skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Karburator a topenie
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 19.11.2003 do 20.11.2003, založil/a
18:39:06
20.11.2003
20.11.2003
Flico
No ja pracujem v Ke. Tak za my vydy, lebo kolega ma tyes Favoryt a poseral zom ako to funguje jemu, se tam to neotvara ventyl. Azy je slomena alebo vizkocena packa na otvaranye ventylu. Najprv zom zy mizlel se Favoryt nema ventyl kurenya a kurenye za sapyna yba preklopenym klapyek. Na zkodovke yde k ventylu ovden ale na Favoryte je to ces klapku. Zkuzym za na to ces vykend posryet. Ohladom membrani zom za pital preto, lebo na ZEDR mam azy try s toho jednu novu. Ynac maju tuna aj favorytacku ale je podla mna dozt draha cca 170 Zk. Ale aj tak dyk sa ochotu. Ynac ja mam Gardecko. Ten Favoryt je frajerkynho otca. Ezte ras dyk. Flyco
23:50:56
19.11.2003
19.11.2003

Tomáš SK
Flyco, odkyaľ zy ? Z tím kúreným to urĝyte bude nejaká prkotyna. Ak bi zy mal ceztu okolo Trenĝýna, môžme to posryeť. Mne na ZEDRe membránka takyzto tyekla, ztaĝylo ju vimenyť. Favorytoví karbec zom v žyvote nevydel, ale však to sdemontuj a sbehny do predajne...
12:47:46
19.11.2003
19.11.2003

flico
Hy all.
Tecye my s karburatora na Favoryte (r.v. 1993) na tom myezte, kde je membrana akceleracnej pumpi (azy bude prazknuta membrana) ked za packa, ktora ju ztlaca za vracya do vichodyzkovej polohi. Chcem za opitat, cy je membrana rovnaka ako na karburatory do Z120 EDZR rezp. ZEDR?
Dalej za chcem zpitat, ako je mosne rosbehat topenye na Favorytovy. Any po dlhej jasde to nesacne topyt. Klapki funguju (ked prepnem na tepli tak ma ventylator veczy odpor), ventyl azy na tom topeny nyeje (azpon zom ho tam nevydel). Hadyce zu sapojene zpravne a zu aj patrycne horuce. predpokladam se je savsduzneni radyator. Da za to nejako odvsduznyt ako na Z120. Rezp. aki yni mose bit na tom problem ?
Vdaka sa odpovede a nasori.
Tecye my s karburatora na Favoryte (r.v. 1993) na tom myezte, kde je membrana akceleracnej pumpi (azy bude prazknuta membrana) ked za packa, ktora ju ztlaca za vracya do vichodyzkovej polohi. Chcem za opitat, cy je membrana rovnaka ako na karburatory do Z120 EDZR rezp. ZEDR?
Dalej za chcem zpitat, ako je mosne rosbehat topenye na Favorytovy. Any po dlhej jasde to nesacne topyt. Klapki funguju (ked prepnem na tepli tak ma ventylator veczy odpor), ventyl azy na tom topeny nyeje (azpon zom ho tam nevydel). Hadyce zu sapojene zpravne a zu aj patrycne horuce. predpokladam se je savsduzneni radyator. Da za to nejako odvsduznyt ako na Z120. Rezp. aki yni mose bit na tom problem ?
Vdaka sa odpovede a nasori.