Ehm, ehm. Nooo, mě to nevadí. Kdybys někdy potřebovala hřebelcovat nebo pomoct s malym tak se ozvi. A když o tom tak přemýšlím. Ty máš škodovku s výkonem 2 koně ?
To byla sranda. Samozřejmě obdivujeme holku která zvládne tolik věcí a ještě se věnovat autu, dítěti a ještě nějakému poklábosení po internetu. Tak se mějte všichni pěkně a pááápááá
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
topení
prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 26.09.2002 do 24.10.2002, založil/a
09:35:18
24.10.2002
24.10.2002
Jirik
08:02:18
24.10.2002
24.10.2002
alena
to Dan a Jiřík- je to moc pěkné, jak se čepýříte, vařím, peru, uklízím, spravuju auta, chodím do práce, píšu s klukem úkoly, starám se o dva koně a dělám kvantum dalších věcí, jen mi přebývá několik let, jinak se mějte pánové a ať vám škůdky jezdí
17:22:40
23.10.2002
23.10.2002
Jirik
Mě je 22, jsem hrozně hodný a pohledný mladý tmavovlasý chlapec mužného vzhledu.
Žiji v Plzni, mám žlutou limuzínu, jisté pracovní místo a vlastní byt.
A ty Dane, di pryč protože jsem tady byl skoro první. :o))))))))))))))))))))))) )
Žiji v Plzni, mám žlutou limuzínu, jisté pracovní místo a vlastní byt.
A ty Dane, di pryč protože jsem tady byl skoro první. :o))))))))))))))))))))))) )
17:19:19
23.10.2002
23.10.2002
jirik
Mě taky. Taky bych chtěl vidět dívenku jak se přehrabuje v autě a nadává u toho jako já.
Dan je tak rozrušenej že to poslal dvakrát. Hehe. Dane, to by bylo viď ? Akorát že by si člověk musel sám prát a žehlit, páč jeho drahá polovička by se přehrabovala v autě.
Ono samo o sobě překvapí, když se člověk nemusí bavit o autech jenom s námi mužami.
:o)))))))))))))))
Dan je tak rozrušenej že to poslal dvakrát. Hehe. Dane, to by bylo viď ? Akorát že by si člověk musel sám prát a žehlit, páč jeho drahá polovička by se přehrabovala v autě.
Ono samo o sobě překvapí, když se člověk nemusí bavit o autech jenom s námi mužami.
:o)))))))))))))))
20:13:05
20.10.2002
20.10.2002

Dan
:o)
To je fakt tak hrozný ?
Kolik ti je, smím-li se zeptat ?
To je fakt tak hrozný ?
Kolik ti je, smím-li se zeptat ?
07:05:51
17.10.2002
17.10.2002
alena
to Dan- to radši ne, ještě že internet nemá kameru, jinak by ti oko zaslzelo a žalem vypadlo( jinak dík za kompliment)
19:34:41
16.10.2002
16.10.2002

Dan
Ty, Aleno, jak to tak sleduju, strašně rád bych viděl holku, co si sama upravuje a opravuje Škodovku......
Máš maximální uznání !
Nemáš něgde na webu ňáký fotky, by mě zajímalo, jak vypadáš :o)
Máš maximální uznání !
19:32:58
16.10.2002
16.10.2002

