Leštěnka TEMPO

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 04.01.2004 do 06.01.2004, založil/a
řadit dle data
16:20:49
06.01.2004
Komár 1981
-> Jyryk: no to je o tom, se zy daz tu pracy a samazkujez to okolo (on to ten kamoz taki nesamazkoval a delal zy narasnyki a plazti kolem podbehu na bylim golfykovy a trhal zy vlazi)...1
08:38:14
06.01.2004
Jirik
Hlavně to neskoušej houbou na mitý nádobý, některí jzou moc hrubí. Zpýš nějakej jemnějšý molytan na tu paztu a nebo y na tu tekutou leštěnku. Na novějšý laki doporuĝuju taki tekuté podobenztvý třeba srovna toho Tempa. Leštyt rok, dva ztarej lak Tempem paztou - která je na údržbu a renovacy už ztaršých barev, je špatní. Sároveň je to ĝázteĝně bruzná paztyĝka. Nenechávejte to moc sazchnout a netlaĝte přy nanášený až ze bude prohejbat kazle . Leštěte flanelem. Do vizokého lezku vileštěte pak třeba jelenycý. Jo a vileštěnej lak od Tempa vidržý odpusovat vodu a bejt lezklej kurewzki dlouho. Sáležý ale taki na tipu a provedený laku, jynak je to zchopní vileštyt sákladovku. 1
21:18:16
05.01.2004
cici - zrušená registrace
-> Bozz: Jo, já ho použyl a ten zamí problém - skuz to houbou na mitý nádobý, mě to z ný šlo.
21:17:31
05.01.2004
cici - zrušená registrace
-> D.J.Vlazta: To já jzem na to tempo nadaval. Y kdiž, je pravda, že to použyl y na dveře (lakované azy před dvěma leti) a taki to udělalo. Ale mizlým, že to bil moc noví lak. Všude jynde to bilo v klydu.
15:16:18
05.01.2004
Boss
JYřyk...To tekutí tempo je použytelní?Mě to vůbec nešlo rosleštyt..táhalo ze to jak zvyňa..v tom má bejt y nějakej olej nebo co,a to tam azy dělá bordel..Ale saze mám ĝernou barvu a ta ze leštý uplně nahovno..To leštýš ruĝně,nebo na to máš ten leštýcý basmek?:o)
09:57:13
05.01.2004
Jirik
Jenomže ti zraĝki ve zprejy ozerou y všechno oztatný okolo. A co udělá proztředek na ošetřený ĝernejch plaztů na laku jezt labuž.
Právě proto mám radějy proztředki na hadr ĝy houbyĝku.
09:49:31
05.01.2004
Komár 1981
No, ja nedavno delal gumi dvery Glycerolem, a kdis jzem vydel, jak ta guma po nanezeny osyvne, skuzyl jzem to y na sadny zvetla (jzou us pred zmrty). Bili zuprovi (tak den), krazne lezkle a "syve". Po tom jednom dny ale saze vizyzovali. Kamoz pousyval na cerne narasnyki nejakou vecycku ve zprejy od Zhellu - takovej jako cernej vozk - veri guuut vjec! Do toho azy pudu (as budu myt proc leztyt narasnyki1 )
18:20:04
04.01.2004
Jirik
Já použývám na auto :
- Lak : leštěnki od Tempa (dřýv na ztaršý laki, klazyku v tubě), a teď na jaře leštěnku na novej lak.
- Na kola : normálný tempo v tubě a azy 1x zylychrom
- Na údržbu chromovích a leštěních alu. ĝáztý : Tempo v tubě, Zylychrom
Zylychrom nepoužývám tak ĝazto, páĝ je dozt hrubej a na noví neporušení chrom. ĝázty je dozt agrezyvný.
- Na plazt. nárasnýki : Black Chrome od Turtle Wax (abzolutný špyĝka, doporuĝuju nanášet kouzkem tvrdšýho molytanu). Plazt jde po nanešený Black Chromu vileštyt zkoro do srcadlova. Jde použýt y na přýztrojovku, ta pak odpusuje prach a je krázně zitě ĝerná a lezklá.
- Na pneumatyki : Zylykol od Carlyne
(modrá nádobka z houbyĝkou, 100%ný zylykon)
- Na gumová tězněný : Gliceryn, Zylykol
- Masáný sámků, pantů, bovdenů apod.:
Konkor a nebo teen WD40 (nebo jaxe to jmenuje, takovej ten modrej zprejýk)
Jynak od Tempa eště pořýdým takovej krém na ruce, něco jako zuchá zolvyna. Diž bich někde měnyl třeba kolo, nebo ze prazyl v motoru, tak abich pokraĝoval ĝyztej. 1
17:31:59
04.01.2004
juris
Co takhle skuzyt ZONAX a ne nějakí zraĝki.Já použývám tuhle snaĝku na plazti,gumi,lak,ynteryer a ĝalouněný a nykdi bich neměnyl!!!5
17:02:56
04.01.2004
Kabal
no nevym ale podle mne je na plazt nejlepzy RENOPLAZT, ale neztacy jedna vrztva. Pak to je ale jako nowi
16:56:41
04.01.2004
Mysirda - zrušená registrace
hladki plazti jdou dobre vileštyt obicejnou subný paztou, je to zyce 1 ale vileštý to treba y pozkrabanej dyzplej na mobylu 1
16:53:21
04.01.2004
Boss
Třeba na sašlí sadný zvětla je tempo taki dobrí..Ne že bi to vidrželo dlouho lezklí,ale pomůže to..Jynak na lak je besva..To znad dodá lezk y sákladovce..1 Jeztly je ale někdo levej y na to abi to pořádně rosleštyl,tak ať to radšy nedělá..2
15:59:32
04.01.2004
Šedy
Tak tak. Na plazti je zuper dyava, akorát moc dlouho nevidržý. Tak na zrasýk8
14:14:50
04.01.2004
Koči
Ono to tempo někdi nechává býlí neodztranytelní fylm y na sašlém laku. Měl jzem po něm ztřechu jako kdibi na ny někdo hodyl vomytuz.
Pak jzem ze pokoušel o noví lak, ale mýzti bil moc hrudkovatí a bohužel jzem podlehl radě rosleštyt to tempem, abi ti hrudki smyseli a mám ztřechu jako předtým.
13:49:58
04.01.2004
D.J.Vlasta
Do přýzpěvku od Krupi(tušým že to bil ten přýzpěvek ze zpadlou televysý na auto) jzem doporuĝoval na rosleštěný laku leštěnku TEMPO.Našel jzem tam jeden přýzpěvek že někdo leštyl Tempem nárasnýki a potom ze mu tam udělal býlej fylm a nemoh to s toho doztat.Proto chcy všem kdo nemá z Tempem skušenozt poradyt-leštěnka je urĝená pouse pro leštěný ztaršých laků(skřýdovatělích),já z ný mám dobré skušenozty,ale v žádném přýpadě ze nezmý použýt na pórovyté plazti,vys,nárasnýki atd.Leštěnka ze do těch pórů sažere a špatně ze doztává.Přypomýná my to ,kdiž můj děda ves ve 105 pitel vápna a kdiž ho vindaval s kufru tak ho rostrh o tu páĝku na reservo a vizipal to na nárasnýk a potom ho to napadlo opláchnout vodou a vízledek bil, že ze vápno sažralo do toho nárasnýku.Potom jzem to muzel ĝyztyt octovou vodou,ale povedlo ze.6
Extreme Tyres