Zavařeny kliky dveří

prohledat
96 příspěvků (zobrazeno 51 až 96) od 22.01.2004 do 22.02.2004, založil/a
řadit dle data
08:30:31
29.01.2004
Jirik - zrušená registrace
2 martyCZ (Martin Sliwka) : hehe 1
21:41:11
28.01.2004
martyCZ
-> Jirik: kliiiid ;o) ja mam na netu dycky problem ptz. ja jsem takovy rypal a kdo me zna ten to vi ale na netu me moc lidi nezna a pak to tak dopada

jinak pokud nekdo procita obcas tydle stranky tak si dokaze pomerne rychle prebrat kdo tu necemu rozumi a kdo ne, ja napriklad neprispivam konstruktivne skoro nikde pac tomu vubec nerozumim
21:21:11
28.01.2004
Kurvapes
No tý vole diskuz jak svin.
11:33:31
27.01.2004
Saky
Jinak me taky stve ze se u debat o necem resej kraviny o nicem, ale co se tyka me tak ja jsem snad nikdy nepsal o necem jinym, a kdyz jo tak to bylo soucasti rady.. ja se aspon snazim dodrzovat nejaka nepsana pravidla, co se tyka inzerce je to podle me nutnost zareagovat a usmernit ceny pripadne nabidnout neco podobnyho..
jsou tady jini lide jejichz hodnota prispevku je skoro nulova.. vety typu smajliky, "hm pekny" atd.. me moc neberou..
11:29:04
27.01.2004
Mysirda - zrušená registrace
-> Jirik: Díky za radu, protoze jses tady asi jedinej kdo mi poradil a ne jenom kecal jestli se to na auto hodi apod.
11:15:02
27.01.2004
Rapid
1
11:11:19
27.01.2004
Saky
jasne at si dela kazdej co chce, me jen mrzi ze vetsina lidi je v ty skupine, co to ma jako nejlevnejsi auto a nikdo si to neprizna-) a jeste se cejti pak nekdo ukrivdenej kdyz jim clovek neco poradi.. Tim zase nikoho konkretniho nemyslim.. aby se zase nekdo neurazil a necejtil se jako kreten..
11:06:12
27.01.2004
Rapid
komar: jasne, rad1 ja sem to nemyslel nijak zle! me jen mrzi kdyz vidim tu spoustu zpryznenejch skodovek!!! ja to asi delam z jinejch duvodu nez ostatni ... spoustu lidi to ma jen pro to ze to je "levnejsi" nez upravovat jiny auto, nekdo si holt koupi skodovku protoze na nic jinyho nema a pak zacne neco delat, ale vi ze ji stejne s prvni prilezitosti posle dosveta a koupi si neco lepsiho. Nekdo se to proste snazi prekopat aby to jako skodovka vubec nevypadalo atp. jak rikam, delejte si co chcete...
10:58:49
27.01.2004
U-Geen
-> Rapid: Asi tak. Tady jsou tak 2 nebo tri lidi ktery tomu fakt rozuměj... a ostatní maj povětšinou akorát blbý připomínky
10:55:52
27.01.2004
Komár 1981
...kurnik to jsem se rozepsal...9
10:55:32
27.01.2004
Komár 1981
Nechcete si to teda nechat jinam??? Takovadle diskuze je uplne nekonstruktivni! Mysirda jen potreboval poradit, jak na to (predpokladam, ze se sam rozhodne, jestli do zavarenejch klik pujde nebo ne) a zatim se toho moc nedozvedel (asi od dvou lidi tu ma navod jak to udelat) a jinak se dozvedel, ze to vase stara dostala, nebo kdo je debil a pod a zasira tu diskuzi. Myslim, ze by se tu melo postupovat v zajmu cloveka, ktery si tuhle oblast diskuze zalozil, aby se neco dozvedel a ne aby jste si tu na sebe vylejvali nejakou spinu, pomluvy a nenavistny recicky a tak... Jestli chcete diskutovat o necem jinem, nez je zavareni klik, tak zalozte jine df a tam si vylejvejte dusicky! Tady by se melo radit a ne pomlouvat! Takze - navod tu nekde utopeny v plitkych kecech je a jestli ma nekdo lepsi navod jak zavarit kliky, tak sem s nim! Kecy si nechte do hospody, emajlu nebo ICQ... nebo kamkoli (bohuzel to takhle nevypada jen v tomhle df, ale i v inzerci atd...) Ach jo.

