Výfuk LR nerez (to Honza Kolín ??)

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 02.10.2002 do 03.10.2002, založil/a
řadit dle data
20:28:51
03.10.2002
To TIna:

Hele, když makáš na Shade tak snad potrebuješ love .. (tak nic..)

To Honza Kolín:

Jak jsi na tom ??

To All:

Fakt ho docela potřebuji (i dva a víc Ks) - Znáte někdo ten kontakt co o něm psal Jirka K ??
13:52:59
03.10.2002
Zazaa
600,- je zase trochu malo, ale do 1000,- se v pohode vejdes JENZE jak si psal tak z normal plechu !!!!
zkus se nekde podivat kolik stoji nerezovej plech, kolik stoji nerez trubka prumer 50mm a hlavne cim to budes varit ???? jestli COckem tak to hned popraska, elektroda je to samy :( musi se to varit TIGem to je zase drahy jaxvine :(
dalsi problem je s praci nevim jestrli si nekdy delal z nerezu ale treba stoceni plaste atd z nerezu a ze zeleza je o necem uplne jinem nerez je tvrdej a hrozne pruzi
ja delam pricnaky ze zeleza z 1.5mm plechu (prece jen to tak hned nezrezne) to je celkem o pohode jednou sem ho delal z nerezu (pro kamose dybych vedel jak to pude blbe taxem do tpoho nikdy nesel) ja sem mu vsecko pripravil nabodoval ale pak se to davalo svarit v praci TIGem
19:30:27
02.10.2002
tina
Libor Barel:
možná to ťeď bude vypadat,že se vymlouvam, ale přes tejden sem na koleji v CB a o víkendu když přijedu mamkam na svojí šádě,kde mam stále ještě fůru co dělat.Takže sory ale fakt nemůžu,ten vejfuk po domácku tě vyjde kolem 600 tak si to rozmysli než za to někomu zaplatíš (nevim jak je to s tim nerezem-já ho mam obyč.).Vždyť je to jenom kus stočenýho plechu,vevnitř ňáký přepážky,děrovaná trubka a drátěnka nebo skelná vata toť vše.
18:18:01
02.10.2002
To Tina:

OK jestli si chces vydělat ...(?), napiš cenu a domluvíme se (i dva kusy) ..

To Jirka K.

Mohl bys mi prosím zjistit kolik by stál bez svodů ? Nebo nemáš nějaky kontakt ??
Díky
16:56:07
02.10.2002
tina
nevim jak vy,ale nemyslíte že je lepší si ho udělat???než dávat 6 táců za kus provrtanýho plechu (vim o čem mluvim,sám sem ho dělal a zdaaaaaleka to nestálo tolik kolik za to chtěj voni)
16:35:02
02.10.2002
Jirka K.
Příčňák z nerezu mi nabízeli v Praze v Libušský ulici za 6.000,- jako zakázku komplet i ze svodama dle specifikace 130LR/A. Myslím, že by se dal dohodnout i samotnej příčňák.
14:56:22
02.10.2002
Možná nejsem ve správné kategorii, snad to tak moc nevadí ..

Nedávno tady proběhla diskuze na příčňák LR z nerezu je něco nového ? Nebo nevíte kde sehnat ?? Jde mi jenom o příčňák - svody nejsou potřeba.
Extreme Tyres