Tmava Skla? Jak a Zakolik?

prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 19.12.2003 do 10.01.2004, založil/a
řadit dle data
22:07:56
10.01.2004
Zero
A nakolyk to vijde?
14:57:39
30.12.2003
Baghira
Jyryk: ohhh...dýki...Já jen že někde ĝetl o nějakích směnách, kterí jzy udělal, ale hledal jzem auto marně. Nenech ze nykím odradyt, obĝaz ze ztane každímu, že mu někdo napýše něco neheskího na jeho auto, ale kvůly anonimům to přece neděláme... Navýc biz bes problémů bil urĝytě v popředý hodnocený.
14:55:58
30.12.2003
cici - zrušená registrace
Taki jzem to řýkal ... Ale ten přýběh jzem zy nevimizlel (já ne, nevým, co kamarád) :-)))
14:50:10
30.12.2003
martyCZ
pokud jzou homologovane tak jzou homologovane, na ZTK zy muse leda polybyt :o)
14:47:06
30.12.2003
cici - zrušená registrace
Největšý problém je právě z ZTK. Kamarád měl na Rapydovy homologované ĝerné fólye (zamolepýcý), přyjel na ZTK a tam ho z tým vihodyly (muzel je před chlapem zundat, kdiž to měl, tak to ZTK doztal). Přyjel domů a nalepyl je tam snova, měl je v garážy pro tento přýpad. na toto posor, sáležý, jakí manýk tam bude, někomu ze to lýbý, někomu ne.
13:08:51
19.12.2003
Jirik
Nený. U pokovenejch folyý je vydět ven úplně ztejně.
Já to porovnával na demontovanejch zklech.
Dozt jzem ze o to sajýmal a v jedné fyrmě jzem ztrávyl zbýráným ynformacý a okukováným vsorků 2 hodyni.
Mám o tom y nějaké matryáli a tyzkovyni.
Právě profezyonálný a kvalytný folye, odborně nalepení, nebudou bublynkatí a proužkatí. 4000,- bi tě to nemělo nygde ztát. Na tu šáde poĝýtej těch 2200,- z papýrem. 1 Ale plno víhod to pokovený zamosřejmě má, furt je to jako zouĝázt zkla.
Kvalytný folye z ateztem u mě ale jako dodateĝné satmavený vedou, už kvůly tomu vizklýváný a opětovnému sazklýváný oken.
Auto jzem ztáhnul na sákladě anonimnýho bombardováný mejlama a proztě mě to y nějak puztylo, po ztažený bil sa chvýly pokoj.
Předělal jzem tam saze dozt věcý a něco y kvůly lepšýmu vshledu demontnul a jzem y lýnej to snova fotyt a uploadovat ti fota z náhledama. Ztejně bich něco takovího dělal až sjara. Páĝ jzem teď kár přesul na symný špalki a pracuju na zpodku. Už je pěkně polakovanej y z podběhama a vnytřný ztranou blatnýků (modro-slatá). Dělám na tom furt. Taki musygu, viměný ze sadný bubni, pořád je co dělat.
Dýki sa sájem Baghýrku, jzy jeden s těch kluků, kteřý jzou tadi už díl a jzou fajn. 1 1 1
12:37:19
19.12.2003
Baghira
A vubec Jyřý, proĝ jzy ztáhl zvoje auto s galerye? Chtěl jzem zy ho prohlédnout a nemůžu ho najýt?
12:34:36
19.12.2003
Baghira
Já ale nemluvyl o tom, že bi to pokovený bilo nějak lepšý, jen jzem řekl, jak je to na Lybereckích ZTK-áĝkách. Zpýš šlo o to, že jzem ještě nevyděl profy udělaní folye. Každej to má bublynkovatí a proužkatí, pokud to teda nemá sa ti 4000,-... znad. Mě to pokovený višlo na 600,- na všechni boĝný zkla...y ze zklama!!! Ale jednu víhodu to pokovený oproty folyým znad má. Je s ynteryéru podztatně lýp vydět.
12:06:53
19.12.2003
Milošek
no ja jel na technyckou z folyema netuzym kolyk procent ale 30 to roshodne nemelo....
mam srcadlovki a na ztk to bil nejmenzy problem bilo to v A-kategoryy=lehke savadi a ztema projdez vsdicki a o homolagacy any nezlizeli ti folye a to na ti ztk jzou dozt oztri na vzechni ztarzy auta....jo a ti folye jzemzy lepyl zam a hodne lydy ryka se to vipada dooozt dobre nato se zem folye lepyl poprvi!!!a nakladi?-azy 210kc!!!azy proto se jzem celou roly doztal od kamoze:)))
PZ:folye mam y na prednych bocnych oknech...
09:39:48
19.12.2003
Jirik
Tak zy to eště jednou pořádně přeĝty a pak nebudeš pzát, že z pokovenejma projdeš dicki a z folyema je problém. Kdiž budeš mýt homologovaní, tak ne, od toho tu homologacy majý.
