Nevím, co se na mém pojednání zdá divného osobám a myslím vašim.
Však přiznat nutno jest, že příznaky stavu abstinenčního, se vyjevují v mysli mé.
Toť nápravu žádá.
Tímto vyzývám spolek fekálního humoru ku slezině společné. Spolek tento by nejlépe vyjímal se na i-chatu, konfera pana Havrly zvaného.
Nuže, milý Jiriku, podnikni kroky potřebné a konferu nainstalovat nemeškej !!!
Fakt ten, že nemocen též jsem, situaci značně ulehčuje. Neboť meškám na netu, kabelem připojen jest.
Tedy neváhejte a slezme se !
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pneumatiky + Topení
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 17.09.2002 do 21.09.2002, založil/a
16:12:32
21.09.2002
21.09.2002

Dan
19:54:19
20.09.2002
20.09.2002
Jirik
Se ví, sakra. Mám co dělat abych to pochopil. Mám horečku jak svině. Jsem rád že vydržím chvíli stát, jak mě bolí klouby a on na mě takhle složitě. Věříte že jsem včera blil ?
V práci nám udělali tak skurvený jídlo že šlo doma do světa. A to všichni kroutili hlavou, protože mě se nikdy z jídla blbě neudělalo - co žiju. Ale něco na tej kantyně asi bude. Franta - skladník, jí švýknul z rampy. Ale kam máme v tej prdeli jako jsou Ejpovice chodit na žrádlo ? Aby to stálo co stojí tyhle sraky ? Nemůžu přece celej den nežrat a pak až doma (nemám rád mazaný chleby a bagety - to nejde žrát furt dokola). To bude zase celej vejkend v prdeli. Štamprla ferneta to trochu spravila a asi jí pošlu ještě kamarádku (nebo lépe kamarádky). hehe. Nemůžou to bejt třeba abstinenční příznaky ? Co jsem přestal fetovat, tak mám občas takéto stavy. Co Dan, Bob und Samantus ? Nemáte podobné problémy ? Náš už teď historický CHAT tomu nasvědčuje. :o/ bluéééééé
V práci nám udělali tak skurvený jídlo že šlo doma do světa. A to všichni kroutili hlavou, protože mě se nikdy z jídla blbě neudělalo - co žiju. Ale něco na tej kantyně asi bude. Franta - skladník, jí švýknul z rampy. Ale kam máme v tej prdeli jako jsou Ejpovice chodit na žrádlo ? Aby to stálo co stojí tyhle sraky ? Nemůžu přece celej den nežrat a pak až doma (nemám rád mazaný chleby a bagety - to nejde žrát furt dokola). To bude zase celej vejkend v prdeli. Štamprla ferneta to trochu spravila a asi jí pošlu ještě kamarádku (nebo lépe kamarádky). hehe. Nemůžou to bejt třeba abstinenční příznaky ? Co jsem přestal fetovat, tak mám občas takéto stavy. Co Dan, Bob und Samantus ? Nemáte podobné problémy ? Náš už teď historický CHAT tomu nasvědčuje. :o/ bluéééééé
08:11:45
20.09.2002
20.09.2002

Bob
2 DAN prosimtě už nefetuj kdo to má tady potobě číst :-))
23:11:32
19.09.2002
19.09.2002

Dan
Což o to, zálusk mám značný. Ovšem rozteč si se mnou nerozumět nechce a podběhy by nadšeny též nebyly.
Však není všem dnům konec a zázrak se státi může......
Ten plech má funkci vyztužovací jedinou a to naprosto fatální. Více se plech, přepážku mezi kufrem a odtokovým kanálem představující, pak hýbat ráčí. Ovšem problém tento řešení dojít nepotřebuje. Praxí odzkoušeno jest. Pokud ale pochybnosti vytanou v mysli tvé, výztužný držák z plechu (i lehkého) vyrobiti sobě můžeš....
Je to čistě svoboda mysli tvá, zda plech milý odříznout se chystáš, či ne.
Já pouze zkušenost svou ti předám. Nezáludně a odpovědně však smýšlím já.
Však není všem dnům konec a zázrak se státi může......
Ten plech má funkci vyztužovací jedinou a to naprosto fatální. Více se plech, přepážku mezi kufrem a odtokovým kanálem představující, pak hýbat ráčí. Ovšem problém tento řešení dojít nepotřebuje. Praxí odzkoušeno jest. Pokud ale pochybnosti vytanou v mysli tvé, výztužný držák z plechu (i lehkého) vyrobiti sobě můžeš....
Je to čistě svoboda mysli tvá, zda plech milý odříznout se chystáš, či ne.
Já pouze zkušenost svou ti předám. Nezáludně a odpovědně však smýšlím já.
13:24:34
19.09.2002
19.09.2002
Jirik
Taky jsem přemejšlel že ten plech ufiknu a udělám ho šroubovací. Ale ten plech tam není z dlouhý chvíle, je to výztuha jakási. Na gumy se du podivat zejtra a pravděpodobně, tedy víceméně pro jistotu je hned vezmu když se mi budou líbit.
uvalili teď nějakej novej zákon na dovoz penu. Jak je kdesi ta ohromná skládka těch pneumatik - určitě jste to viděli v TV, tak že jako toxickej odpad nebo co.
Tak holt budem muset kupovat nový, nebo od někoho až je bude dávat pryč. Dovežený řikali ztuha. Ale mám rozjednanýho ještě jednoho pána a ten jezdí furt tak uvidím.
Jo a Dane, budeš kupovat ty 15" SUPERTURÍSÍMA ? Na Fávu nebo Feldě by byly ujebávací.
Tak zdar pérka.
uvalili teď nějakej novej zákon na dovoz penu. Jak je kdesi ta ohromná skládka těch pneumatik - určitě jste to viděli v TV, tak že jako toxickej odpad nebo co.
Tak holt budem muset kupovat nový, nebo od někoho až je bude dávat pryč. Dovežený řikali ztuha. Ale mám rozjednanýho ještě jednoho pána a ten jezdí furt tak uvidím.
Jo a Dane, budeš kupovat ty 15" SUPERTURÍSÍMA ? Na Fávu nebo Feldě by byly ujebávací.
Tak zdar pérka.
22:29:18
18.09.2002
18.09.2002

