problem s cajtama

prohledat
84 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 30.01.2007 do 04.02.2007, založil/a syky.ja
řadit dle data
21:50:49
04.02.2007
King
-> Sušenka: Myslíš ten poslední? :) No boha - jsem holt zapomněl vyskloňovat slovo "škodofka" a spojení "bonusi spousta" má bejt správně "bonus i spousta".....teda jestli jde o tenhle druh poklesku :)
17:44:45
04.02.2007
syky.ja
taky ji mam radne osvicenou..............

13:50:24
04.02.2007
Sušenka
-> King: No tentokrat mi dal ten tvuj prispevek zabrat 1
23:22:35
03.02.2007
myschaak AZNP K.Hora
-> aler105: a taky by jí nemělo krýt TZ...jinak mi na to taky nic neřekli,prej co to tam dělá?říkám osvětlený to je...tak přešli k dalšímu
23:20:41
03.02.2007
aler105
ja nastesti taky nemam problem ale spz musi bejt nejniz 30cm nad vozovkou a citelne osvicena.
19:13:49
03.02.2007
King
-> zufo: Bu´d ujištěn, že na Virtu se za ty léta probralo snad všechno, co lze se škodifka spojit a jako bonusi spousta dalšího vč. prasáren :)
16:16:59
03.02.2007
zufo
Sušenka to bych musel vědět že to na virtu už bylo řešeno
14:34:12
03.02.2007
Sušenka
-> zufo:

skoda.stable.cz/cz/index. php?action=sho...

vyhledavani mi zabralo 5 vterin, zkuste to taky nekdy obcas... 4
13:49:24
03.02.2007
zufo
Sušenka co je tam taxativně vyjmenovany at vim?
17:56:48
02.02.2007
Jarda - zrušená registrace
no me to auto prijde dobry, az na uriznute pruziny, to je tuzing4 a nevim, co je pod plastama.... hlavne nedavej svetla z polotovaru a z fobie uz vubec ne, to by byl tuzing jak vysitej....4
11:35:30
02.02.2007
Sušenka
-> zufo: Proc by mel dostavat body - upravy ohrozujici provoz na pozemnich komunikacich jsou taxativne vyjmenovany a mracitaka k nim nastesti (bohuzel) nepatri...
22:50:51
01.02.2007
zufo
syky.ja a body ti nedavaji? jo styling je pěkná věc ale u nas se nedá (zatím- možná se to časem obhaji) taky si asi auto necham jen na srazy.
19:33:47
01.02.2007
syky.ja
DAff:za neony sem nedostal,kdyz me chytli pred 2 mesicema tak byly zrovna vypnuty.Ale za zamraceni a za clonitko sem dostal 1000.
17:14:44
01.02.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Luukkyy: 3 3 3 výkaloidní hneda
14:58:57
01.02.2007
Daff
-> syky.ja: kolik si dostal za ty neony pod autem a to mračení???
00:40:25
01.02.2007
King
-> Luukkyy: 1 No ještě žes mi to připomněl - ta samolepka "SLONY" (aternativně "ALPINE") na zadním okně - to je přece základ, tu jsem nechtíc zamlčel :)
00:04:49
01.02.2007
Luukkyy
-> Rabbit: Dík-> King: Š 110 LS se čtyřokem, barva taková ta výkaloidní hnědá. Vepředu dvě nezapojené mlhovky a poněkud krkolomě napasovaný spoiler ze 105. Na haubtně namontěné dva nasávače a mřížky z C sloupků, mezi kterými byla samolepka "orel přistál".

Na boku černé linky, po jejiž instalaci taťka postrádal izolační pásku a baumaxovy poklice. Na bočních oknech byla vkusná černá folie, lepená za sucha, na zadním skle roletky, což v kombinaci s beskydkami zaručovalo špičkový výhled z vozu. Ten ještě dopilovávala k dokonalosti samolepka Sony na zadním skle.

Interiéru dominovaly potahy ze sibiřského tigra a přední sedačky původem ze starého Chryslera á 200,- Kč na vrakotechně. Když jsem se je chystal přišroubovat k podlaze, přišel táta, vyhodil mě od "práce" a svařil k nim natolik kvalitní adaptéry, že jsem si je nechal dodnes a nechám si je nadále, akorát je seznámím s čalouníkem.

Velice jsem rozšířil výbavu vozu - night rider, otáčkoměr, hodiny původem z BMW, ve kterých jsem pálil 6V žárovky, CB 4, vše zapojeno krokodýlem před příslušnou pojistku.