Dan
Ty, Aleno, jak to tak sleduju, strašně rád bych viděl holku, co si sama upravuje a opravuje Škodovku......
Máš maximální uznání !
Máš maximální uznání !
07:05:15
16.10.2002
16.10.2002
alena
chci ho dát vedle původního přes t kus a kohout, v oktávce to topilo jak blázen a ofuk oken by neměl být taky problém, přinejhorším vyhodím pův. topení, stejně je na 2 věci
16:28:21
15.10.2002
15.10.2002
Jirik
Jak topení z Oktávky ? Koukal jsem na to dědovo a nezdá se mi že by šlo udělat na ovládání páčkimi jako u škodovky. Nebo myslíš vykuchat z něj jenom tyyy, teen radiátor ?
A v čem by mělo lepší býti ? Nechápu v čem je lepší třeba montáž topení z Feliciie. Radiátor je sice větší, ale když do toho ženu vodu stejně jako do toho původního tak si nemyslím že by to mělo nutně topit líp. Maximálně že vrtule bude působit na větší plochu.
Vejde se tam to topení vůbec na šířku ? Bude určitě dost práce s napasováním škatule topení na větší radiátor. Ovládání by asi předělat nešlo. Prostě nevim. Je to nějak moc úprav najednou. Nejlepší je asi nechat funkční origunál. Ale jak 100percentní účinosti dosáhnout, toť záhada. Jaký topení má 1203 ? Těch je na vrakovištích 3 p...le.
A v čem by mělo lepší býti ? Nechápu v čem je lepší třeba montáž topení z Feliciie. Radiátor je sice větší, ale když do toho ženu vodu stejně jako do toho původního tak si nemyslím že by to mělo nutně topit líp. Maximálně že vrtule bude působit na větší plochu.
Vejde se tam to topení vůbec na šířku ? Bude určitě dost práce s napasováním škatule topení na větší radiátor. Ovládání by asi předělat nešlo. Prostě nevim. Je to nějak moc úprav najednou. Nejlepší je asi nechat funkční origunál. Ale jak 100percentní účinosti dosáhnout, toť záhada. Jaký topení má 1203 ? Těch je na vrakovištích 3 p...le.
11:04:27
14.10.2002
14.10.2002
Luděk
Co se odzvzdušnění týče,tak známí v autodílně mají víčko na expanzku s pumpičkou a to když se natlakuje,to se pak krásně vepředu vytlačí bubliny - můžu jenom doporučit.
10:26:14
14.10.2002
14.10.2002
alena
tak jsem absolvovala komplet výměnu topení- totální pakárna, namontovat panýlek s páčkami a bovdeny- všechny sprostý slova- ale už to je hotový, teď to jen vyzkoušet a pořádně odvzdušnit, ale mám pocit, že to moc nepomohlo, asi dojde na topení ze starý dobrý oktávky.
22:02:40
10.10.2002
10.10.2002

Dan
To yo, to žrádlo, ta výměna.... Ale lepčí, než drkotat zubama, ne ? :o)
08:21:36
09.10.2002
09.10.2002
alena
ten radiator jsem si nechávala na konec,i když se tam lije destilka, to si zase zanadávám, až to budu vyměňovat- rádio, kus palubky ven , topení a pak zase zpátky
19:47:57
08.10.2002
08.10.2002

Dan
Jó, zasranej radijátor, to by mohlo bejt.
Vono dost záleží na tom, co se tam leje. Dyž normální voda, tak je to prdeli. To se holt zanese. A nevíš, co tam lil ten před tebou.
Normálně u nás máme železitý prameny, no, lázně, znáte to..... a z nich se to železo usazjue jaxvině.
No a vidim borce, co přijede s dvanácettroskou, nabere dvoulitrofku pramene a foukne to do chladicího systému........ :o)
Vono dost záleží na tom, co se tam leje. Dyž normální voda, tak je to prdeli. To se holt zanese. A nevíš, co tam lil ten před tebou.
Normálně u nás máme železitý prameny, no, lázně, znáte to..... a z nich se to železo usazjue jaxvině.
No a vidim borce, co přijede s dvanácettroskou, nabere dvoulitrofku pramene a foukne to do chladicího systému........ :o)
16:29:11
07.10.2002
07.10.2002
vici
ja bych rekl ze mas asi zasrane topne teleso, ten hajzlik uvnitr topeni, nam to na facku, pickup, delalo taky, motor normalni teplota atd, ale vzduch skoro studeny....
chce to dat novou...
chce to dat novou...
14:16:51
07.10.2002
07.10.2002

Bob
2 alena koukni se do sekce kde co jak? na Jak na teplo v zimě
10:37:05
07.10.2002
07.10.2002
alena
to Dan-můžeš se pochlubit jak ho rozchodíš, vyměněný kohout, odvzdušněné, teplejší termostat, víčko na 0,1mpa, obě hadice k radiátorku horké a kulový, vzduch je studený nebo jen zavlažený.
11:38:26
29.09.2002
29.09.2002
JEIT
Mně to topí dobře, ale měl jsem 120tku a ta netopila vůbec... ono tam prý záleží jak se prohodí hadice u topení a jak je moc zarostlé.. jinak si myslím, že to úplně stačí. V zimě po 6km je mi teplo ikdyž auto stojí venku..
11:23:35
27.09.2002
27.09.2002