To Rapid: Mily Rapide, nemam na tvoji osobu de facto nijaky nazor, to fakt nejde, pac se nezname! V prispevku z 26.01.04 12:45:34 hod jsi se v me osobe hodne zmylil, ale to je pochopitelne, kdyz me neznas. Udelej si nazor jaky chces, ale doufam, ze az budes mit cestu do Prahy (stejne jako prip. ja do Tabora) tak se srazime, abychom si ujasnili sva stanoviska! Zatim se mej!
10:45:05
27.01.2004
Rapid
jo, se sakym souhlasim! a ja uz radsi drzim hubu1 Jirik asi nepochopil co sem chtel rict a nak se tu rozkecal!8 nebudu to resit. At si kazdej dela co chce, me je to uprdele. A co se tyce sakyho, sem rad ze sem tu na nej narazil, je to prvni clovek co mi dokazal spoustu veci vysvetlit, co se dost vyzna v motorech...
10:40:58
27.01.2004
Komu tady nedala stará jsi pravděpodobně ty MartyCZ, takže se uklidni (nebo tam dej aspoň ňákýho smajla 1). Někdy si říkám, že se z toho tady stává panoptikum blbounů - stejně jako říká Luděk, kterej už sem raději moc nechodí. Do celkem inteligentní debaty nebo rozepře sem tam hupsne nějakej duchaplnej blábol. Jenom prostě řeknu svůj názor, ale to je asi špatný, ale furt lepší než se sklopenejma ušima lézt někomu do řiti (obecně). 1 Už jsem se všiml, že se tu najde dost lidí, kteří se staví vždy na něčí stranu, protože si řeknou, no jó, co kdybych od něj jednou něco potřeboval 8 To taky není 2x upřímné. Jinak chápu, proč jsi naštvanej a proč jsou některý tvoje odpovědi jaký jsou.
09:47:31
27.01.2004
Saky
asi mas pravdu, asi bych nemel psat nic, ono to neni zadna arogance (ke vetsine lidi ne jen k nekterym..)ale kdyz se zepta jeden a druhej den druhej na to samy. .asi uz nebudu psat nic a bude..
jo bavi me debatovat proc ne?
mimochodem jak ty pises dementi a nicemu nerozumi-) vis ze mas mozna i pravdu? nekdy me to tak pripada, ale vsude ja pridam smejlik, a nikdy to nepisu primo na nekoho ale vseobecne a kdo se jako ten kreten u toho cejti je jeho vec, ja tady z webu znam taky jen par lidi.. a o nikom bych netvrdil ze je kreten, co se tyka mych rad nerikam ze sou vzdy spravne ale vetsina jich je podlozena a kazdy dojde k podobnym zaverum.. ja jen usetrim nekterejm lidem cas a jejich poznani.. nekomu to usetri penize, nekdo si mysli ze sem namyslenej kreten a udela si to stejne jak chce.. ale vetsina stejne nekdy prijde na to v cem byla chyba..
09:45:00
27.01.2004
martyCZ
-> Jirik: tobe dneska nedala stara/stary nebo mas kramy?
09:38:41
27.01.2004
2 Saky : prosim tě, buď raději zticha. Ty si ve vášnivých diskusích přímo libuješ, že ?
Jinak nepopírám, že z některých tvých odpovědí, které jsi schopen komukoliv uštědřit je mi šoufl a arogance z nich úplně čiší. Na takové diskuse vůbec nereaguji, pouze si je přečtu. 1 Ale že bys mi vadil to určitě ne. Navíc jsme se nikdy neviděli a každej má jinej styl psaní, ze kterého se mimochodem zřídka kdy dá něco vypozorovat o povaze člověka u ostatních bedýnek. Stačilo by jenom, kdybys přestal psát stylem, že ostatní okolo jsou hrozní dementi a ničemu nerozumí. O Rapidovi platí totéž. Nebudu kritizovat, protože nějak zaperlit se podaří občas každému.
