jak je to s veternskyma spz?

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 09.12.2006 do 10.12.2006, založil/a llukass
řadit dle data
10:38:50
10.12.2006
Gryzly
-> llukass: u MB určitě u nějakýho benze z roku 59 asi muže byt drobný rozdíl v odstínu.

Ale ty by jsi chtěl Veterána který by měl jinou barvu než jaká se v tom modelovém roce vyráběla? já teda ne.
10:36:42
10.12.2006
llukass
ty folie jsem uvedl jen jako příklad, a s barvou je to jak? musí tam byt primo original, jako myslim kdyz se auto nastrika tak jestli musi byt stejny odstin jak to vyslo z vyroby?
09:58:41
10.12.2006
Martin
-> llukass: Jde o to, že třeba zrovna těch MBček bylo vyrobených sposta kusů a ještě stále jich dost jezdí. Je to ještě poměrně "mladý" veterán, takže testace bude asi hodně přísná, zvláště proto, že se jedná o škodovku, kterou každej zná (nebo se tak alespoň tváří).

Na fólie bych rovnou zapomněl, ale zrovna ty Mangelsy fakt nevím. Viděl jsem je párkrát na staré Felicii, ale na druhou stranu ta měla ty 15" kola origo (až na to, že to měly být diagonály) 1
01:03:11
10.12.2006
Libor
-> llukass: asi stejnnym jednanim jako kdyz ji budes mit na obyc papirech. taky te za to ofalstrujou!
00:03:36
10.12.2006
llukass
podminky pro udeleni vet. spz me jsou jasny(auto musi byt v origo stavu, bez koroze, nepotrhany vnitrek...), jen se ptam jak by se k tomu treby staveli policajti az by to melo vet. spz, myslim na Š1000Mb když dám kola 15" mangeles.
23:27:06
09.12.2006
Martin
-> Borin: No myslím, že opět platí pravidlo č.1 a to je, že žáleží na tom, na koho narazíš.

Ale jinak si myslím, že při tom počtu vyrobených kusů by neměl být problém s tímhle autem projít veteránskou testací.

Jen nevím, jak moc velký problém může nastat s výměnou toho motoru za 1500ccm, zda je to na pohled odlišné od 1200ccm nebo ne. Je mi jasné, že výkon se zvláště u tohoto auta hodí. Řeším stejný problém s mým Barkasem, jenže u mě je to s tím silnějším motorem podstatně složitější.

Myslím, že nejlépe by ti odpověděl Luděk, já s tím zatím praktické zkušenosti nemám. Čeká mě to v nejbližší době s W311, tak uvidím a dám vědět až budu mít otestováno. Každopádně jak už jsem tak pátral, bez známých se to bohužel asi neobejde.
22:52:25
09.12.2006
Borin - Král tuzerů
-> Martin: Napiš jaký varianty by šly udělat s mojí 1203...díky 4 1
17:02:38
09.12.2006
Martin
-> llukass: Kdybys trochu prohledal stránky, určitě bys našel.

Je rozdíl mezi veteránským TP (tedy vydáním nového TP včetně RZ (SPZ)) a veteránskou testací.

Napiš rovnou o jaké auto ti jde.

A mimochodem, proč se ptáš na veterána, když tam chceš cpát nějaké fólie, kola a podobné pikačoviny, co na veterána absolutně nepatří a neslučují se s myšlenkou celé této věci ???
16:44:33
09.12.2006
llukass
mate stim nekdo nejaky zkusenosti? Pokud se auto po udeleni veteranskych spz upravuje je to moc velkej pruser? treba kdyz se tam daji jiny kola, vyfuk a treba folie? reknou me policajti na to neco?

Jeste jedna otazka jezdit se stim muze porad?
Extreme Tyres