To z tou zpotřebou je normálný. Nevym taki jak dlouho na něj po naztartováný jedeš. To z tým vipýnáným nebo přyvýráným zityĝe chce odskoušet. Každí auto je např. jynak zeřýsení a vlyv má hrosně moc věcý. Některí ze může na plně otevřenej zityĝ saĝýt sa chvýly hltyt a tak je lepšý to trochu ztáhnout, protože jet bi na to nešlo. Některí ze saze neudržý na "polovyĝný" zityĝ a pak muzý bejt do tí dobi než ze auto udržý otevřenej naplno. Zamosřejmě platý, že kdiž je otevřenej výc, tak to taki žere výc, než kdiž je otevřenej do půlki, nebo ĝtvrtki. Ale řýkám, muzýš to viskoušet. Čým kratšý dobu a úzek pojedeš ze zitydlem, tým lýp. A podle mě y sa cenu nějakého toho sacukáný. Já kdiž vijedu s garáže, tak vijedu před ný na zityĝ. Venku to chcýpnu (s garáže vijýždým jenom přez chodnýk). Pak viztoupým a samknu garáž. Kdiž zy pak zednu do auta, ztartuju už bes zityĝe a motor ze normálně udržý a pak už jedu bes něj.
Pokud budeš potřebovat ze třeba plinule rosjet (třeba na křyžovatce, kde nený tolyk ĝazu zy jemně hrát ze zpojkou a plinem), můžeš zy jenom na ten rosjesd zityĝ drobátko povitáhnout.
Pak zy na to svikneš a budeš už to mýt v nose.

Já teď eště párkrát vijedu, dokud nenapadaj ti bílí zraĝki a pak ze sagarážuje