A někoho kritizovat zásadně kritizuji, hehe 1
Tak nic ve zlým kucí. 4
08:35:14
27.01.2004
aDAm
-> Majkl: myslím že RApid to křídlo ala rychle a zběsile v plánu nemá....;-)
08:33:58
27.01.2004
Saky
Jiriku jestli ti tady vadim tak staci rict-)
08:04:18
27.01.2004
Majkl
nevim co fsichni mate, ja zcela souhlasim z nazorem RAPIDA. Kridlo rychle a zbesile atd... ja to tak chci a mam takovy upravy rad... mam rad proste extrem a jakykoliv radoby vytuneny sade fakt nemusim nejaky doupraveny SERIOVKY.... A nebo musi bejt videt vlastni prace nebo fantazie
07:49:13
27.01.2004
Já nevim co řešíš. Každej si naplácá na auto co bude chtít, co je třeba jak říkáš módní, ale hlavně co se mu líbí a co uzná za vhodné.
Ať už přijedeš někam na sraz, tak vždycky tam budou tací, kterým se něco líbit bude a pak další, kterým ne.
Dneska je holt taková doba, kdy každej musí mít dobrej telefon, hlučnou muziku, pěkný hadry, rychlý auto a samozřejmě plnou držku keců. Každej prostě dělá takový "úpravy" na který má prachy.
Překopat od základu auto, zadlužit se, žrát pak chleba a vodu a bydlet do třiceti u rodičů taky není umění. 8 Takovej člověk, kterej nemyslí dopředu a nepřemýšlí o tom, že bude muset taky jednou někde bydlet a ne jenom furt srát prachy do auta, je podle mě vůl. Je tady hodně študáků, který prostě ušetří nějakou korunu a koupí si třeba zrovna ty čirý kryty, jenom aby se odlišili. Když to dělají s mírou, tak proč je hned házet do žumpy.
Kurva sere mě, jak se tady někteří jedinci začínají chovat. A začíná se to tady taky nějak moc škatulkovat. Nejnepříjemnější poznámky mají lidi (obecně), který se tu objeví jednou za čas, všechno zkritizujou, všichni jsou blbý, ničemu nerozumí, řeší kraviny atd.
Jestli mají dotyční nějakej problém, tak nechť to jdou rozchodit, řeší to návštěvou psychiatra a nebo navštíví nějakej úchylnej chat.
Vy nevidíte, že se tady každou chvíli objeví příspěvek - koho kdo nemá rád a kdo koho sere ? To je podle vás normální ? Nikdy to nebylo potřeba, až od té doby, co sem začali lézt křiváci (výroba) a různí kazimírové (tlachalové). 10
Tak buďte všichni, "chytří a dospělí" hoši zdrávi. 8
02:48:34
27.01.2004
Rapid
Komar a spol: nejsem mimo, a nejsem zadnej seriofil!!! jen sem tim chtel rict abyste taky trosku premejsleli a neplacali na auto jen to co je v mode a pritom si ani nevsimli ze to vlastne kurvite!!! a o ty seriovce si povime az mi to bude jezdit, ju?!7 a nemluvil sem k nikomu konkretne ale tak celkove ...