A ti z tou ochrannou vrztvou na tom budou co ze oděru tíĝe shruba ztejně jako to pokovený. To prej ze dá vodřýt taki. Já vym, je to moc dlouhí a ĝlověk na koncy sapomene co bilo na saĝátku. 1
Jynak mě ze okno nykde nešoupe, kromě zametek bi nemělo any gde. 1
08:06:06
19.12.2003
Baghira
Akorát, že na technyckí z pokoveníma zklama projdeš zkoro vždi a z folyema už je problém. Už jzem vyděl pár "technyků" ze zpadlou bradou, že to co mám nejzou folye. A vshledem k tomu, jak ze ve dveřých zkla ztále růsně o cokoly oškrábávajý, doporuĝuju pokovený, protože ne každá folye to vidržý...
07:22:07
19.12.2003
Jirik
Čázteĝně neprafda: 2
Na škodovku může ztát pokovený kolem 4000,- podle tipu auta. Přy vlaztný dopravě už demontovaních zkel ze jde doztat na pěknou cenu, ale ztejně muzýš přypoĝýtat ještě nové těznýcý gumi a pokud bude pod gumou nedejbože vihnýfka tak y tmel.
Kdiž ty tam pak pochĝyje je to tvůj problém, kdežto u fyrmi to můžeš třeba 3x reklamovat. A to že tam pak teĝe ze ztává dozt ĝazto y u o hodně novějšých aut než je škodovka.
Snám také pár lydý, kterím přy "odborné" manypulacy a montážy, nebo dementážy zklo prazklo. A to u už pokoveného jaxy samrsý. Kdiž prazkne přy manypulacy fyrmě, je to jejych problém a v ceně která je předběžně ztanovená ze to nemůže nyjak odrasyt.
-
A teď ti folye. Neateztované ze dajý zehnat sa pár šlupek, to je jedyní pluz, ale zpýš majý hodně protypluzů. 1
Nemajý homologacy, v nocy je přez ně blbje vydět, kdiž potkáte polycajta tak je možná budete muzet zundat, neprojdete z nyma na ZTK, muzýte zy je nalepyt zamy - fyrmi (Autozkla) je odmýtajý lepyt, hlavně kvůly tomu že nejzou koupení u nych (nejĝaztějšý hláška : "nechte zy je nalepyt tam, kde jzte je koupyl").
Homologované folye:
virábý např. "3M" , fyrma "Bruxafoll" a ještě ze jych několyk najde. Na jaře půjdu pravděpodobně do toho Bruxafollu (folye amerycké vírobi).
Každá fyrma z autozklama která chce třeba srovna ti Bruxafolli lepyt pozýlá na vlaztný nákladi zvoje saměztnance na špecyelný školený. V ČR jzou tušým pouse dvě školýcý ztředyzka.
Lepý ze bes demontáže zkel a y sadný dozty vipouklé ze lepý s jednoho kuzu.
Levné folye jzou sabarveni buď přýmězý v lepydle, nebo přýmo barvou nanezenou na folyy - právě proto je z nyma tak špatně vydět ve tmě.
Bruxýki jzou sabarveni pokoveným a majý y ochrannou vrztvu proty poškrábáný. Dávajý na ně y dozt velkou sáruku, ale boužel zy nevspomýnáju kolyk.
Na předných boĝných oknech jzou povolené folye ze sabarveným max. do 30% . Muzý mýt 70% propuztozty zvětla. Zamosřejmě doztanete na homologované folye certyfykát a nebo jyné lejztro které bizte zy zebou měly brát na ZTK. A nebo zy můžete nechat, na sákladě tohohle pergamenu, napzat folye do technyĝáku. Na škodovku jak jzem ze ynformoval, bi višli tito folye na cca 2000,- až 2500,-. Fyrmi to poĝýtajý podle zpotřebovaného množztvý.
Kdiž ze ty rosbyje okno, tak výš kolyk procent máš sabarvený a u prodejce máš sáruku, že budou mýt všechni okna saze ztejnou barvu. U toho tónováný (kovený) bi to nemuzelo vijýt úplně ztejně.
A u folyý, kdiž ty někdo rosbyje okno, tak vipadne celí a nemuzýš pak sbýrat po celim autě rosprzknuté koztyĝki boĝnýho káleného zkla.
Tak, to je shruba azy tak všechno, no. 1
Zlišel jzem něco taki o technyce "vipalováný zkel", ten dotiĝnej měl zkla ĝerní jak uhel, ale vyděl jzem to pouse svenku a nebudý to ve mě moc důvěru.
Teď je jenom a jenom na tobě, jak ze roshodneš.
Satym ĝuz. 1
01:21:54
19.12.2003
Lukáš
2 možnozty:

a) folye
b) pokovený

přy orygo montážy ze ceni mesy pokoveným a folyy téměř nelyšý, můžeš vírasně ušetřyt koupeným levnějšý folye a vlaztný montážy, ale ti většynou nemajý atezt ...

jynak platý, že pokovený/folyováný je z víjmutým zkel tak kolem 4 lytrů (jak kde), přy dodáný zamotních zkel je cena kolem 2500,-
00:28:48
19.12.2003
Zero
Tmava Zkla? Jak a Sakolyk?
Extreme Tyres