O dobrou pohodu na cestách se staralo autorádio First Austria, které přes equlizer MTC živilo trojpásmové bedny First v zádu a kulaté Nippony ve předu. Byl to skvělý vůz, akorát je škoda, že jsem ho asi měsíc před vojnou rozstřelil 3
23:34:05
31.01.2007
Rabbit
King:

Já vim, že už to tu bylo. Ale nemoh sem najít tu původní debatu, tak sem přiložil aspoň todle co sem měl uložený na disku.

Jak řikáš, pokud je to osvělený tak by měl bejt klid. Ideálně když je to v prohlubni v spoileru a zavřený čelo.

Mám dojem že Maniak (nebo kdo to tu tenkrát řešil ) si to myslim dokonce chtěl nechat zapsat do TP.
23:10:59
31.01.2007
King
-> Luukkyy: Povídej, přeháněj! :) Překližka? Rychlý pruhy štětkolakem? Policejní siréna z integráčů řady UMxx z GMka? Já jsem se se na svojí prvotině Š100 dopracoval jenom do stádia obří samolepky "LUCKY STRIKE" na přední haubně, navzdory tomu, že jsem hnusnej nekuřák :)
23:05:53
31.01.2007
King
-> Rabbit: Já myslím, že se to tady svý času dost probíralo a že jsme dospěli k závěru (viz tvůj výňatek), že osvětlená RZ na zadním nárazníku by správně měla nechat "orgány" chladnejma, jenže.....Na autě, který má jenom tuhle libůstku to asi projde, ale......
22:49:47
31.01.2007
Rabbit
Způsob umístění tabulky registrační značky na vozidle

(K § 7 odst. 4 a § 79 odst. 1 a 5 zákona)

(1) Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením vozidla tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.

(2) Tabulka registrační značky musí být na vozidlo umístěna svojí spodní hranou dole a přibližně vodorovně k vozovce. Na tabulku registrační značky ani do její těsné blízkosti nesmí být umístěny žádné nápisy nebo vyobrazení, které by narušily její čitelnost nebo rozlišovací schopnost, pokud není v této vyhlášce nebo zvláštním právním předpisu stanoveno jinak.

(3) Tabulka registrační značky musí být umístěna na silničním motorovém vozidle vpředu a vzadu, s výjimkou vozidel uvedených v odstavci 4, a to kolmo ke směru jízdy. Silniční motorová vozidla mají tabulku registrační značky umístěnu vpředu uprostřed, pokud není v technickém průkazu zapsáno její umístění vlevo. Vzadu mají silniční motorová vozidla tabulku registrační značky umístěnu uprostřed nebo vlevo. Přípojná vozidla, traktory a samojízdné pracovní stroje mají tabulku registrační značky pouze vzadu uprostřed nebo vlevo. Vpředu musí být tabulka registrační značky umístěna na vozidlo tak, aby její spodní hrana nebyla níže než 200 mm a vzadu níže než 300 mm od roviny vozovky. Horní hrana tabulky registrační značky umístěné na silničním vozidle nesmí být výše než 1 200 mm nad rovinou vozovky, pokud je v technickém průkazu zapsáno umístění vyšší, může být nejvýše 2 000 mm. Na traktoru nebo samojízdném pracovním stroji může být nejvýše 4 000 mm.

(4) Moped, motocykl a motorová tříkolka (vozidla kategorie "L") jsou vybaveny pouze jednou tabulkou registrační značky umístěnou na vozidle vzadu uprostřed. Tabulka registrační značky musí být umístěna kolmo nebo skloněná ne více než 30 stupňů vpřed a ne více než 15 stupňů vzad od roviny kolmé k podélné ose vozidla.

(5) Orgán schvalující technickou způsobilost vozidla k provozu na pozemních komunikacích může pro jiné umístění tabulky registrační značky povolit výjimku, kterou zapíše do schvalovací dokumentace k vozidlu, a registrační místo tuto skutečnost zapíše do technického průkazu vozidla.

(6) Tabulka zvláštní registrační značky trvale manipulační a tabulka zvláštní registrační značky pro zkušební účely se umisťují na vozidlo v počtech uvedených v odstavcích 3 a 4. Tyto tabulky nemusí být umístěny v místě určeném pro umístění tabulky registrační značky a nemusí být osvětleny. Řidič vozidla zajistí, aby zvláštní registrační značka byla za nesnížené viditelnosti čitelná.

