Štefty

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 22.10.2002 do 24.10.2002, založil/a
řadit dle data
09:42:27
24.10.2002
Jirik
Ty Jižího jsou tak tvrdý že to závitníkem nešlo a tak to vzal na soustruhu.
Ale jinak U-geene. Tys tam měl 3,3 a 2,8 podložky na dlouhejch šteftech. Teď už bys na tom taky nejezdil že ne.
A Čížo, když jsou delší o 1 - 2 cm oproti sérii tak je to v pohodě. Ty moje jsou delší o cca 4 cm a to už je vzhledem k jeho volné délce dost. Takže raděj udělám výměnu za jinej typ podložky.
21:17:30
23.10.2002
U-Geen
My sme to taky protahovali normal zavitnikem a slo to, akorat se holt vic nici no... a matros to byl asi dobrej kdyz to byly dlouhy stefty primo ze Skoda AZNP
20:09:37
23.10.2002
Číža
Tak to je zajimavy ale ja to vlastě potřebuju delší jenom o 1cm a vzadu o 1,5cm tak to snad pude protahnout a zkratit a to snad nebude tak moc namahany doufam.Ja tam pak dam prolisovany disky ja si myslim ze to s tema podlozkama udela dobrej rozchod tak to snad pude.Tak nevim ale snad to pude.
17:07:22
23.10.2002
Jirik
Pokud je to dobrej materiál, tak to závitníkem neprotáhneš. Budeš to muset nechat protáhnou u soustružníka. Taky jsem to nechával dělat /stejný problém, krátký závit/.
Já se budu teďko dlouhejch šteftů zbavovat. Protože jsou víc namáhaný a víc pracujou než ty původní krátký. Obyč. jsou dlouhý asi 3,5 cm, z toho 2,5 cm je závitu.
Ty moje jsou dlouhý 6 cm závitu + to co je v bubnu, takže zhruba 7,5 cm. A i když jsou z hodně kvalitního materiálu, tak to prostě pracuje. Musí to bejt fakt natvrdo dotažený, jinak je to o jeho prasknutí. Budu dávat podložky přitažené pod původníma šteftama a v tej podložce nalisovaný jiný štefty. Protože pak nebude ten kratší šteft namáhanej na krut, ale na tah, na což je vlastně dělanej a kalenej. U dlouhejch stačí aby se to trochu povolilo provozem a už je to naprdel. Už bych to nechtěl. Vím o čem mluvím. :o/
21:34:02
22.10.2002
Číža
Zdar lidi mam takovej problemek kterej sem si ještě neověřil protože můžu mít štefty ktery byly na elektronech mylim na kopretinach nebo tak něco a ja je chcu na podložky a na plechače ale myslim si že budou asi zbytečně dlouhy ne??A taky bude kratkej zavit alespoň se mi to zdálo na první obhlídnutí tak poraďte kdo máte zkušenosti dík.
Extreme Tyres