U-Geen
Ty plastovy mrchy vyskakujou opravdu rady, nejlip to stahnout to stahovaci paskou k tomu telesu a pak jeste vsechny xobě.
08:03:32
27.09.2002
27.09.2002
Jirik
On hlavní problém jsou u škodovky ty dlouhý trubky pod vozem.
Hundrt a Thousand měl sice topení vzadu u motoru a chladič taky, ale zase stálo za howno to topení. Ono je taky na prdel ta mohutná náplň 12ti litrů oproti předohraboidním pěti litrům nebo oproti hundrtovi. Větší radiátor to myslím nevyřeší když zůstane vše ostatní původní. Maximálně že na to bude foukat vrtule na větší ploše. Ale četl jsem návod na hundrty na montáž druhého topení. Docela by mě zajímalo, zda by šlo namontovat na 120 jedno topení původní vpředu a jedno dozadu za sedačky. Vývody od ventilátoru vytahnout dejme tomu zadním platem. Třeba Volga Combi měla jeden ventilátor v kufru u zadního okna a ten foukal na zadní okno aby se nemlžilo. Bylo to lepší než vyhřívání zadního skla. Dát k tomu ještě topné tělísko, tak by to taky nemuselo bejt špatný.
Jaký topení dávají do 110R Coupé ? Občas čtu v inzercích - nezávislé topení.
Sakra, vůbec se mi nechce do opravy té vrtule. Jinak když jsem jezdil minulej rok z práce, tak nebyl problém jet jenom v tričku nebo mikině. Míval jsem tam i přez 30 stupňů.
V tričku pokud jsem měl auto už ohřaté, v mikině pokud ne, nebo jsem se za jízdy vyslík.
Takže škodovácké topení určitě jde vyhonit k vyšším výkonům. Co jsem zabudoval jiné výdechy ventilace tak to bude teprve ta pravá libůstka.
Ale pak jsem začal troche marodit. Byl jsem z toho kára někdy i zpocenej a pak když vylezete ven do zimy, no, není to úplně ideální.
Hlavně musí fungovat správně otvírání klapek bovdeny. Stačí když jedna klapka neotvírá, nedovírá a tudíž přisává vzduch. Pak vzduch neprochází radiátorem, ale obtéká ho a pak to samozřejmě netopí. Rádi vyskakujou od kulisy páček takový ty plastový píčusy co drží bovden. Pak nefungujou správně klapky. Pozour, jedna páčka (nevím už která) otvírá dvě klapky najednou. Zda klapky fungují správně se dá zkontrolovat tak, že se sundají vrapované hadice a čumí se dovnitř s baterkou.
Hundrt a Thousand měl sice topení vzadu u motoru a chladič taky, ale zase stálo za howno to topení. Ono je taky na prdel ta mohutná náplň 12ti litrů oproti předohraboidním pěti litrům nebo oproti hundrtovi. Větší radiátor to myslím nevyřeší když zůstane vše ostatní původní. Maximálně že na to bude foukat vrtule na větší ploše. Ale četl jsem návod na hundrty na montáž druhého topení. Docela by mě zajímalo, zda by šlo namontovat na 120 jedno topení původní vpředu a jedno dozadu za sedačky. Vývody od ventilátoru vytahnout dejme tomu zadním platem. Třeba Volga Combi měla jeden ventilátor v kufru u zadního okna a ten foukal na zadní okno aby se nemlžilo. Bylo to lepší než vyhřívání zadního skla. Dát k tomu ještě topné tělísko, tak by to taky nemuselo bejt špatný.
Jaký topení dávají do 110R Coupé ? Občas čtu v inzercích - nezávislé topení.
Sakra, vůbec se mi nechce do opravy té vrtule. Jinak když jsem jezdil minulej rok z práce, tak nebyl problém jet jenom v tričku nebo mikině. Míval jsem tam i přez 30 stupňů.
V tričku pokud jsem měl auto už ohřaté, v mikině pokud ne, nebo jsem se za jízdy vyslík.
Takže škodovácké topení určitě jde vyhonit k vyšším výkonům. Co jsem zabudoval jiné výdechy ventilace tak to bude teprve ta pravá libůstka.
Ale pak jsem začal troche marodit. Byl jsem z toho kára někdy i zpocenej a pak když vylezete ven do zimy, no, není to úplně ideální.
Hlavně musí fungovat správně otvírání klapek bovdeny. Stačí když jedna klapka neotvírá, nedovírá a tudíž přisává vzduch. Pak vzduch neprochází radiátorem, ale obtéká ho a pak to samozřejmě netopí. Rádi vyskakujou od kulisy páček takový ty plastový píčusy co drží bovden. Pak nefungujou správně klapky. Pozour, jedna páčka (nevím už která) otvírá dvě klapky najednou. Zda klapky fungují správně se dá zkontrolovat tak, že se sundají vrapované hadice a čumí se dovnitř s baterkou.
23:15:54
26.09.2002
26.09.2002