(7) Tabulka zvláštní registrační značky pro jednorázové použití s omezenou platností musí být umístěna na vozidle jen vzadu. Nemusí být umístěna v místě určeném pro umístění tabulky registrační značky a nemusí být osvětlena. Řidič vozidla zajistí, aby byla za nesnížené viditelnosti čitelná.

(8) Tabulka registrační značky s krajským kódem o rozměru 520 x 110 mm může být umístěna do schválené podložky na jejíž horní části vlevo nad tabulkou je umístěn znak Evropské unie s vyznačením rozlišovací značky České republiky. Znak Evropské unie s vyznačením rozlišovací značky České republiky musí být pevnou součástí podložky, jeho rozměry, barevné a reflexní vlastnosti musí být jako na tabulce s registrační značkou.

22:29:41
31.01.2007
Rabbit
Luukkyy:

Tak já po tom kouknu, ale nic neslibuju. 1
22:22:52
31.01.2007
Luukkyy
-> Rabbit: Něco o technickém stavu je taky v odstavci o bodech 3

Jinak to umístění SPZ mě docela zajímá, jak to s ním je4
22:03:44
31.01.2007
Rabbit
Luukkyy:

Sakra, tam neni nic víc o technickym stavu? Já myslel, že jo (nečet sem to.) 42

Ale ještě někde mám kec přímo k umisťování značky. Jestli to teda najdu.

21:25:02
31.01.2007
Luukkyy
-> King: Škoda, že nemám fotky té šáde, co sem měl pomalu před deseti lety. To byl panečku tuzing 3 Akorát jsem nebyl tak šikovný jako pan syky, takže to ještě ke všemu bylo hnusný4
21:20:52
31.01.2007
trestament
nastudovat zakony urcite ano, ale argumentovat nema s normalnim autem, pokud jezdis timhle, tak opravdu jenom stat, drzet hubu a prikyvovat, nebot je jenom vic naseres a pak si to jeste vic odseres;-) Musis to proste vzit tak, ze auto nemas takovy jak by melo vypadat a pocitej s tim, ze jak trefis na "rozumny" policajty, tak te zprcaj za ledasco
21:20:35
31.01.2007
King
-> syky.ja: Ale proč hned kolem sebe kopat4 IMHO sice tvoje shade vypovídá, že majitel je šikula a umí věci dotahovat do konce, nitsméně, jak jsem koukal do id karty, je prošpikovaný takřka všema stylingovejma (skoro se bojím napsat tuzingovejma :) atributama, co existujou 2 Já se třeba při úpravách naštěstí zarazil na laminátový přední masce za 7 stovek a další snažení jsem směřoval do úprav podvozku, brzd, motoru a interiéru - prostě klasický sraní na formu a fokusování se na obsah :) čili z venku naprosto tuctová omlácená 105ka, ktterá jenom minimálně budila zájem polišů. Ovšem těžko odhadovat, jak by shade v mejch prackách dopadla, kdybych si ji pořídil těsně po vojně :) Možná by to byl takovej kitovec-plastevec :) Ale stejně mi teď stejně chybí ten druh adrenalinu, kdy se člověk pořád snaží scanovat silnici před sebou do vzdálenosti několika set metrů, aby se případně stačil vyhnout zbytečný kontrole, protože třeba v mot. prostoru není úplně všechno košer, gumy, ač schváleného alt. rozměru, leč nezapsány v TP atd. atd. :)
21:17:55
31.01.2007
Luukkyy
-> Rabbit: Provozovatel vozidla nesmí přikázat ani dovolit, aby bylo v provozu na pozemních komunikacích užito vozidlo, které nesplňuje podmíny stanovené zvláštním předpisem, tj mimo jiné vyhláškou 341/2002 Sb. o schvalování technické spůsobilosti vozidel..... tak ti nevim. Myslíš, že mu to nějak pomůže3
21:05:27
31.01.2007
Luukkyy
-> syky.ja: Které z mých dvou aut myslíš tou plečkou 9

Navíc i kdybych měl třeba Š 105 v základu po dědečkovi, nic to nemění na tom, že máš na autě tuzing, za který tě prcají policajti.3
20:51:56
31.01.2007
syky.ja

Luukkyy:prej tuzer....hlavne ze ty mas nadherny auto...schnilou plecku.Takovedle clovek ma drzet hubu a krok.si myslim.

jj s cajtama hadat se je nahovno.Vzdicky delam debila :o).A za neony sem nedostal nic."pouze"vyst rahu
20:40:54
31.01.2007
Sušenka
-> syky.ja: A muzu te ubezpecit, ze pokud na ne budes machrovat se zakonama a za zadama budes mit tu zlutou vec, tak si koledujes o roztrhnuti technicaku...
20:36:48
31.01.2007
Sušenka
Tak ja teda nevim, ale i parkoviste je pozemni komunikace, tedy i zaparkovana auta - pokud to neni na soukromem pozemku - musi spnovat vsechny predpisy.

