-> Luukkyy: Tvuj nacrtek je pekny, ale co to udela s tim tahnoucim autem, az ta skodofka narazi do prekazky? Neutrhne se mu prdel?
-> Tuxik: V okamziku, kdy ta skodofka mine kladku, tak ji to lano zabrzdi, pokud das kladku az za zed, plati to, co jsem psal Lukymu.
Crash-test v amaterskych podminkach je blbost.
Jinak ja teda na FD ČVUT chodim, ale pro vase potreby vam asi nepomuzu, bo katedra dopravni techniky, ktera tyhle veci dela je ponekud stranou a nemam s ni moc spolecneho. Co jsem se ptal spoluzaku, kteri tam studuji, tak o tom testu nic nevedeli. Ale pac si tam budu muset jit nechat neco uredne zapsat, tak se zkusim aspon zeptat, kdo to delal (kdyz na to nezapomenu).
Napad na stranky ocenuju, lec lidska blbost je vecna a lidi, kteri se nejspis nechaji strhnout takovouhle reklamou v tisku - nejcasteji duchodci - internetu neholduji. Tudle sem zrovna v salonu skodovky videl starsi manzelsky par a u nich prodejce, ktery jim hustil do hlavy, ze uplne vsechno, u ceho je ten cerny puntik to auto ma, podivejte, kolik toho je - a vybavil jsem si, co vsechno Skoda VW pocita do vybavy - sterace, vesacek na kabaty... a chtelo se mi blejt...