vzduchový filtr

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 24.12.2003 do 31.12.2003, založil/a
řadit dle data
20:10:33
31.12.2003
martin
no horší už to snad ani nebude;o).S těma experimentama-tak to je svatá pravda-ale já rád objevuju"objevené&qu ot;;o))-někdo to dělat musí;o)!!
No ale kdyby přece jen-tak vyhlašuju anketu o"hodnotné ceny";o)-na téma:jak využít nevhodný vzduchový filtr.Celou akci bude na mou žádost zastřešovat legendární časopis"7-čka pionýrů"-takže se je jistě na co těšit!!
06:52:31
31.12.2003
Jirik
No nevim, on ti každej prodejce vychválí ten filtr, kterýho značku prodává. Jeden mi řikal, že nejlepší jsou OMP, páč K&N se rozlepuje, další vychvaloval K&N před Greenem a King Dragonem, prase aby se v tom vyznalo.
Ono K&N má z těch co jsem jmenoval pomálu největší tradici, tak na něm nevidím navíc za ty dukáty co to stojí nic špatnýho. Hlavně je osvědčenej - jezdí s ním nejvíc lidí. A vzhledem co ty filtry stojí, to nejni 2x dobrý zboží na experimenty. Co s nim pak budeš dělat, když bude horší, heee ??? 1
18:41:52
30.12.2003
martin
bavlněnej byl hlavně hrozně předraženej;o)-ale to pravda s funkcí moc nesouvisí.
ne vážně-nejhorší bylo,-když jsem v létě dojel domu(v noci)-dal auto do garáže,-no a jak se od zahřátého"sacího&quo t;zplyňoval benzín v plovákových komorách karburátoru-tak byl smrad po celým baráku.No a to víš-nežiju sám;o)-takže musím brát v potaz i fakt,-že benzínové noční dýchánky;o)se zrovna neujaly.
Ale smrdělo to i za jízdy-při otevřeném okně.no prostě-je to problém.
Filtr už mám ale slíbený-dovoz prý někde z anglie-a je údajně lepší než KN(snad se to to netýká taky toho smradu;o))
Takže"UVIDIME"! !!
16:36:52
29.12.2003
Saky
a co ti nevyhovovalo na bavlnenym? lepsi filtr nez bavlnenej nesezenes.. musis ho dat ale tak aby nenasaval teplej vzduch pak to muze byt horsi.. ale pokud das jakejkoliv filtr tak jak si mel to KNko tak to lepsi nebude
13:54:16
24.12.2003
Max
myslim že kingdragon bylo něco takovýho...ale můžu se plést....
13:06:56
24.12.2003
martin
zdravim všechny vespolek,-a využívám svatečního volna k dotazu(neb skalní škodovkář si od okřidleného šípu nedá pokoj ani na štedrý den;o)).
Sháním na karburátor"jikov 32 SEDR"sportovni vzduch filtr.Ale ne ledajaký.Měl jsem už KN kit-a ten mi nějak nevyhovoval.Potřeboval bych něco na bázi"molitanu". Ale ne přímo molitan-ten by pravděpodobně shořel.Budu vděčný za všechny rady,či případný kontakt na nějakého dovozce.díky.
Extreme Tyres