20:10:12
26.01.2004
Bob
Hele a co zavařit všechny 4 dveře a nastřechu udělat dekl jak do tanku 1 1

Jako dekl by šel použít třeba vršek popelnice 47 47 47 47
16:32:17
26.01.2004
Komár 1981
-> Rapid: jses mimo... sorrac!!! 139 (jeste jsi zapomnel zminit, ze zavarit se maj i okna a haubna...) 5
14:46:42
26.01.2004
aDAm
-> cici: no já mám jen dvoje dveře tak nad tím uvažovat a kutit to nebudu ale myslím si že by neběl být větší problém to tam dostat;-)
14:43:14
26.01.2004
cici - zrušená registrace
-> Adam Radimovič: Tak to je hustý. To se mi vždy líbilo, to otvírání. Ale nevim, jak by to vypadalo. Chce to zkusit.
14:39:45
26.01.2004
aDAm
-> cici: no když už má to auto 4x dveře tak bych zavařil všechny a nebo dozadu zkusil nabastlit otvírání ala alfa u toho zadního okínka ;-))))
14:36:54
26.01.2004
cici - zrušená registrace
Dnes jsem viděl 120, zavařený kliky vzadu a vepředu nějaký karbonový, nevim, jestli jen polepy. Karbonový vypadaly dobře, ale myslím si, že když zavařit, tak vše.
13:19:38
26.01.2004
Milošek
-> Rapid: =seriofil3
jinak KOMAR s nasema super lakama se za nami otacej stejne takze uz se dal nemusime snazit:)))jo a HEEEC ve stredu jedu ke kamosum pro novej kabatek na moji shade bude se strikat:))))))))))))))))) )
12:55:31
26.01.2004
Co to blábolíte mladý muži ??? 9 1 9
12:47:15
26.01.2004
Rapid
achjo10
12:45:34
26.01.2004
Rapid
komár 1981: nejfrajerštější??? tak to je to jedniny o co mi fakt nejde1 všechno to zavařte, dejte bílý zadní svetla, kridlo ala rychle a zbesile, nezapomente protahnout predni kapotu, jo a nezapomen dat znacku dolu na naraznik .... to taky jeste nikdo nema!!!3 a až tohle všechno udělate, budete ty největší frajeři!!!fakt nekecam!!!všichni se za vama otočej...žejo Komáre....no a to je jediny o co vam jde!!!1 jo a jeste muziku....musite mit vsude poradny repraky!!!
12:39:31
26.01.2004
Milošek
no nevim kde ale ja videl frajery co mely ten plech na koberecky prinejtovany na misto kde byly kliky,melo to takovej psychotvar tzen vystrihlej plech ale bylo to originalni4 3
10:08:45
26.01.2004
2 Mysirda : tak si vyliž prdel. 1
A neni zač.... 1
20:22:09
23.01.2004
2 Mysirda : Já mám vařený kliky vzadu a nechal jsem si to raději udělat od klempíře kterej to dělá víceméně každej den.
- nejlepší je oříznout to okolo toho výstupku, než ho zaklepávat dovnitř.
- zezadu se tam vloží jako do kapsy plech a z obou stran naboduje
- jakmile vyřízneš ten obdélník s výstupkem na kliku (kterej zároveň zpevňuje linii a tvar dveří ve vrchní polovině), tak se to trochu prohne dovnitř.
- vaření taky není žádná prdel, protože se to musí navařit pořádně, aby to zaboucháváním neupadlo a nebo se to nehlo a pak nepopraskal kyt a barva
- vařením se to trochu prohne dovnitř (totéž ti udělá rám předních když tam vaříš "trojúhelní" například na M3 zrcátka, nebo stavitelný). Je to způsobeno tím, že plech okolo se prohřeje a chladnutím se zohýbá. S tím si však dokáže většina klempířů poradit, prohnutí a zakytování prohlubně se stejně nevyhneš.
- na hrubé zakytování je nejlepší skelnej kyt
(většinou je zelenej a po nanešení dosti hrubej)
- ten po zatvrdnutí zabruš do požadovaného tvaru aby seděla linie dveří.
- na jemné dokytování použij nějaký kvalitní dvousložkový kyt.
- nejlepší je pak nalakovat celé dveře
- na ten kvalitní dvousložkovej kyt můžeš rovnou lakovat a nebo můžeš celý vrata stříknout ještě plničem, ale ten se musí pak stejně dohladka přebrousit a vyhladit.
