Škoda na zimu

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 08.11.2006 do 09.11.2006, založil/a Shade Nouf
řadit dle data
21:36:33
09.11.2006
minno
-> Vojtik: tak to je husty pribeh, fakt...
17:01:17
09.11.2006
Labros
-> Vojtik: a s tím původním majitelem už ses o tom bavil?
16:55:10
09.11.2006
King
-> Shade Nouf: A nebo si v duchu této poučky můžeš koupit něco třeba za 50tkč a pak řešit tu samou sérii problémů ovšem s dílama, který jsou 5x dražší :)
13:21:56
09.11.2006
Shade Nouf
-> Vojtik: ježiš marja....tak to ti nezávidím, jak se říká: nejsme tak bohatí abysme mohli kupovat levné věci
10:07:53
09.11.2006
Vojtik
jestli myslíš, že budeš jen kupovat benzín, tak tě asi zklamu, já sem koupil minulej tejden W+W car(winter a work) a zatim jen spravuju...ještě cestou domu od původního majitele mi přestalo jít řadi 4, 5 a zpátečka, zpátečku sem bohužel zjistil až při tankování plynu,páč sem si blbě najel, chtěl couvnout-bylo to proti kopci- a musela mě odtamtud vytlačovat obsluha čerpačky ( rozsypaná kulisa řazení) v levé zatáčce zhasly světla (volný nezaizolovaný drátek, kterej se odstředivou silou dotýkal kostry) a když zhasnul motor, tak se musela roztlačit, páč byl k.o. startér i baterka, takže mě při tankování plynu ještě museli roztlačit. To jsem opravoval do 10 do večera, druhej den ráno sem ujel cestou do práce 100 m na křižovatku, tam to zdechlo a už jsem nenatočil, páč se slepily kladívka, tak sem dělal ráno v 5 v dešti na temné křižovatce odtrh a předstih, pak sem chtěl zkontrolovat zadní obložení, páč na mokrý silnici letěl předek šupem a auto moc přesvědčivě nazpomalovalo, o účinku ruční brzdy se ani zmiňovat nebudu..., tak sem měnil, pakny, lanka ručky, prasátka a průtokový šrouby, a ještě mě čeká větrák topení a možná i radiátor, páč větrák fouká naplno, ale sotva se točí a smrdí to jak svině a vzduch je sotva vlažnej a v záběru auto dost divně vibruje a nejde tachometr a palivoměr a je shnilý jak brambory...tak uvidíme co se ještě pose*e, aspoň že zatim funguje LPG který je mimochodem propadlý...
09:56:09
09.11.2006
Matsoft
-> Gryzly: Mate na dopravce pitomce... v Praze bys to normal prepsal nebo vymazal
07:28:08
09.11.2006
Shade Nouf
-> Gryzly: to by blo uplne bezvadny...v provozu schpnym stavu bych ji nejak udrzel a az by skoncila technicka tak bysme se domluvili co a jak dale :)

Na sraze jsem nic nerekl , pac me to napadlo az ted :)
23:49:05
08.11.2006
Gryzly
-> Shade Nouf: a žes to neřekl na sraze. mám tu jednu která má stk do března a v pátek by si pro ni měl dojít kupec. Navíc je tu ten problém že jsem vyměnil zadřený motor za jiný a na dopravce mi neudělaj výmaz dokud nebude sedět číslo motoru s tím co je dosud v papírech a změnu čísla mi udělaj jen po STK a emisích a to auto nemá šanci projít. takže pokud by to v pátek páneškovy vadilo že to nepřihlásí protože nedostane kladnou evidenču tak bych ti to auto přeposlal.
22:28:02
08.11.2006
tman - zrušená registrace
aha pán je vybíravy3
14:22:15
08.11.2006
Shade Nouf
-> Leos_Mays_Hayes: jj nemusíš, třeba ted je tam užovka 105 darem, ale bez STK a ja potrebuju nejakou s STK a ME abych platil jen pojistku a benal, nic jinyho do toho nechci vrazit 6
14:11:09
08.11.2006
Leos_Mays_Hayes
Já myslím, že v Profitu se dá něco slušnýho najít. Často tam lidi nabízí 105/120 za odvoz, za přepis atd.. Ale to ti asi, Noufe, nemusím říkat, že?
13:03:13
08.11.2006
Staf1221
tak to som zvedavy ci najdes takeho doverciveho blbecka 2
12:21:23
08.11.2006
Shade Nouf
Jelikož rapida budu mit skoro komplet vyvařenýho, tak ho nebudu chtít tahat do těch slaných sraček na silnici. Tak jsem dostal nápad: Najít človíčka, který se schce zbavit své škodověnky jen za odvoz, přepsání, darem nebo co si vymyslí a navrhnout mu, že si na auto udělám svoji pojistku, čímž by mu v autě nezůstávali peníze, přes zimu s ní jezdil a jakmile by bylo pěkně, tak bych ji dal někam do kovošrotu a človíčkovi zanesl papír o ekolikvidaci, tak at si to odhlásí. Myslíte, že se najde někdo kdo by byl ochotnej svůj majetek svěřit do ruk cizímu jen tak, ikdyž se ho chce zbavit?

Samozdřejmě bych uvažoval jen o takových, který tak akorát překlepou zimu a kterých pak nebude do toho šrotu ŠKODA.
Extreme Tyres