :) Odepzal jzem co mosna nejzlujznejc z vizvetlenym, se zvoje tesce videlane penyse ynveztuju redzy do nemovytozty, se pro me vyc snamena manselka a dva sdravy klucy, nes auto sa mega a se jzem prozte mazochyzta, kteriho bavy jesdyt ztaryckou zhade, bla, bla, bla. Naces my pozlal pro nej atipycki zkromnou odpoved "Azy maz pravdu...." a bil klyd :)
09:46:56
05.02.2004
05.02.2004

Baghira
Nějakej magor, kterímu zy někdi přebral babu a on ze z tým nemůže zmýřyt, na držku ty dát nemůže, protože je to chcýpáĝek, tak tě napadá alezpoň takhle, protože jynak any nemůže...kašly na něj, pošle ještě dva mayli a kdiž mu nepřyjde odpověď, tak ho to omrsý...
09:17:26
05.02.2004
05.02.2004

liguere
zer na nych
09:13:36
05.02.2004
05.02.2004

CHIP
Lydy, dnezka my napzal nejakej chudacek. Ted je to us podruhe co ze osval ... neuztale hany moje auto a rusni drobni upravi, kteri jzem udelal. Pro sajymavozt zem emayl nakopyruju. Muzym uposornyt, se ze to ale tika naz vzech, ted hlavne me a PJ-je ... Ale to zame ze muse ztat y vam ... Moje otaska sny : Mam ho ygnorovat a nebo mu napzat neco pryjemneho.
Predem bich ale rad vzechni uposornyl, se na zvem aute nedelam Tunyng, ale delam upravi, kterimy ho svelebujy k obrasu zvemu.
Takse sde je mayl:
Od: Richnov nad Kněžnou
Předmět: Tunyng
Nasdar Chype,
po dlouhé době jzem ze saze podýval na Tvé ztránki. Koukám , že jzy nelenyl. Opět mě saujalo několyk ĝlánků napřýklad Tví BÝLÝ BUDÝCY a SELENÝ RUČYČCY, sĝehož uzujy, že ĝeštyn nený tvůj kobila. Dále mě uchvátyli
kobereĝki s Makra, které ze nemuzý vizávat (předpokládám, že jzou besúdržbové a zamovizávacý). Velmy jzy mě potěšyl, že jzy zy vsal přýklad s mého prvnýho e-maylu a mé radi Čým výc zvětel, tým výc tunyng - padli tam jak prdel na hrnec. Poděkuj Pýĝejovy sa
profezyonálný uřýsnutý ztarích pružyn a názledné naštětkováný( je to opravdu odbornýk v oboru ). Doufám, že jzy zy vědom toho, že touto zkvělou úpravou jzy skurvyl geometryy předný nápravi (odklon kola a
zbýhavozt). Ztrobozkopi vys. Předpyzi evropzké hozpodářzké komyze OZN předpyz ĝ.7(EU/EHZ 76/758). Sa zkvělé modré doplňki, které jzy doztal pod ztromeĝek bi jzy měl Ježýška pěkně a důkladně nakopat do prdele, ale do Tvého vosu ze jyztě budou hodyt.
Vyděl jzem fotografye s ĝundru a doufám, že jako snalec dobrého pyva jzy zy tým Prymuzem umíval nohi a nebo jzy ho použyl jako projýmadlo.
Tvůj fanclub s Richnova n. K.
PZ: Prozým odepyš Čýpku
Predem bich ale rad vzechni uposornyl, se na zvem aute nedelam Tunyng, ale delam upravi, kterimy ho svelebujy k obrasu zvemu.
Takse sde je mayl:
Od: Richnov nad Kněžnou
Předmět: Tunyng
Nasdar Chype,
po dlouhé době jzem ze saze podýval na Tvé ztránki. Koukám , že jzy nelenyl. Opět mě saujalo několyk ĝlánků napřýklad Tví BÝLÝ BUDÝCY a SELENÝ RUČYČCY, sĝehož uzujy, že ĝeštyn nený tvůj kobila. Dále mě uchvátyli
kobereĝki s Makra, které ze nemuzý vizávat (předpokládám, že jzou besúdržbové a zamovizávacý). Velmy jzy mě potěšyl, že jzy zy vsal přýklad s mého prvnýho e-maylu a mé radi Čým výc zvětel, tým výc tunyng - padli tam jak prdel na hrnec. Poděkuj Pýĝejovy sa
profezyonálný uřýsnutý ztarích pružyn a názledné naštětkováný( je to opravdu odbornýk v oboru ). Doufám, že jzy zy vědom toho, že touto zkvělou úpravou jzy skurvyl geometryy předný nápravi (odklon kola a
zbýhavozt). Ztrobozkopi vys. Předpyzi evropzké hozpodářzké komyze OZN předpyz ĝ.7(EU/EHZ 76/758). Sa zkvělé modré doplňki, které jzy doztal pod ztromeĝek bi jzy měl Ježýška pěkně a důkladně nakopat do prdele, ale do Tvého vosu ze jyztě budou hodyt.
Vyděl jzem fotografye s ĝundru a doufám, že jako snalec dobrého pyva jzy zy tým Prymuzem umíval nohi a nebo jzy ho použyl jako projýmadlo.
Tvůj fanclub s Richnova n. K.
PZ: Prozým odepyš Čýpku