- podle mě je lepší akorát komplet dveře přebrousit i s původním lakem a pak nalakovat finální barvou.
- Proč ? Protože když by přeci jen lak a kyt popraskal, nedejbože vypad, tak se bude líp opravovat schůdeček, než půlmilimetrová prolálklina vypadlého kytu.
Hlavně na to nesmí přijít žádná mastnota, na dveřích po laku to není žádná prdel.
Mám vzadu zavařený kliky rok a dost často lezu dozadu, a pořád v poho. Vrchní lak mám finskou syntetiku s takovým plastovitým pružným povrchem.
Mnoho zdaru. Jo a ještě cena, 250,- kč jedna klika i s hrubým vykytováním skelným tmelem. 1
11:46:28
23.01.2004
Majkl
promin, vyrizni flexou to vyvzseny a zespoda priloz plech a naboduj a vzniklej prostor zakytuj
11:24:17
23.01.2004
Nic proti Vám, ale poslední dobou se tady rozrůstá to že když chce někdo s něčím poradit, tak ho ostatní akorad zkritizují, ale vubec mu neporadí. 8
08:55:34
23.01.2004
Majkl
souhlasim stim zavarovat vsechny kliky ,ale s otviranim na odskok z mista ridice
08:40:04
23.01.2004
Komár 1981
To co tu zminuje Samantus je dle meho nazoru nejlepsi reseni (nejfrajerstejsi - a o co jineho pri tuningovani jakehokoli auta jde, priznejme si to.... ), kdyz je zavarenej jenom zadek,tak mi to pripada nedodelany, nebo ze ten dotycnej nema dost odvahy a umu, aby vymyslel nejaky dobry reseni (nepocitam ty, ktery to cely zavareny maj a pak to otviraj ruco... to jsou zoufalci, nebo se jim to libi a tak je to jejich vec ....). Snad jsem svuj nazor nastinil srozumitelne...
06:02:58
23.01.2004
Palic - zrušená registrace
-> Mysirda: a co rovnou zavarit dvere aby se nedali otevrit vubets...... spevni se tak trochu karoserie a budes mit z toho dvoudverak se stahovanim zadnich vokynek...... to gardaci a rapidaci nemaj (sorry).... :))))
01:42:20
23.01.2004
Samantus
-> Tom: ten kterej otevira vsem dvere a ma zavareny kliky je vul a je xmichu, resi se to odskokama ovladanyma z mista ridice, je to daleko praktictejsi.
23:26:50
22.01.2004
takze zaklepat, do díry navařit plech a kitovat a kitovat. Dikky
23:25:00
22.01.2004
vonderka
-> Mysirda: normalne jsem to zaklepal a obkreslil si tu diru navaril a kytoval a bylo hotovo
23:24:34
22.01.2004
Tom
Neber to osobně, pokud dáš jenom zadní tak to ještě beru, ale když vidim nějaké pako se všema klikama zavařenejma kterej musí všem ostatním otevřít dveře zevnitř tak se směju.
23:16:02
22.01.2004
Chcu zavarit jen zadní, protoze tam stejne nemam sedacky a ani nikoho nevozim 1
A jen tak: Budu rad kdyz mi nekdo poradi misto toho aby mi rikal jestli je to blbost nebo ne. At si kazdej dela na svym aute co chce 4
23:11:44
22.01.2004
Tom
To je nepraktická blbost. Pochopim zavařit zámky, ty tam jsou stejně k hovnu.78
23:03:53
22.01.2004
jestli nedo tohle řešil tak bych byl rad kdyby se podelil o svoje zkusenosti. Jenom by me zajimalo jak na to. Uz jsem se na to dival ale kolem te misky kliky je to dokola takovy vystouply, takze mam to zaklepat dovnitr a pak tam navařit plech,nebo to cely vyříznout do tvaru obdelníku a do vznikle diry navarit plech a překitnout? Díky
Extreme Tyres