Bob
Zkuste kouknout na můj novej článek Jak na teplo v zimě do sekce Kde, co a jak?
22:29:50
26.09.2002
26.09.2002

Dan
Kůže líná ! Mazej do garáže to vyměnit !
Já sem viděl v eRku napáchaný topení z Forda a bylo to pěkně hnusný..... vypadalo to tam jak v kotelně :o)
Na Octavii stojí nezávislý topení 60 000,- (a to eště bez dálkovýho ovládání).
Jinak jsem zastáncem názoru, že škodovácký topení LZE donutit, aby topilo. Jen se to fakt chce pustit se do toho.
Já sem viděl v eRku napáchaný topení z Forda a bylo to pěkně hnusný..... vypadalo to tam jak v kotelně :o)
Na Octavii stojí nezávislý topení 60 000,- (a to eště bez dálkovýho ovládání).
Jinak jsem zastáncem názoru, že škodovácký topení LZE donutit, aby topilo. Jen se to fakt chce pustit se do toho.
22:26:26
26.09.2002
26.09.2002

Max
No mě to topí...tak nějak docela uchazejícně....Ale mám doma topení z golfa II a jestli ho tam nacpu,mohlo by to bejt lepší.Uvidíme.....
15:35:00
26.09.2002
26.09.2002
jirik
A co přídavný benzínový jako měla T613 ?
Čet jsem inzerát na BMW z roku 91 a to mělo taky přídavný topení.
Někde to musí bejt k dostání.
mě to topí výtečně, ale posrala se mi vrtule a nějak nemam chuť jí měnit. Už je moc zima.
Takže v podstatě to samé, protože bez vrtule to nevytopíš.
Mam aj rezervní i s motorem, ale tý práce pod tim.
Čet jsem inzerát na BMW z roku 91 a to mělo taky přídavný topení.
Někde to musí bejt k dostání.
mě to topí výtečně, ale posrala se mi vrtule a nějak nemam chuť jí měnit. Už je moc zima.
Takže v podstatě to samé, protože bez vrtule to nevytopíš.
Mam aj rezervní i s motorem, ale tý práce pod tim.
15:28:41
26.09.2002
26.09.2002
Jirka K.
Mě to taky netopilo do tý doby než jsem vyměnil expanzku za felďáckou určenou pro vyšší tlak, ale já mám Rampoucha kde je vyšší tlak chladícího okruhu okolo 0,1Mpa udávanej výrobcem oproti 105-130 tam je tuším 0,04Mpa. Nebo zkusit nějak zateplit interiér. Vono to topení neni teda žádnej zázrak.
14:37:21
26.09.2002
26.09.2002
lukas
kdyz to se musis taky do auta oblict jak se na pocestnou holku slusi a patri ;-)
No tatik si kdysi kupoval do hondy pridavny elektricky topeni co se davalo do zdirky od zapalovace (nebo jinak pripojilo) akorat ze se dalo dat tak leda nekam na palubku a pak
to akorat topilo do xichtiku a nohy stejne mrzly... ale kazdopadne pridavny elektricky topeni jdou dneska bezne sehnat i prave prenosny - s topenim na vodu to bude asi tezsi - to by bylo uprav ani si to nedovedu predstavit :-(, decku na chladic jsi nezkousela ??? me to celkem pomahalo - je to picovina ale potesi.
No tatik si kdysi kupoval do hondy pridavny elektricky topeni co se davalo do zdirky od zapalovace (nebo jinak pripojilo) akorat ze se dalo dat tak leda nekam na palubku a pak
to akorat topilo do xichtiku a nohy stejne mrzly... ale kazdopadne pridavny elektricky topeni jdou dneska bezne sehnat i prave prenosny - s topenim na vodu to bude asi tezsi - to by bylo uprav ani si to nedovedu predstavit :-(, decku na chladic jsi nezkousela ??? me to celkem pomahalo - je to picovina ale potesi.
13:45:13
26.09.2002
26.09.2002
alena
máte někdo ve škůdce jiné topení?Z čeho a jak jste ho tam nasoukali, to moje netopí a netopí ani po výměně kohoutu a odvzdušnění a zima je na krku