Podložky pod kola na 5x112

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 08.01.2004 do 15.01.2004, založil/a
řadit dle data
10:09:44
15.01.2004
Saky
zadni buben prevrtas to je fuk, tam to je jedno.. ty diry bys ani varit asi nemusel, ale predni kotouce tam nedas 4derovy na 4x98 ty diry se ti budou prekrejvat.. v jednom pripade jedna se bude kyt jedna dira na sroub kotouce s jednou pro kolovej sroub o 3mm a asi v lepsim pripade by se kryli dve diry o 0.2mm na jmenovitejch rozmerech zavitu, ty sou asi tak o desetinu mozna mensi takze by to asi slo sesroubavt na vsechny srouby nicmene ty dva srouby by nedrzeli tak jak maji podle me by meli malo masa.. takze bych volil 5ti derovy kotouce dopredu... pripadne i na zadek pokud bys nechtel bubny.. cena za unasec je stejna bylo by to drazsi akorad o kotouce a brzdice coz neni zas tak moc..
09:50:25
15.01.2004
Gryzly
-> BlackSUN: Myslel jsem použít stávající buben z Rapida. O do něj vyvrtat navíc těch 5 děr.

Včera zrovna jsem byl v Praze, převzít formálně ty Pirelli gumy (viz: www.meap.cz/u-geen/.../in dex.php?action=sho... )
a povidal tam jeden borec s Hondou Civic jak to řešil on. Nechal si někde udělat chemickej rozbor materialu, z kterýho je ten naboj. Podle toho zvolili pak elektrody (nebo co) a zavařili to. No a pak vyvrtali pět děr tam kde bylo třeba. Kdyby se tam hodili ty přední náboje trochu širší tak by tam mohl zustat normální Š130 kotouč, ne?
09:49:33
15.01.2004
Gryzly
-> BlackSUN: Myslel jsem použít stávající buben z Rapida. O do něj vyvrtat navíc těch 5 děr.

Včera zrovna jsem byl v Praze, převzít formálně ty Pirelli gumy (viz: www.meap.cz/u-geen/.../in dex.php?action=sho... )
a povidal tam jeden borec s Hondou Civic jak to řešil on. Nechal si někde udělat chemickej rozbor materialu, z kterýho je ten naboj. Podle toho zvolili pak elektrody (nebo co) a zavařili to. No a pak vyvrtali pět děr tam kde bylo třeba. Kdyby se tam hodili ty přední náboje trochu širší tak by tam mohl zustat normální Š130 kotouč, ne?
17:38:05
13.01.2004
Saky
no udelat se to da ,asi to bude nejjednodusi o tom zadna, jestli ty diry nebudou sedet je skoro jedno protoze ty diry nebudou funkcni resp zavit bude v unaseci, ale jde o to ze kdyz se to vyrobi tak aby se tam dal dat originalni prevrtanej buben tak kdyz budes chtit pak kotouce tak budes ty naboje muset delat znova protoze tohle bude nepouzitelny.. jeste moznost pouzit buben i se stitem taky z jinyho auta.. nicmene asi bych klidne volil oktavacky brzdice dozadu, je to na tobe jak chces da se vymyslet ledaccos, jde jen o to abys nedelal reseni na pul roku a pak ho zase nevyhodil a nepredelaval, brzdy se tam daji dat vicemene jakykoliv, at uz dopredu nebo dozadu..
taky budes muset mit jinej kotouc dopredu.. to bude taky par penez navic protoze nesezenes kotouc levnejsi nez skodovackej.. pripadne se vcas rozhodnout jestli chlazenej nebo jednoduchej atd.. moznosti je hodne-) kdyztak spis napis mejl proberem to tam..
12:22:52
13.01.2004
BlackSUN
2 Gryzly: Určitě by šel udělat náboj na 5xněco a mít na tom buben, přece zrovna třeba oktávka to tak má.. Ale Saky ti napíše jak to vidí on..
10:51:02
13.01.2004
Gryzly
Taky mě napadly ty náboje. Předek pujde, to je mi jasný.
A zadek ? jedině s kotoučema? Mám v plánu je tam někdy hodit. Ale nějaký s vnitřním bubnem na ručku. Možná z oktávky, ale určitě to nestihnu letos.
Vzadu mam vlečku. Co takhle udělan zadní náboj na 5x112 a odvrtat ty díry do bubnu. Ten je vystředěnej na tom osazení a šrouby by to jen držely proti otočení při brždění. je to jen myšlenka, co vy na to? Hlavně ty SaKy, co ty na to, ceny máš dobrý, pokud vyřešíme zadek tak se i dohodnem na tom předku.
18:39:54
11.01.2004
Saky
podlozku 4na 5 nejde leda naboje to neni problem, ale nejou to jen naboje musis dat i jiny kotouce protoze 4*98 mezi to tezko chytis vzadu pokud chces bubny to je problem s bubnem atd atd.. musi se to vymyslet cely jinak jetsli neco budes chtit umim z toho vsechno, je vhodne to navrhnout cely trochu jiak..
14:56:13
08.01.2004
WindMAN
súhlas, kontaktuj sakyho...
14:04:35
08.01.2004
U-Geen
Gryzly: nech si udelat naboje podlozky na zmenu 4/5 der nejdou udelat. Saky ti je udela za slusny prachy, rebelove za těžký, tak asi tak.
10:59:38
08.01.2004
CHIP
-> Gryzly: Myslim, ze ti pomuze i Saky .... koukni na jeho stranky o upravach ...
10:20:44
08.01.2004
tomesh
no rebelove nabizej rovnoou naboje, nebo zkus 737 830 180 ten by to mohl udelat
10:06:10
08.01.2004
Gryzly
Pro ty co budou rypat proč jsem je kupoval, tak proto, že:
Kupoval jsem je ve městě v zastavárně a chtěli za ně jen 3999,-
10:03:47
08.01.2004
Gryzly
Na podzim jsem si koupil elektrony z audiny 100. 7,5"x15. Maj ET 40 a rozteč 5x112. A ted mi poslaly z te tuningové firmy co je v chlumci n/C. email, že mi na to nemužou udělat podložky že prej se to tam nevleze (myslím jako tech pet šroubů mezi ty čtyři). Prosím pöraďte co mam dělat, nechcu se jich zbavovat jsou sice široký, ale jinak pěkný. Help mí plís.
Extreme Tyres