Dan
Tož tak dobré, no.
V pneuservisech se dá po známých sehnat ledacos :o)
Asi si mě dobře nepochopil, Jiží, já nevim na sto pro, že to de krz ten plech vrchem. DE to u Jardy, kerej ten plech tam už nemá, má tam plast, kerej sme tam přidělávali, páč ten plech došel své životnosti....
Takže pokud máš ňákej šikovnej vercajk a hlavně hadí pracky, taxe ti to může podařit.
V pneuservisech se dá po známých sehnat ledacos :o)
Asi si mě dobře nepochopil, Jiží, já nevim na sto pro, že to de krz ten plech vrchem. DE to u Jardy, kerej ten plech tam už nemá, má tam plast, kerej sme tam přidělávali, páč ten plech došel své životnosti....
Takže pokud máš ňákej šikovnej vercajk a hlavně hadí pracky, taxe ti to může podařit.
12:03:51
18.09.2002
18.09.2002
Jirik
No, jsem rád že to sundavat nemusím. Znáte ty potíže s tim ventiloušem, nejdřív začne vrčet a pak... a pak se mi posral a přestal fungovat - ulomily se mi dvě lopatky. A to byl pečlivě mazán, neznečištěn. Gumy, pro ty pojedu asi teď v pátek - tož Pirelli, pěkné a hlavně všechny 4 stejné. Mno a od majitele pneuservisa.
22:12:43
17.09.2002
17.09.2002

Dan
Zajeď do 3. říše na vrakoviště a 2 a 2 seženeš určitě !
A sundat palubku ? No problem, to mam za cca 10 min se fšim fšady. Eletriky je tam prdlajs. Víš howno, co je spousta drátů :o)
A ventilátor topení snad de vyndat vrchem, ne ? Vlastně ne, kámoš tam má ten plech sundavací, ostatní škodofky ne, tak nic, musí ven celý :o)
Urvi ten plech..... :o)
A sundat palubku ? No problem, to mam za cca 10 min se fšim fšady. Eletriky je tam prdlajs. Víš howno, co je spousta drátů :o)
A ventilátor topení snad de vyndat vrchem, ne ? Vlastně ne, kámoš tam má ten plech sundavací, ostatní škodofky ne, tak nic, musí ven celý :o)
Urvi ten plech..... :o)
19:15:53
17.09.2002
17.09.2002

Samantus
topeni sundas i bez demontaze palubky, ale to by neskodilo aspon si muzes udelat poradek v tech dratech, taky me to ceka, ale az sezenu GL palubku. U me je pod palubkou krome krys a hoven uz vsechno
15:16:56
17.09.2002
17.09.2002
Jirik
Zdar. Podělala se mi vrtule na topení (prasklé 2 lopatky). V knížce je napsáno že je nutné vyndat palubovku při demontáži topení. Je to nutné ? Na šrouby se dostanu dlouhým nástavcem. Poradíte mi někdo, palubovku se mi moc sundavat nechce, těch drátů tam, fuj.
Jo a dokážete mi někdo poradit nějakej pneuservis v Plzni nebo poblíž Plzně kde bych sehnal nějaké slušné jeté 195 / 50 / 15 ? 4 - 5 mm.
Máte všichni stejnej vzorek vpředu i vzadu ? Nebo 2 a 2.
Teď jsem si volal do několika pneuservisů a je to dost naprt, nikde nic.
Jo a dokážete mi někdo poradit nějakej pneuservis v Plzni nebo poblíž Plzně kde bych sehnal nějaké slušné jeté 195 / 50 / 15 ? 4 - 5 mm.
Máte všichni stejnej vzorek vpředu i vzadu ? Nebo 2 a 2.
Teď jsem si volal do několika pneuservisů a je to dost naprt, nikde nic.