Holt si clovek musi vybrat, jestli chce auto na srazy nebo na jezdeni...
20:06:58
31.01.2007
Honza M
podle mě když tě zastaví na parkovišti tak ti nic nemůžou. Pokud jsi nejel...
17:50:02
31.01.2007
Rabbit
syky.ja:

Jastli na ně chceš machrovat tak si nastuduj tohle:

www.mvcr.cz/sbirka/.../sb 152-06.pdf
17:40:20
31.01.2007
Rabbit
All:

S policajtama to záleží kus od kusu. Já s nima problém nemám.
16:14:21
31.01.2007
Luukkyy
-> syky.ja: Sundej si z šáde ten tuzing, dej si RZ kam patří a pak můžeš v klidu jezdit 4
15:30:55
31.01.2007
Daff
-> syky.ja: kolik si dostal za ty neony pod autem a za to mračení???
15:27:11
31.01.2007
Boga
Taky sem chtěl jít ke švestkám...myslím že záleží na člověku...ale nevyplací se je nasrat, protože vám to dokážou pěkně vrátit.

13:56:21
31.01.2007
erko1.1
jsou to svině např jsem měl na špalcích erko segra tři letá seděla v evnitř točila si volantem a já vyměňoval vejfuk šli kolem městcký a řikaj proč tam je tak malé dítě že by to auto se mohlo rozjet řikám nevíte proč zaprvé to auto je celkev v dolíku ale hlavně nemá kola pak ještě řekli jak se jmenuju a jestli to je vůbec naše auto řikám že jo a jak to můžu dokázat ukázal jsem mu techničák táty a vodešli ňácí chlupáři jsou fajn ale nejsměj mejt špatnej den nebo u nich bejt zapsanej např.na tátu si jeden zasedl a pak že je kapota v plniči a není v barvě vozu a že nenalakovanej pozink házi prasátka jsou to prostě degeni
12:57:58
31.01.2007
ceda
-> VeTëV: tak to jo,je sem chtel rict,ze jsem jeste nevidel,aby cajti zastavili autobus.U nas jezdi jeden soukromnik s takovejma vehiklama a furt nic.
12:51:02
31.01.2007
VeTeV
-> ceda: nejde o to ze je vetsi ale ten jouzda i vecer jezdi s rozsvicenejma nejakejma zelenejma mzourackama - na nakopani
12:48:15
31.01.2007
ceda
-> VeTëV: na autobus si nedovolej,ten je větší.
12:46:12
31.01.2007
ceda
-> Rooney: Me rikali 2x,jednou jsem platil,po druhy byla tma,stali jsme pod lampou a tak sem to nejak ukecal.Je pravda,ze jak jsem za ně platil,tak nas v aute nemelo bejt šest.
12:23:47
31.01.2007
Rooney - zrušená registrace
-> ceda: na zadních bočních sklech můžeš mít i bez atestu4

už mě několikrát stavěli a na folie mi neřekli vůbec nic
12:16:38
31.01.2007
VeTeV
-> ceda: me poser u nas jezdi autobus a ten sviti zelene snad porad - ma zeleny zarovky ve vsem co jde jak v pozickach kolem budusu, tak ve prednich svetlech tak v mlhach a dokonce i osvetleni vevnitr je zeleny
12:12:33
31.01.2007
ceda
Chlapy?jak je to se zatmavovacíma foliema na sklech?tam taky asi bejt nesmej co?teda pokud nemam atest.Me cajti donutili na miste vymenit parkovacky,mel jsem zeleny a musel jsem to pred nima vymenit za normalni.
11:34:41
31.01.2007
rolls
-> syky.ja: no uz nemusis studovat -> eMBébé: ti to vyhladal a objasnil1
11:32:39
31.01.2007
Tuxik
-> eMBébé: 52
11:22:04
31.01.2007
eMBébé
Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením vozidla tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě (za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích).

Toť doslovné znění § 28 Vyhlášky č. 243/2001 Sb. o registraci vozidel. Takže milý syky.ja, uveď si svý auto do stavu v souladu s touto vyhláškou a máš o jeden problém míň. A nehledej chybu u těch druhých.

10:40:23
31.01.2007
Rooney - zrušená registrace
-> Jirik : a nebo mně za ně zrovna zavřou3
Extreme Tyres